domingos, myśl że jeszcze w tym roku tu zawitasz, my po powrocie znowu odliczanie....dłuuugie odliczanie
Miło było Cię poznać !
Z co tam kieszeń, ważna jest dobra zabawa
KDW napisał(a):Wertowaliśmy forum i trafiliśmy na ten wątek,
Szukam jeszcze info o plażach, jakaś fotorelacja była by trafna, ma ktoś fajne fotki, będę wdzięczny za podesłanie na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
KDW napisał(a):Wertowaliśmy forum i trafiliśmy na ten wątek, Tribunj wygląda bardzo zachęcająco, małe kameralne z fajnymi konobami - jak to mówią na fejsie (nie mam tam konta) LUBIĘ TO!.
Już wykonałem telefon do Dario, no ale środek sezonu zajęty prosił żeby skontaktować się na maila. Już to uczyniłem wypytałem o wszystko i mam nadzieję że otrzymam trafne odpowiedzi
Pytanie do forumowiczów - wybiera się ktoś do Daria we wrześniu od 1 ? Było by raźniej pokonać drogę z Polski, jeśli udało by się wynegocjować fajny apartament u Daria + dobra cena oczywiście
Szukam jeszcze info o plażach, jakaś fotorelacja była by trafna, ma ktoś fajne fotki, będę wdzięczny za podesłanie na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
KDW napisał(a):Drogi Z i Drogi Januszu - okej przeczytałem cały wątek od 1 do 30 strony, napisałem o fotkach bo zapewne nie ma tu wszystkich zamieszczonych a zapewne na komputerach użytkowników forum znalazły by się dlatego podałem @, skoro Wy nie macie to może maja inni, możecie to uszanować, będę wdzięczny.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje