Co myślicie o apartamencie Antonio 4 w Tribunj, jest na 3 piętrze jak już wiem, widok na morze ponoć bdb.
Nie sprawia problemu wejście ? mam małego szkraba we wrześniu będzie miał dopiero 6 miesięcy
KDW napisał(a):Co myślicie o apartamencie Antonio 4 w Tribunj, jest na 3 piętrze
Nie sprawia problemu wejście ?
bonar napisał(a):KDW napisał(a):Co myślicie o apartamencie Antonio 4 w Tribunj, jest na 3 piętrze
A przecież taki maluch jeszcze nie chodzi, więc noszenie dziecka po takich schodach, żaden problem
Piękny widok na marinę, zrekompensuje trud wszelaki
KDW napisał(a):bonar napisał(a):KDW napisał(a):Co myślicie o apartamencie Antonio 4 w Tribunj, jest na 3 piętrze
A przecież taki maluch jeszcze nie chodzi, więc noszenie dziecka po takich schodach, żaden problem
Piękny widok na marinę, zrekompensuje trud wszelaki
Nie o to chodzi czy chodzi czy nie
Bardziej mi chodziło o wnoszenie tobołów, wózka itp., no tak ale widok z rana rekompensata wszelakich niedogodności, tym bardziej że dziennie jestem 1000 m pod ziemią
andy_n napisał(a):Jednak już teraz na gorąco chciałbym wszystkim polecić nasz Apartament.
Dla naszej rodziny 2+2 mieliśmy do dyspozycji: duży salon z kuchnią, dwie oddzielne sypialnie, łazienkę.
Kompletnie wyposażony. Gospodarze zadbali o każdy, najmniejszy szczegół. Były wszystkie potrzebne talerze, sztućce, kieliszki, kieliszeczki, szklaneczki, lampki do wina, kubeczki, filiżaneczki, super noże i czego tylko dusza zapragnie.
W kuchni mieliśmy do dyspozycji również piekarnik i zmywarkę. Zadbano nawet o gratisowe kostki do zmywarki.
Łazienka też super. Duża, przestronna z obszerną kabina prysznicową. Wszystko na armaturze Grohe.
Sorki, że rzucam nazwami firm, ale dzięki temu mogę oddać pieczołowitość i zaangażowanie gospodarzy.
Jakby tego było mało, to dzięki gospodarzom udało nam się poznać na nowo Chorwację. Tylko przegadanych wieczorów to nie pamiętam.
andy_n napisał(a):andy_n napisał(a):Jednak już teraz na gorąco chciałbym wszystkim polecić nasz Apartament.
Dla naszej rodziny 2+2 mieliśmy do dyspozycji: duży salon z kuchnią, dwie oddzielne sypialnie, łazienkę.
Kompletnie wyposażony. Gospodarze zadbali o każdy, najmniejszy szczegół. Były wszystkie potrzebne talerze, sztućce, kieliszki, kieliszeczki, szklaneczki, lampki do wina, kubeczki, filiżaneczki, super noże i czego tylko dusza zapragnie.
W kuchni mieliśmy do dyspozycji również piekarnik i zmywarkę. Zadbano nawet o gratisowe kostki do zmywarki.
Łazienka też super. Duża, przestronna z obszerną kabina prysznicową. Wszystko na armaturze Grohe.
Sorki, że rzucam nazwami firm, ale dzięki temu mogę oddać pieczołowitość i zaangażowanie gospodarzy.
Jakby tego było mało, to dzięki gospodarzom udało nam się poznać na nowo Chorwację. Tylko przegadanych wieczorów to nie pamiętam.
Zapomniałem dodać, że to wszystko wynajęliśmy w szczycie sezonu za jedyne 50EUR
SENIOR napisał(a):andy_n napisał(a):andy_n napisał(a):Jednak już teraz na gorąco chciałbym wszystkim polecić nasz Apartament.
Zapomniałem dodać, że to wszystko wynajęliśmy w szczycie sezonu za jedyne 50EUR
Cześć , jechałeś w ciemno czy już miałeś namiar ?