o qurczak , to ja chyba nie w temacie coś mi uciekło, czy czegoś nie doczytałam ?
Jestem tu pierwszy raz , podoba mi się i mam nadzieję wrócić - czy to źle ?
P.S
Nikt mi nie płaci za reklamę , i rabatu na ap nie otrzymałam
sesa napisał(a):o qurczak , to ja chyba nie w temacie coś mi uciekło, czy czegoś nie doczytałam ?
Jestem tu pierwszy raz , podoba mi się i mam nadzieję wrócić - czy to źle ?
P.S
Nikt mi nie płaci za reklamę , i rabatu na ap nie otrzymałam
sesa napisał(a)::) no to czas na zimne piwo
Z napisał(a):sesa napisał(a)::) no to czas na zimne piwo
Polecam knajpkę w Tribunj z rybkami tj.grill-fisch jest to ostatnia knajpka po prawej stronie gdy się idzie na plażę w stronę Vodic,bywam codziennie w niej i złego słowa nie mogę powiedzieć np.kalmary na oleju smażone-60 kun łącznie z frytkami(super) i piwko lane 0,5-14kun.Jeżdżę charakterystycznym motocyklem z dwoma kołami z przodu
Z napisał(a):sesa napisał(a)::) no to czas na zimne piwo
Polecam knajpkę w Tribunj z rybkami tj.grill-fisch jest to ostatnia knajpka po prawej stronie gdy się idzie na plażę w stronę Vodic,bywam codziennie w niej i złego słowa nie mogę powiedzieć np.kalmary na oleju smażone-60 kun łącznie z frytkami(super) i piwko lane 0,5-14kun.Jeżdżę charakterystycznym motocyklem z dwoma kołami z przodu
jara napisał(a):darek1 napisał(a):Ciekawe jakby Ci tak poprzebijali te koła miejscowi
Za takie opinie, jakie Z pisze o Tribunj, to Mu jeszcze powinni 10 w prezencie kupić.
sesa napisał(a):Z napisał(a):sesa napisał(a)::) no to czas na zimne piwo
wiem gdzie, zapachy cudowne, niestety jest wieeelki znam ,że z psem nie można a my uziemieni przy tym naszym śliniaku
Z to my Ciebie widzieliśmy po przyjeździe kiedy Dario i domingos nas na parkingu "odbierali"
zazdroszczę !!!