Prośba do jadących w najbliższym terminie do Tribunj albo do Vodic u Daria
Czy ktoś mógłby dostarczyć przesyłkę do właściciela aparatmentów ?
Flaszka dobrej orzechówki od Daria będzie czekała
Jeśli ktoś jest w stanie pomóc to proszę o PW
domingos napisał(a):Prośba do jadących w najbliższym terminie do Tribunj albo do Vodic u Daria
Z napisał(a):domingos napisał(a):Prośba do jadących w najbliższym terminie do Tribunj albo do Vodic u Daria
Ja już niestety po Dariu w tym roku lecz jeśli mi żonę namówisz to mogę choćby zaraz jechać(mam urlop kiedy chcę) i pojadę za darmo-flaszka orechovicy Dariowej kisi się barku .
bonar napisał(a):KDW napisał(a):Wątek zjeżdża z tematu, piszemy tutaj o Dario i jego apartamentach itp.
Proszę administrację o usuwanie wątków niezwiązanych z tematem.
Ludzie zaglądający tutaj i to zapewne nie tylko ja znalazły właśnie namiar na Dario i jego apartamenty, a zaczyna robić się ogólnie o Tribunj
Pozdrav
SENIOR napisał(a):bonar napisał(a):KDW napisał(a):Wątek zjeżdża z tematu, piszemy tutaj o Dario i jego apartamentach itp.
Proszę administrację o usuwanie wątków niezwiązanych z tematem.
Ludzie zaglądający tutaj i to zapewne nie tylko ja znalazły właśnie namiar na Dario i jego apartamenty, a zaczyna robić się ogólnie o Tribunj
Pozdrav
ubek
bonar napisał(a):Dajcie na "luz"
Będzie ktoś pisał relację z pobytu u Daria w Tribunji ?
Zamiennikiem tez się zadowolę, chętnie pooglądam zdjęcia z tego roku
Dla zainteresowanych,(KDW) miesiąc wrzesień idealnym terminek na urlop w Chorwacji. Owoce tańsze, woda w Jadranie jak w czajniku, dla dzieciaków raj. Natomiast w czerwcu oczywiście ciepło ale woda w Jadranie o wiele zimniejsza
andy_n napisał(a):Ostatnie dwa tygodnie spędziłem w Tribunj. Był to nasz trzeci raz w CRO, ale pierwszy tak bardzo udany
Obiecuję, że napiszę relację z tego wyjazdu. Przy okazji zapraszam do mojej pierwszej relacji z Draśnic.
Jednak już teraz na gorąco chciałbym wszystkim polecić nasz Apartament.
Dla naszej rodziny 2+2 mieliśmy do dyspozycji: duży salon z kuchnią, dwie oddzielne sypialnie, łazienkę.
Kompletnie wyposażony. Gospodarze zadbali o każdy, najmniejszy szczegół. Były wszystkie potrzebne talerze, sztućce, kieliszki, kieliszeczki, szklaneczki, lampki do wina, kubeczki, filiżaneczki, super noże i czego tylko dusza zapragnie.
W kuchni mieliśmy do dyspozycji również piekarnik i zmywarkę. Zadbano nawet o gratisowe kostki do zmywarki.
Łazienka też super. Duża, przestronna z obszerną kabina prysznicową. Wszystko na armaturze Grohe.
Sorki, że rzucam nazwami firm, ale dzięki temu mogę oddać pieczołowitość i zaangażowanie gospodarzy.
Jakby tego było mało, to dzięki gospodarzom udało nam się poznać na nowo Chorwację. Tylko przegadanych wieczorów to nie pamiętam.
Obiecuję, że temat rozwinę w mojej relacji z Tribunj.
Jeżeli ktoś sobie życzy, to mogę podesłać namiary.