basiulek napisał(a):Jutro wyścigi osiołków?myślałam że to w pierwszą niedzielę sierpnia.A o której to się zaczyna? mniałam w planach wodospady:)
A mi wydawało się że 1sierpnia(może mi się pokiełbasiło )
basiulek napisał(a):oj tam oj tam każdemu się może pokiełbasić:) a jak dojechać do wodospadów KKRA z Tribunj? wybieram się tam jutro ale nie wiem na j.aką miejscowość mam się kierować. No i o jakiej porze są wyścigi osłów? wieczorem czy popołudniu? bo nie wiem czy opłaca mi się jechać na te wodospady.
paulapat napisał(a):Witam ja do Tribunji wybieram się 9 sierpnia to będzie nasza pierwsza wyprawa do Chorwacji i już nie mogę się doczekać
paulapat napisał(a):SENIOR napisał(a):paulapat napisał(a):Witam ja do Tribunji wybieram się 9 sierpnia to będzie nasza pierwsza wyprawa do Chorwacji i już nie mogę się doczekać
a gdzie będziesz , my z rodzinką tez jedziemy 9-go sierpnia
Będziemy u Zdenki
paulapat napisał(a):O, to fajnie My ruszamy z Warszawy. Planujemy jechać przez Czechy, potem Węgry, nocleg w okolicach Balatonu następnego dnia dojazd do Tribunji. A wy jak jedziecie ?
Jedziecie z dziećmi ? Ja mam dwójkę w wieku 6 i 9 lat, fajnie jakby mały towarzystwo
paulapat napisał(a):Ja też mam dwie córki Nad trasą na razie się zastanawiamy, wstępnie taką wybrałam, bo najprostsza się na mapie wydaje, po linii prostej w dół ale jeszcze nie jest to wersja ostateczna.
SENIOR napisał(a):Na pewno przez Czechy itd macie extra drogę , ja żeby nie męczyć dzieci jadę na noc ,pomęczą się trochę do
24 ,pooglądają bajki , filmy itp.i budzą sie juz w Cro , jedziemy czwarty raz i ta metoda w naszym przypadku się sprawdza , jak pisałem macie ponad 1500 km , lepiej się przespać i spokojnie dojechać , w końcu są wakacje.
Jak masz jakieś pytania to śmiało pisz , najlepiej na: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl , bo zaraz ktoś miły z forum ( np.KDW)
zwróci nam uwagę że forum nie jest od prywatnych .... i proszę administratora żeby ...itd , itd ... .Pozdrawiam.
Ps. Przy kompie jestem od 10-16 -- taka mam pracę , póżniej dopiero wieczorem .Rav