Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sesa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) sesa » 29.05.2013 09:42

qurcze nie mam poleskiego nr konta.
Wysłałam maila do Dario, miałam podane tylko dane do przekazu pocztowego.
gbpsary
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gbpsary » 29.05.2013 12:45

Witam
Po raz pierwszy piszę na tym forum i tym samym witam wszystkich użytkowników.
Mam zarezerwowany apartament Antonio u Dario w dniach 17.06-27.06.
Czy ktoś w tym czasie tez tam jedzie? Może razem moglibyśmy tam dojechać?
Wyjeżdżam z Polski 16.06 i jadę 4 osobowa rodziną
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 29.05.2013 13:01

Witam.

Od 9-go maja nie było mnie na forum, a tutaj taki ruch.
Najwyższy czas dopiąć sprawy rezerwacji u Dario.

Wysłane do: Agatam1, juteczka1975, son_czwa.
dalmacja-polnocna-od-maslenicy-do-primostenu-t39978.html

Pozdrav
sesa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) sesa » 29.05.2013 21:16

Zaliczka puszczona :)
Ap Antonio nr 1 od 30.06 do 11.07
2+2 + pies
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 30.05.2013 08:00

sesa napisał(a):Zaliczka puszczona :)
Ap Antonio nr 1 od 30.06 do 11.07
2+2 + pies

Zazdroszczę koleżance. Oj będzie się tam działo, oj będzie. :D
sesa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) sesa » 30.05.2013 11:43

Sama sobie zazdroszczę :-)
Czy posiada ktoś zdjęcia budynku ze zewnątrz gdzie widać taras ap 1 Antonio ?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.05.2013 19:43

gbpsary napisał(a):Witam
Po raz pierwszy piszę na tym forum i tym samym witam wszystkich użytkowników.
Mam zarezerwowany apartament Antonio u Dario w dniach 17.06-27.06.
Czy ktoś w tym czasie tez tam jedzie? Może razem moglibyśmy tam dojechać?
Wyjeżdżam z Polski 16.06 i jadę 4 osobowa rodziną

Nic się nie martw , ja pamiętam jak cztery lata z rodziną czteroosobową jechałem pierwszy raz , jest jakiś
mały " straszek" bo coś się stanie , najważniejsze moim zdaniem jest ubezpieczenie i jakoś to będzie.W zamian
dostaniesz widoki których nie można wyobrażić , np. wyjeżdzajac z tunelu w górach Biokowo , my jedziemy
w sierpniu , też sami , może kiedyś będzie okazja się spotkać, pozdr.RAV
Z I C O
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z I C O » 31.05.2013 18:39

Witam szukam apartamentu dla 2 osób w Tribunj w okresie od 18 lub 19 sierpnia do 27 lub 28 sierpnia br. Wszelkie informacje i ewentualnie oferty proszę na emaila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Serdecznie dziękuję. Pisałem do Dario, ale ma w tym okresie zajęte apartamenty. Pozdrawiam
jim8587
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jim8587 » 02.06.2013 14:18

Witam!
My będziemy w Tribunj (Antonio) od 9 do 19 czerwca.
pozdrawiamy
Emilka_
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Emilka_ » 04.06.2013 10:07

Tyle naczytałam się pozytywnych opinii na temat Daria, że zarezerwowaliśmy apartament ZDENKA od 16-26.06 w Tribunj. I tak sobie dalej czytam wypowiedzi i wywnioskowałam, że to chyba Dario tylko pośredniczy w rezerwacji akurat tego mieszkania czy się mylę bo już mam mętlik w głowie. Pisaliśmy z Dario i nam to polecił, ale teraz kontakt jakoś się urwał, więc może tu uzyskam jakieś informacji od osób, które były lub lepiej znają przeuroczego właściciela.
domingos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) domingos » 04.06.2013 11:03

Dario mieszka w Vodicach i tam przyjmuje gosci ,bardzo czesto bywa w Tribunj w domu Antonio
Natomiast Zdenka w Tribunj to apartamenty kuzynki (sympatyczna kobieta ,mozna porozmawiac po angielsku,chorwacku a moze juz podłapała polski)
Jesli potrzeba pomocy,doradzenia w czymkolwiek to Dario zawsze jest do dyspozycji,dzwonic ,pisac i napewno pomoże
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 04.06.2013 11:47

domingos napisał(a):Dario mieszka w Vodicach i tam przyjmuje gosci ,bardzo czesto bywa w Tribunj w domu Antonio
Natomiast Zdenka w Tribunj to apartamenty kuzynki (sympatyczna kobieta ,mozna porozmawiac po angielsku,chorwacku a moze juz podłapała polski)
Jesli potrzeba pomocy,doradzenia w czymkolwiek to Dario zawsze jest do dyspozycji,dzwonic ,pisac i napewno pomoże

Już niedługo chyba jedziecie?
Emilka_
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Emilka_ » 04.06.2013 19:25

Właśnie dostałam od Daria wiadomość więc mi wszystko wyjaśnił, kurcze tyle naczytaliśmy się o nim i zarezerwowaliśmy u kuzynki. Myślałam że te apartamenty, które ma na stronie internetowej to są wszystkie jego więc wzięliśmy zdenke, a proponował nam Antonio ale klops. Tyle się naczytałam tego forum ale widocznie nie dokładnie.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.06.2013 21:35

Emilka_ napisał(a):Tyle naczytałam się pozytywnych opinii na temat Daria, że zarezerwowaliśmy apartament ZDENKA od 16-26.06 w Tribunj. I tak sobie dalej czytam wypowiedzi i wywnioskowałam, że to chyba Dario tylko pośredniczy w rezerwacji akurat tego mieszkania czy się mylę bo już mam mętlik w głowie. Pisaliśmy z Dario i nam to polecił, ale teraz kontakt jakoś się urwał, więc może tu uzyskam jakieś informacji od osób, które były lub lepiej znają przeuroczego właściciela.

Witam ! Ja żonką i dwójką dzieci jedziemy do Zdenki od 09.08 - 25.08 ,( apar.2 ) Dario pośredniczy w tym przypadku.
ale co z tego ? Z rodziną na Chorwację jeżdziliśmy cały czas tylko w ciemno , Pierwszy raz w tym roku jadę do Dario
z rezerwacją , cena ta sama co w CIEMNO , zobaczymy po wakacjach bilans plusów i minusów .
I tak ,więcej nie czytaj tylko delektuj się Chorwacją , na forum piszą głupoty . :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.06.2013 21:58

Emilka_ napisał(a):Właśnie dostałam od Daria wiadomość więc mi wszystko wyjaśnił, kurcze tyle naczytaliśmy się o nim i zarezerwowaliśmy u kuzynki. Myślałam że te apartamenty, które ma na stronie internetowej to są wszystkie jego więc wzięliśmy zdenke, a proponował nam Antonio ale klops. Tyle się naczytałam tego forum ale widocznie nie dokładnie.

Nie ma żadnego klopsu :wink: z Apartamentów Zdenka masz bliżej do plaży. :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 21
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone