Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
domingos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) domingos » 28.07.2013 11:05

Prośba do jadących w najbliższym terminie do Tribunj albo do Vodic u Daria
Czy ktoś mógłby dostarczyć przesyłkę do właściciela aparatmentów ?
Flaszka dobrej orzechówki od Daria będzie czekała :)
Jeśli ktoś jest w stanie pomóc to proszę o PW
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 28.07.2013 11:59

domingos napisał(a):Prośba do jadących w najbliższym terminie do Tribunj albo do Vodic u Daria

Ja już niestety po Dariu w tym roku lecz jeśli mi żonę namówisz to mogę choćby zaraz jechać(mam urlop kiedy chcę) i pojadę za darmo-flaszka orechovicy Dariowej kisi się barku :D .
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 28.07.2013 12:01

Z napisał(a):
domingos napisał(a):Prośba do jadących w najbliższym terminie do Tribunj albo do Vodic u Daria

Ja już niestety po Dariu w tym roku lecz jeśli mi żonę namówisz to mogę choćby zaraz jechać(mam urlop kiedy chcę) i pojadę za darmo-flaszka orechovicy Dariowej kisi się barku :D .

A jak ktoś pojedzie i będzie od Daria wracał to może mógłby mi blender w drodze powrotnej zabrać który jakoś tam został :D .
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.07.2013 17:55

bonar napisał(a):
KDW napisał(a):Wątek zjeżdża z tematu, piszemy tutaj o Dario i jego apartamentach itp.

Proszę administrację o usuwanie wątków niezwiązanych z tematem.
Ludzie zaglądający tutaj i to zapewne nie tylko ja znalazły właśnie namiar na Dario i jego apartamenty, a zaczyna robić się ogólnie o Tribunj :(

:wink: :idea:

Pozdrav :papa:

ubek
KDW
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KDW » 29.07.2013 18:00

SENIOR napisał(a):
bonar napisał(a):
KDW napisał(a):Wątek zjeżdża z tematu, piszemy tutaj o Dario i jego apartamentach itp.

Proszę administrację o usuwanie wątków niezwiązanych z tematem.
Ludzie zaglądający tutaj i to zapewne nie tylko ja znalazły właśnie namiar na Dario i jego apartamenty, a zaczyna robić się ogólnie o Tribunj :(

:wink: :idea:

Pozdrav :papa:

ubek

tak ubek franz mauer
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.07.2013 19:01

ubek
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 29.07.2013 21:27

Dajcie na "luz" :)

Będzie ktoś pisał relację z pobytu u Daria w Tribunji ?
Zamiennikiem tez się zadowolę, chętnie pooglądam zdjęcia z tego roku :)

Dla zainteresowanych,(KDW) miesiąc wrzesień idealnym terminek na urlop w Chorwacji. Owoce tańsze, woda w Jadranie jak w czajniku, dla dzieciaków raj. Natomiast w czerwcu oczywiście ciepło ale woda w Jadranie o wiele zimniejsza :?
zagi
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zagi » 29.07.2013 23:03

Witam,'
Posiada ktoś namiary na apartament w Tribunj , 4 osoby 2 pokoje + klima i wc w pokoju do tego ceny mniej więcej
jakieś zdj.
podaję maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Bardzo dziękuję,
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 30.07.2013 06:10

Napisz na PW do osób , które korzystały z apartamentu. Poszukaj ich w relacjach.
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 30.07.2013 09:32

bonar napisał(a):Dajcie na "luz" :)

Będzie ktoś pisał relację z pobytu u Daria w Tribunji ?
Zamiennikiem tez się zadowolę, chętnie pooglądam zdjęcia z tego roku :)

Dla zainteresowanych,(KDW) miesiąc wrzesień idealnym terminek na urlop w Chorwacji. Owoce tańsze, woda w Jadranie jak w czajniku, dla dzieciaków raj. Natomiast w czerwcu oczywiście ciepło ale woda w Jadranie o wiele zimniejsza :?

Kurka wodna zawsze tak wypada że do Tribunj nie dojeżdżam(cumuję u Daria w Vodicach),jakoś tak się przywiązałem do towarzystwa, w tym roku Dario z pomocnikiem :D :papa: zagospodarował ogródek pod balkonami i postawił basen dla dzieciaków aby się trochę wymoczyli.Więc gdy ja miałem ciężki poranek to przynajmniej nie słyszałem Mamo-Tato i łatwiej było dojść do siebie,co do zdjęć to posiadam ich trochę z tego roku lecz jakoś tak wyszło że zawsze ktoś z familii na nich jest więc wrzucę fotę basenu,mam nadzieję że Szymek się nie obrazi :papa:
Załączniki:
IMG_6115.JPG
Dario_S
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dario_S » 30.07.2013 10:10

andy_n napisał(a):Ostatnie dwa tygodnie spędziłem w Tribunj. Był to nasz trzeci raz w CRO, ale pierwszy tak bardzo udany :-)
Obiecuję, że napiszę relację z tego wyjazdu. Przy okazji zapraszam do mojej pierwszej relacji z Draśnic.

Jednak już teraz na gorąco chciałbym wszystkim polecić nasz Apartament.
Dla naszej rodziny 2+2 mieliśmy do dyspozycji: duży salon z kuchnią, dwie oddzielne sypialnie, łazienkę.
Kompletnie wyposażony. Gospodarze zadbali o każdy, najmniejszy szczegół. Były wszystkie potrzebne talerze, sztućce, kieliszki, kieliszeczki, szklaneczki, lampki do wina, kubeczki, filiżaneczki, super noże i czego tylko dusza zapragnie.
W kuchni mieliśmy do dyspozycji również piekarnik i zmywarkę. Zadbano nawet o gratisowe kostki do zmywarki.
Łazienka też super. Duża, przestronna z obszerną kabina prysznicową. Wszystko na armaturze Grohe.
Sorki, że rzucam nazwami firm, ale dzięki temu mogę oddać pieczołowitość i zaangażowanie gospodarzy.

Jakby tego było mało, to dzięki gospodarzom udało nam się poznać na nowo Chorwację. Tylko przegadanych wieczorów to nie pamiętam.

Obiecuję, że temat rozwinę w mojej relacji z Tribunj.

Jeżeli ktoś sobie życzy, to mogę podesłać namiary.

Witam,
proszę o namiary na ten adres. Wybieramy się z rodziną 2+2 i szukamy czegoś spokojnego od 03-08-2013.
Mój adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl 509596359
Z góry dziękuję
basiulek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) basiulek » 31.07.2013 08:02

Hejka. Ja już od wczoraj w Tribunj. Moje pierwsze wrażenia z tego miejsca super:) właśnie robie śniadanko i na plaże, a fotki będę wrzucać i może relacja się pojawi?
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 31.07.2013 08:07

Jutro wyścig osłów w Tribunj
paulapat
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulapat » 31.07.2013 09:58

Witam :) ja do Tribunji wybieram się 9 sierpnia :) to będzie nasza pierwsza wyprawa do Chorwacji i już nie mogę się doczekać :)
basiulek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) basiulek » 31.07.2013 16:10

Jutro wyścigi osiołków?myślałam że to w pierwszą niedzielę sierpnia.A o której to się zaczyna? mniałam w planach wodospady:)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 33
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone