qurcze nie mam poleskiego nr konta.
Wysłałam maila do Dario, miałam podane tylko dane do przekazu pocztowego.
gbpsary napisał(a):Witam
Po raz pierwszy piszę na tym forum i tym samym witam wszystkich użytkowników.
Mam zarezerwowany apartament Antonio u Dario w dniach 17.06-27.06.
Czy ktoś w tym czasie tez tam jedzie? Może razem moglibyśmy tam dojechać?
Wyjeżdżam z Polski 16.06 i jadę 4 osobowa rodziną
domingos napisał(a):Dario mieszka w Vodicach i tam przyjmuje gosci ,bardzo czesto bywa w Tribunj w domu Antonio
Natomiast Zdenka w Tribunj to apartamenty kuzynki (sympatyczna kobieta ,mozna porozmawiac po angielsku,chorwacku a moze juz podłapała polski)
Jesli potrzeba pomocy,doradzenia w czymkolwiek to Dario zawsze jest do dyspozycji,dzwonic ,pisac i napewno pomoże
Emilka_ napisał(a):Tyle naczytałam się pozytywnych opinii na temat Daria, że zarezerwowaliśmy apartament ZDENKA od 16-26.06 w Tribunj. I tak sobie dalej czytam wypowiedzi i wywnioskowałam, że to chyba Dario tylko pośredniczy w rezerwacji akurat tego mieszkania czy się mylę bo już mam mętlik w głowie. Pisaliśmy z Dario i nam to polecił, ale teraz kontakt jakoś się urwał, więc może tu uzyskam jakieś informacji od osób, które były lub lepiej znają przeuroczego właściciela.
Emilka_ napisał(a):Właśnie dostałam od Daria wiadomość więc mi wszystko wyjaśnił, kurcze tyle naczytaliśmy się o nim i zarezerwowaliśmy u kuzynki. Myślałam że te apartamenty, które ma na stronie internetowej to są wszystkie jego więc wzięliśmy zdenke, a proponował nam Antonio ale klops. Tyle się naczytałam tego forum ale widocznie nie dokładnie.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje