paulapat napisał(a):Dzięki za namiar Jak będę miała pytania to się odezwę Plitwice mamy w planach odwiedzić, ale nie po drodze tylko w ramach wycieczki na jeden dzień co drogi to tak naprawdę jeszcze się nie przysiedliśmy do planowania. U nas wszystko jest zawsze na wariata i na ostatnią chwilę, więc pewnie dopiero w środę będzie czas nad tym na spokojnie pomyśleć
basiulek napisał(a):A ja teraz właśnie mieszkam u Zdenki. Naprawdę super warunki.Weźcie czajnik bezprzewodowy bo tu nie ma,blender też się przyda.My grzejemy wodę na herbatkę, kawę w baniaczku,a reszta wszystko jest garnki sztuće szklanki itp. Ja mieszkam w apartamencie 2. jak są jakieś pytania to służe radą
SENIOR napisał(a):basiulek napisał(a):A ja teraz właśnie mieszkam u Zdenki. Naprawdę super warunki.Weźcie czajnik bezprzewodowy bo tu nie ma,blender też się przyda.My grzejemy wodę na herbatkę, kawę w baniaczku,a reszta wszystko jest garnki sztuće szklanki itp. Ja mieszkam w apartamencie 2. jak są jakieś pytania to służe radą
To extra że jesteś ! Ja też mam apart.2 .Jak warunki , ja będę tam w "opcji" 2+3 ( te trzy to ma być dostawka ) ,
jak myślisz będzie ok , mam na myśli wielkość apart.2 , nigdzie nie mogłem zanależć zdjęć.
SENIOR napisał(a):SENIOR napisał(a):basiulek napisał(a):A ja teraz właśnie mieszkam u Zdenki. Naprawdę super warunki.Weźcie czajnik bezprzewodowy bo tu nie ma,blender też się przyda.My grzejemy wodę na herbatkę, kawę w baniaczku,a reszta wszystko jest garnki sztuće szklanki itp. Ja mieszkam w apartamencie 2. jak są jakieś pytania to służe radą
To extra że jesteś ! Ja też mam apart.2 .Jak warunki , ja będę tam w "opcji" 2+3 ( te trzy to ma być dostawka ) ,
jak myślisz będzie ok , mam na myśli wielkość apart.2 , nigdzie nie mogłem zanależć zdjęć.
Sorry porąbałem , mam apart.3 sprawdziłem teraz , jeszcze bym się komuś do wyra wpakował
basiulek napisał(a):A ja teraz właśnie mieszkam u Zdenki. Naprawdę super warunki.Weźcie czajnik bezprzewodowy bo tu nie ma,blender też się przyda.My grzejemy wodę na herbatkę, kawę w baniaczku,a reszta wszystko jest garnki sztuće szklanki itp. Ja mieszkam w apartamencie 2. jak są jakieś pytania to służe radą
andy_n napisał(a):Ostatnie dwa tygodnie spędziłem w Tribunj. Był to nasz trzeci raz w CRO, ale pierwszy tak bardzo udany
Obiecuję, że napiszę relację z tego wyjazdu. Przy okazji zapraszam do mojej pierwszej relacji z Draśnic.
Jednak już teraz na gorąco chciałbym wszystkim polecić nasz Apartament.
Dla naszej rodziny 2+2 mieliśmy do dyspozycji: duży salon z kuchnią, dwie oddzielne sypialnie, łazienkę.
Kompletnie wyposażony. Gospodarze zadbali o każdy, najmniejszy szczegół. Były wszystkie potrzebne talerze, sztućce, kieliszki, kieliszeczki, szklaneczki, lampki do wina, kubeczki, filiżaneczki, super noże i czego tylko dusza zapragnie.
W kuchni mieliśmy do dyspozycji również piekarnik i zmywarkę. Zadbano nawet o gratisowe kostki do zmywarki.
Łazienka też super. Duża, przestronna z obszerną kabina prysznicową. Wszystko na armaturze Grohe.
Sorki, że rzucam nazwami firm, ale dzięki temu mogę oddać pieczołowitość i zaangażowanie gospodarzy.
Jakby tego było mało, to dzięki gospodarzom udało nam się poznać na nowo Chorwację. Tylko przegadanych wieczorów to nie pamiętam.
Obiecuję, że temat rozwinę w mojej relacji z Tribunj.
Jeżeli ktoś sobie życzy, to mogę podesłać namiary.
KDW napisał(a):jara napisał(a):Z napisał(a):No i miałem rację-wyścig osłów był dzisiaj.
Kto wygrał?
Ponoć jakiś zwykły osioł
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje