Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 31.07.2013 17:56

basiulek napisał(a):Jutro wyścigi osiołków?myślałam że to w pierwszą niedzielę sierpnia.A o której to się zaczyna? mniałam w planach wodospady:)

A mi wydawało się że 1sierpnia(może mi się pokiełbasiło :D )
basiulek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) basiulek » 31.07.2013 19:53

oj tam oj tam każdemu się może pokiełbasić:) a jak dojechać do wodospadów KKRA z Tribunj? wybieram się tam jutro ale nie wiem na j.aką miejscowość mam się kierować. No i o jakiej porze są wyścigi osłów? wieczorem czy popołudniu? bo nie wiem czy opłaca mi się jechać na te wodospady.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 31.07.2013 20:25

basiulek napisał(a):oj tam oj tam każdemu się może pokiełbasić:) a jak dojechać do wodospadów KKRA z Tribunj? wybieram się tam jutro ale nie wiem na j.aką miejscowość mam się kierować. No i o jakiej porze są wyścigi osłów? wieczorem czy popołudniu? bo nie wiem czy opłaca mi się jechać na te wodospady.

Jesteś w Tribunj i nie wiesz kiedy wyścigi osłów :?: :roll:
Nie ma żadnych afiszów :?: Jeśli jesteś u Dario, to On na pewno wie kiedy :wink:
Ja też wiem, że zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :D
A na wodospady jedź po śniadaniu :idea:
KDW
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KDW » 31.07.2013 20:28

O której ? To zależy Basiu o której wczasowicze założą lonżę i staną na starcie, ponoć w tym roku prym wiedzie Dario jako dżokej oczywiście :mrgreen:

Na wodospady najlepiej navi nastawić prowadzi super !
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.07.2013 20:33

paulapat napisał(a):Witam :) ja do Tribunji wybieram się 9 sierpnia :) to będzie nasza pierwsza wyprawa do Chorwacji i już nie mogę się doczekać :)

a gdzie będziesz , my z rodzinką tez jedziemy 9-go sierpnia
paulapat
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulapat » 01.08.2013 08:33

SENIOR napisał(a):
paulapat napisał(a):Witam :) ja do Tribunji wybieram się 9 sierpnia :) to będzie nasza pierwsza wyprawa do Chorwacji i już nie mogę się doczekać :)

Będziemy u Zdenki :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.08.2013 10:52

paulapat napisał(a):
SENIOR napisał(a):

Będziemy u Zdenki :)

No to się chyba poznamy , też będziemy u Zdenki
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.08.2013 10:54

Z jakiego miasta ruszacie i o której i którędy ?
Rav
paulapat
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulapat » 01.08.2013 11:10

O, to fajnie :) My ruszamy z Warszawy. Planujemy jechać przez Słowację, potem Węgry, nocleg w okolicach Balatonu i następnego dnia dojazd do Tribunji. A wy jak jedziecie ?
Jedziecie z dziećmi ? Ja mam dwójkę w wieku 6 i 9 lat, fajnie jakby mały towarzystwo :)
Ostatnio edytowano 01.08.2013 11:18 przez paulapat, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.08.2013 11:17

paulapat napisał(a):O, to fajnie :) My ruszamy z Warszawy. Planujemy jechać przez Czechy, potem Węgry, nocleg w okolicach Balatonu następnego dnia dojazd do Tribunji. A wy jak jedziecie ?
Jedziecie z dziećmi ? Ja mam dwójkę w wieku 6 i 9 lat, fajnie jakby mały towarzystwo :)

No to się kroi .My jedziemy przez Czechy , Austrię , Słowenię i Cro.Dwa razy jechaliśmy przez Słowację i Węgry
( zbieraliśmy szwagra z gór ) i droga jest męcząca , zwłaszcza prze Słowację , tam policja na dojeżdzie
do autostrady "poluje " na polaków i sypią im mandaty.Rok temu jechaliśmy wyżej opisaną drogą od miejscowości
Omiś , zajęło nam to 12 godzin. Za Siewierzem jest zjazd na nową autostradę i z małą czkawką w Wodzisławiu i na granicy w Słowenii droga bez zarzutu .A dzieci , jak najbardziej córka 6lat , córka 12lat i zabieramy siostrzenicę
13 lat .Szwagier wyjeżdza dzień póżniej w ciemno , ma trójkę małych smyków :)
paulapat
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulapat » 01.08.2013 11:24

Ja też mam dwie córki :) Nad trasą na razie się zastanawiamy, wstępnie taką wybrałam, bo najprostsza się na mapie wydaje, po linii prostej w dół :) ale jeszcze nie jest to wersja ostateczna.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.08.2013 11:45

paulapat napisał(a):Ja też mam dwie córki :) Nad trasą na razie się zastanawiamy, wstępnie taką wybrałam, bo najprostsza się na mapie wydaje, po linii prostej w dół :) ale jeszcze nie jest to wersja ostateczna.

Macie trochę dalej i nad noclegiem można się zastanowić , zależy od możliwości kierowcy\kierowców . Ja z żoną czasami się zmieniamy .Jak czytałaś forum , opcje jazdy na Chorwację są różne.Mam kolegę , wyjeżdza w ten piątek
o godz.14.00 , zapytałem dlaczego tak , na którą będzie na miejscu - odpowiedział mi że droga na Cro to też urlop
i nie ma zamiaru gnać , jadą na trzy auta i po drodze zrobią ze dwa pikniki.Też sposób.Ja mam porównanie
z "autostrada " za Węgrzech to tylko nazwa , możesz ją porównać do naszej "gierkówki" . Ale z drugiej strony
jeżeli nocleg , to dlaczego nie nocować nad Balatonem , też jest atrakcja :D
paulapat
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulapat » 01.08.2013 11:53

My już planując urlop przewidzieliśmy po dwa dni na dojazd. Po pierwsze nie chcę umęczyć dzieci, a po drugie jak napisałeś zawsze będzie dodatkowa atrakcja :) Myślałam, żeby w jedną stronę jechać jedną drogą, a z powrotem drugą, żeby więcej zobaczyć :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.08.2013 12:11

Na pewno przez Czechy itd macie extra drogę , ja żeby nie męczyć dzieci jadę na noc ,pomęczą się trochę do
24 ,pooglądają bajki , filmy itp.i budzą sie juz w Cro , jedziemy czwarty raz i ta metoda w naszym przypadku się sprawdza , jak pisałem macie ponad 1500 km , lepiej się przespać i spokojnie dojechać , w końcu są wakacje.
Jak masz jakieś pytania to śmiało pisz , najlepiej na: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl , bo zaraz ktoś miły z forum ( np.KDW)
zwróci nam uwagę że forum nie jest od prywatnych .... i proszę administratora żeby ...itd , itd ... .Pozdrawiam.
Ps. Przy kompie jestem od 10-16 -- taka mam pracę , póżniej dopiero wieczorem .Rav
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.08.2013 12:47

SENIOR napisał(a):Na pewno przez Czechy itd macie extra drogę , ja żeby nie męczyć dzieci jadę na noc ,pomęczą się trochę do
24 ,pooglądają bajki , filmy itp.i budzą sie juz w Cro , jedziemy czwarty raz i ta metoda w naszym przypadku się sprawdza , jak pisałem macie ponad 1500 km , lepiej się przespać i spokojnie dojechać , w końcu są wakacje.
Jak masz jakieś pytania to śmiało pisz , najlepiej na: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl , bo zaraz ktoś miły z forum ( np.KDW)
zwróci nam uwagę że forum nie jest od prywatnych .... i proszę administratora żeby ...itd , itd ... .Pozdrawiam.
Ps. Przy kompie jestem od 10-16 -- taka mam pracę , póżniej dopiero wieczorem .Rav

A jak dwa dni droga to może Plitwice ? To już jest coś.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 34
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone