Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Consigliere
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Consigliere » 17.07.2013 13:43

będe w tribunj u Dario od początku września 10 noclegów
ktoś jeszcze wybiera się w tym terminie, bo na stronie widze ze pokoje porezerwowane :))
KDW
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KDW » 17.07.2013 14:21

Consigliere napisał(a):będe w tribunj u Dario od początku września 10 noclegów
ktoś jeszcze wybiera się w tym terminie, bo na stronie widze ze pokoje porezerwowane :))

wyjazd 1 września wieczorem ap4 Antonio w Tribunj.

Skąd jedziesz i kto jedzie :) ?
Consigliere
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Consigliere » 17.07.2013 14:31

jade na forumowego stopa. jestesmy z wroclawia ale wyjezdzamy z katowic/cieszyna
:)
1 wrzesnia wyjazd z Polski, czy 1wrzesnia wyjazd z Cro?
napisz na maila, pogadamy jakby tam podbić te Tribunj ;)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
KDW
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KDW » 17.07.2013 16:07

Consigliere napisał(a):jade na forumowego stopa. jestesmy z wroclawia ale wyjezdzamy z katowic/cieszyna
:)
1 wrzesnia wyjazd z Polski, czy 1wrzesnia wyjazd z Cro?
napisz na maila, pogadamy jakby tam podbić te Tribunj ;)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

z polski 1.09.
raczej nie podbije, jadę z dzieciakami :)
makk
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) makk » 18.07.2013 11:22

andy_n proszę o namiary na apartament: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
rafalko
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalko » 18.07.2013 11:57

Witam

andy_n - poproszę o namiar na miejscówkę na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 18.07.2013 16:01

Dalmacja północna (od Maslenicy do Primoštenu)
Właśnie licznik wskazał 3500 wejść, a ilu polskich turystów zawitało w ten region?
Polecam link: dalmacja-polnocna-od-maslenicy-do-primostenu-t39978.html#p1122773
KDW
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KDW » 18.07.2013 16:09

bonar napisał(a):....a ilu polskich turystów zawitało w ten region?

Czesiu myślę, że większość :)

Poza tematem - Już mnie nosi to odliczanie do 1 września, pełne 21 dni leberki :mrgreen:
dorotagm
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorotagm » 18.07.2013 16:51

Witam serdecznie!
andy_n
Czy mogę prosić o namiary na ten apartament?
Wybieram się pierwszy raz do Chorwacji. Czytam już od miesięcy forum. Myślę o jeździe w ciemno. Ale zbieram namiary bo się mogą przydać.
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 18.07.2013 19:49

KDW napisał(a):Wątek zjeżdża z tematu, piszemy tutaj o Dario i jego apartamentach itp.

Proszę administrację o usuwanie wątków niezwiązanych z tematem.
Ludzie zaglądający tutaj i to zapewne nie tylko ja znalazły właśnie namiar na Dario i jego apartamenty, a zaczyna robić się ogólnie o Tribunj :(

:wink: :idea:

Pozdrav :papa:
Ostatnio edytowano 19.07.2013 08:58 przez bonar, łącznie edytowano 1 raz
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 18.07.2013 20:11

bonar napisał(a):
KDW napisał(a):Wątek zjeżdża z tematu, piszemy tutaj o Dario i jego apartamentach itp.

Proszę administrację o usuwanie wątków niezwiązanych z tematem.
Ludzie zaglądający tutaj i to zapewne nie tylko ja znalazły właśnie namiar na Dario i jego apartamenty, a zaczyna robić się ogólnie o Tribunj :(

Tutaj piszemy o apartamentach u Dario, Pyciak z tą myślą założył ten temat :idea:

Pisząc do andy_n możecie wymieniać się mailami cropelkowymi, podanymi w waszych profilach :wink: :idea:

Pozdrav :papa:

Witam,rozmawiałem z Dariem-nie ma nic przeciwko,wręcz przeciwnie jest za,powiedział że najważniejsze to zadowolenie klientów i o to chodzi.Wiem że będzie fajna niespodzianka u Daria,polecam śledzić informacje na bieżąco
andy_n
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) andy_n » 19.07.2013 08:20

Namiary do osób, które o nie prosiły, wysłane.

Mam nadzieję, że Dario rzeczywiście nie będzie miał nic przeciwko. Myślę, że najważniejsze to wspólna promocja Tribunja :hut:
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 19.07.2013 18:46

andy_n napisał(a):Namiary do osób, które o nie prosiły, wysłane.

Mam nadzieję, że Dario rzeczywiście nie będzie miał nic przeciwko. Myślę, że najważniejsze to wspólna promocja Tribunja :hut:

Nie będzie miał-głowę daję,najważniejsze jest zadowolenie turystów a przecież o to nam chodzi
Z I C O
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z I C O » 19.07.2013 20:09

Witam, proszę o namiary na apartamenty w Tribunj, pisałem do Dario, ale ma zajęte.Mój email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Dziękuję
justyska.k1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) justyska.k1 » 20.07.2013 22:14

witam. szukam apartamentu dla 6 dorosłych i 2 dzieci. blisko morza max 80 m, widok na morze. termin 9-23 sierpien, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 32
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone