Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
paulapat
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulapat » 01.08.2013 13:13

Dzięki za namiar :) Jak będę miała pytania to się odezwę :) Plitwice mamy w planach odwiedzić, ale nie po drodze tylko w ramach wycieczki na jeden dzień :) co drogi to tak naprawdę jeszcze się nie przysiedliśmy do planowania. U nas wszystko jest zawsze na wariata i na ostatnią chwilę, więc pewnie dopiero w środę będzie czas nad tym na spokojnie pomyśleć :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.08.2013 14:04

paulapat napisał(a):Dzięki za namiar :) Jak będę miała pytania to się odezwę :) Plitwice mamy w planach odwiedzić, ale nie po drodze tylko w ramach wycieczki na jeden dzień :) co drogi to tak naprawdę jeszcze się nie przysiedliśmy do planowania. U nas wszystko jest zawsze na wariata i na ostatnią chwilę, więc pewnie dopiero w środę będzie czas nad tym na spokojnie pomyśleć :)

Na wariata jechaliśmy pierwszy raz i były to najlepsze wakacje , wszystko nowe , wszędzie się jedzie i ogląda z otwartą bużką , z czasem człek chce se ulepszyć , ale nie zawsze wychodzi :)
basiulek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) basiulek » 01.08.2013 15:15

A ja teraz właśnie mieszkam u Zdenki. Naprawdę super warunki.Weźcie czajnik bezprzewodowy bo tu nie ma,blender też się przyda.My grzejemy wodę na herbatkę, kawę w baniaczku,a reszta wszystko jest garnki sztuće szklanki itp. Ja mieszkam w apartamencie 2. jak są jakieś pytania to służe radą :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.08.2013 15:59

basiulek napisał(a):A ja teraz właśnie mieszkam u Zdenki. Naprawdę super warunki.Weźcie czajnik bezprzewodowy bo tu nie ma,blender też się przyda.My grzejemy wodę na herbatkę, kawę w baniaczku,a reszta wszystko jest garnki sztuće szklanki itp. Ja mieszkam w apartamencie 2. jak są jakieś pytania to służe radą :)

To extra że jesteś ! Ja też mam apart.2 .Jak warunki , ja będę tam w "opcji" 2+3 ( te trzy to ma być dostawka ) ,
jak myślisz będzie ok , mam na myśli wielkość apart.2 , nigdzie nie mogłem zanależć zdjęć. :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.08.2013 16:06

SENIOR napisał(a):
basiulek napisał(a):A ja teraz właśnie mieszkam u Zdenki. Naprawdę super warunki.Weźcie czajnik bezprzewodowy bo tu nie ma,blender też się przyda.My grzejemy wodę na herbatkę, kawę w baniaczku,a reszta wszystko jest garnki sztuće szklanki itp. Ja mieszkam w apartamencie 2. jak są jakieś pytania to służe radą :)

To extra że jesteś ! Ja też mam apart.2 .Jak warunki , ja będę tam w "opcji" 2+3 ( te trzy to ma być dostawka ) ,
jak myślisz będzie ok , mam na myśli wielkość apart.2 , nigdzie nie mogłem zanależć zdjęć. :)

Sorry porąbałem , mam apart.3 sprawdziłem teraz , jeszcze bym się komuś do wyra wpakował 8O
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.08.2013 16:09

SENIOR napisał(a):
SENIOR napisał(a):

Sorry porąbałem , mam apart.3 sprawdziłem teraz , jeszcze bym się komuś do wyra wpakował 8O

Teraz odkryłem ,że mam dwa potwierdzenia , bo miałem jakieś jaja z zaliczką , i tak jedno potwierdzenie mam do apart.2 drugie do apart.3, muszę to sprawdzić :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.08.2013 16:13

Jednak apart.2
KDW
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KDW » 01.08.2013 20:00

Kto w końcu od 1 września rezerwował u Daria w Tribunj apartamenty ? Oprócz mnie ma się rozumieć :mrgreen:
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 01.08.2013 20:53

No i miałem rację-wyścig osłów był dzisiaj.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 01.08.2013 20:54

Z napisał(a):No i miałem rację-wyścig osłów był dzisiaj.

Kto wygrał? :mrgreen:
KDW
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KDW » 01.08.2013 21:08

jara napisał(a):

Ponoć jakiś zwykły osioł :mrgreen:
anders2000
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) anders2000 » 01.08.2013 21:26

andy_n napisał(a):Ostatnie dwa tygodnie spędziłem w Tribunj. Był to nasz trzeci raz w CRO, ale pierwszy tak bardzo udany :-)
Obiecuję, że napiszę relację z tego wyjazdu. Przy okazji zapraszam do mojej pierwszej relacji z Draśnic.

Jednak już teraz na gorąco chciałbym wszystkim polecić nasz Apartament.
Dla naszej rodziny 2+2 mieliśmy do dyspozycji: duży salon z kuchnią, dwie oddzielne sypialnie, łazienkę.
Kompletnie wyposażony. Gospodarze zadbali o każdy, najmniejszy szczegół. Były wszystkie potrzebne talerze, sztućce, kieliszki, kieliszeczki, szklaneczki, lampki do wina, kubeczki, filiżaneczki, super noże i czego tylko dusza zapragnie.
W kuchni mieliśmy do dyspozycji również piekarnik i zmywarkę. Zadbano nawet o gratisowe kostki do zmywarki.
Łazienka też super. Duża, przestronna z obszerną kabina prysznicową. Wszystko na armaturze Grohe.
Sorki, że rzucam nazwami firm, ale dzięki temu mogę oddać pieczołowitość i zaangażowanie gospodarzy.

Jakby tego było mało, to dzięki gospodarzom udało nam się poznać na nowo Chorwację. Tylko przegadanych wieczorów to nie pamiętam.

Obiecuję, że temat rozwinę w mojej relacji z Tribunj.

Jeżeli ktoś sobie życzy, to mogę podesłać namiary.

Proszę o przesłanie namiarów na w/w apartament. Jedziemy pierwszy raz... Mój namiar: anders2000[at]o2.pl. Z góry dziękuję:)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.08.2013 22:16

KDW napisał(a):
jara napisał(a):

Ponoć jakiś zwykły osioł :mrgreen:

Ciekawe czy ktoś wie jaka jest cena 1 litra mleka oślicy :?: :oczko_usmiech:

Obrazek
KDW
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KDW » 02.08.2013 07:38

Ośle mleko raczej stosuje się do produkcji drogich kremów, mydeł itp. A słyszałem też o wyjątkowym najdroższym Serbskim serze bodajże koło 1300 USD za jeden kilogram.

Więc mleko nie wiem może 300-400 USD ? Nie no chyba przesadzam porównuje proporcjonalnie z ceną sera :mrgreen:

Kleopatra kąpała się w oślim mleku.
paulapat
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulapat » 02.08.2013 07:44

Oj, to dobrze wiedzieć, że nie ma czajników ;) My będziemy w ap. 1. Powiedz mi, czy brać jakieś naczynia w stylu talerz, miska ? Czy to wszystko jest ? Czy w apartamentach jest lodówka? I jak jest z pościelą? jest na miejscu czy trzeba swoją zabrać ?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 35
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone