Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 06.04.2013 17:57

Witaj "kenijczyk".

Skoro wysłałeś zaliczkę, czekaj spokojnie, wyśle ci potwierdzenie.
Dzisiaj Dario jest zajęty, lata z telefonem komórkowym i wstawia fotki na fejsie

Obrazek (dzisiaj 14.02) drażniąc nas piękną pogodą w Chorwacji :oczko_usmiech:

Pozdrav :papa:
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 06.04.2013 20:43

Człek zabiegany lecz nie przejmuj się-ręczę za gościa,byłem w ubiegłym roku dwa razy.
dario dalmacja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario dalmacja » 13.04.2013 15:28

Witam,
Pisze do Anna ( adress adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl), pisze maila do cebie ale mi caly czas zwroca..mozna inboks pelny :(
Zaliczka jest prijahala, rezerwacja aktualna :D
Pogoda super...temperatura 22 C, pozdrawiam!
borek1974
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) borek1974 » 23.04.2013 14:34

MOzna prosić o namiary na ten apartament ??
iwik
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) iwik » 23.04.2013 21:48

Tak chwalicie ten Tribunj to może bym też w tym roku spróbował...
Szukam apartamentu z klimatem na II połowę czerwca (2 tygodnie) dla rodziny 2+2
Musi być taras z widokiem na morze i cisza, spokój. Reszta mniej istotna.
(Nie lubię bardzo dużych willi z mnóstwem gości)
Cena do 50 EUR.
Mój mail: iwik(at)interia.pl
GremliN
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) GremliN » 25.04.2013 08:16

Witam
Poda ktos jakis namiar na apartament lub 2 kolo siebie (najlepiej dwa)
6 osob + 2 dzieci (roczne).
W jednym 4 osoby dorosle + 1 dziecko (min 2 pokoje)
W drugim 2 osoby dorosle + 1 dziecko (min 2 pokoje)

Termin - 11-22 sierpnia 2013 roku.

Moj adres - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
alicja37
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) alicja37 » 08.05.2013 12:44

Dario chyba masz cos z mailem bo znajomi nie mogą wysłać do ciebie wiadomości,chcieli spytac czy cos tam znajdziesz dla 4 osob n
a 2 tyg ,koniec czerwca,jeśli byś mógł do nich napisać adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 11.05.2013 19:59

Daj znać gdybyś była zainteresowana wynajęciem kwater u właściciela,z tego co wiem(poczta pantoflowa) udziela zniżek na pobyt do połowy lipca.
lee1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lee1 » 12.05.2013 22:44

witajcie,

bardzo proszę o namiary kwater u Dario lub do samego Dario, skoro ma takie "branie" - mój mail lee1@interia.pl
Jedziemy po raz pierwszy na Chorwację, w terminie 14.07.2013 na 10 dni
- 2 rodziny z dziećmi /czyli 4 osoby dorosłe + 4 dzieci - 3,4,8,8 letnie/
- wolimy, aby nie było za gwarno i wieczorem dzieci mogły spać :) :oops: no i w miarę blisko była "woda", aby za każdym razem nie trzeba było wszystkiego taszczyć.

Będę wdzięczna za info. :hut:
gregorr
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) gregorr » 13.05.2013 19:53

Bok!Jeżeli jest ktoś chetny na apartament Antonio,to zwalniam go w terminie 01.07 do 14.07,bo niestety muszę przełożyć wyjazd do Tribunj na koniec sierpnia.Jak wiadomo,gościnności gospodarza reklamować nie muszę...:)
Z tego co wiem,Dario ma jeszcze kilka wolnych apartmanów na koniec czerwca i poczatek lipca,byłem rok temu w tym czasie i pewnego dnia o 22-ej termometr pokazał 39 stopni... Pozdrav!
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 13.05.2013 19:55

gregorr napisał(a):Bok!Jeżeli jest ktoś chetny na apartament Antonio,to zwalniam go w terminie 01.07 do 14.07,bo niestety muszę przełożyć wyjazd do Tribunj na koniec sierpnia.Jak wiadomo,gościnności gospodarza reklamować nie muszę...:)
Z tego co wiem,Dario ma jeszcze kilka wolnych apartmanów na koniec czerwca i poczatek lipca,byłem rok temu w tym czasie i pewnego dnia o 22-ej termometr pokazał 39 stopni... Pozdrav!

No gdzie byłeś jak ja byłem i nie widziałem :D
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 13.05.2013 19:59

gregorr napisał(a):Bok!Jeżeli jest ktoś chetny na apartament Antonio,to zwalniam go w terminie 01.07 do 14.07,bo niestety muszę przełożyć wyjazd do Tribunj na koniec sierpnia.Jak wiadomo,gościnności gospodarza reklamować nie muszę...:)

witam Sąsiada :lol:
dankucz
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dankucz » 13.05.2013 20:06

Witam.
Szukam jakiegoś noclegu 2+2 (dzieci 8,11 lat). między 15 a 27 lipca żeby było 7 dni conajmniej. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
gregorr
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) gregorr » 13.05.2013 20:19

jara napisał(a):

witam Sąsiada :lol:

Witam! W tym roku tez jedziesz do Daria? Pozdrawiam!
gregorr
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) gregorr » 13.05.2013 20:21

Z napisał(a):

No gdzie byłeś jak ja byłem i nie widziałem :D

Sorry Z,czas tak za.....suwa...byłem DWA lata temu w tym czasie...:)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 17
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone