Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.02.2013 15:23

FUX napisał(a):W Tribunj byłem wielokrotnie. Morzem...

I raz wstąpiliśmy na kawę na starówkę, z której nic nie wyszło...
:papa:

Pisałem, że nie byłeś u Dario, nie że nie byłeś w Tribunj. :papa:
Madzia13
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Madzia13 » 04.02.2013 19:39

Witam!
Czy ja te mogę prosić o jakieś namiary na kwaterę ? Wybieramy się tam na rodzinne wakacje (2+1) od 14-go lipca - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Z góry dziękuję
rey
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) rey » 05.02.2013 12:33

A ja mam już klepniętą rezerwację w lipcu w Antonio (apartament 3). To będzie mój trzeci pobyt w Tribunj (oczywiście u Daria). Byłem już na Podvyrth i w Apartamencie 5. Miasteczko fantastyczne, gospodarz także choć kibicuje Hajdukowi :D :D
PabloX
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) PabloX » 05.02.2013 12:54

O! :D
Antonio Ap 3 - fajne miejsce, byłem z rodzinką ostatniego lata 8)

Poniżej relacja z fotkami z okolicy bliższej i dalszej

chorwacja-po-raz-drugi-tribunj-2012-t37669.html
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 05.02.2013 13:42

rey napisał(a):A ja mam już klepniętą rezerwację w lipcu w Antonio (apartament 3). To będzie mój trzeci pobyt w Tribunj (oczywiście u Daria). Byłem już na Podvyrth i w Apartamencie 5. Miasteczko fantastyczne, gospodarz także choć kibicuje Hajdukowi :D :D

Dlaczego zdziwiony, Sime, syn Dario to drugi Ronaldo, takze napastnik :)
Co zdecydowalo, ze 3-ci raz do tego samego Gospodarza ? Przekornie pytam z ciekawosci :)

pozdrav
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 05.02.2013 16:17

A młody Lovre(chyba tak się to pisze) to dziecko nie do zniszczenia. :D
rey
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) rey » 05.02.2013 21:22

bonar napisał(a):
rey napisał(a):A ja mam już klepniętą rezerwację w lipcu w Antonio (apartament 3). To będzie mój trzeci pobyt w Tribunj (oczywiście u Daria). Byłem już na Podvyrth i w Apartamencie 5. Miasteczko fantastyczne, gospodarz także choć kibicuje Hajdukowi :D :D

Co zdecydowalo, ze 3-ci raz do tego samego Gospodarza ? Przekornie pytam z ciekawosci :)

pozdrav

Oczywiscie oprócz uroku miejsca jade tam z uwagi nä super gospodarza. A zaznaczam, że nigdy nie byłem u niego W
Vodicach na tych słynnych baletach :)........ hmm a właściwie to czemu nie byłem? Bo chyba nie dlatego, ze kibicuje Legii?
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 05.02.2013 22:27

rey napisał(a):
bonar napisał(a):

pozdrav

Oczywiscie oprócz uroku miejsca jade tam z uwagi nä super gospodarza. A zaznaczam, że nigdy nie byłem u niego W
Vodicach na tych słynnych baletach :)........ hmm a właściwie to czemu nie byłem? Bo chyba nie dlatego, ze kibicuje Legii?

Ja też a byłem
alicja37
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) alicja37 » 12.02.2013 19:10

Witam

Mam taką nietypową prośbę, sprawę,zarezerwowałam apartament u Daria w Tribunj od 29.06 do 13.07.
Wpłaciłam zaliczkę 200 euro i niestety jak to bywa w pracy u wyzyskiwaczy nie dostanę jednak urlopu w terminach wakacyjnych :( .Pisałam już na ten temat do Daria i nie ma żadnego problemu ze zwrotem zaliczki,ale odesłanie kasy na mój koszt.
Nie dość, że przy wpłacaniu kasy zabrali mi w banku ok 90zł to jeszcze teraz trzeba zapłacić za następny przelew.
W związku z tym mam pytanie w jaki sposób najtaniej przesłać pieniądze z Chorwacji do Polski ?

A moze ktoś z potencjalnych wczasowiczów bedzie wpłacał zaliczkę to można się dogadać z Dariem ,że wpłaci mi pieniążki,przynajmniej nie zapłaci za przelew do Chor ,a ja już nie stracę więcej kasy :D .
Jeśli ktoś ma jakieś podpowiedzi ,ewentualnie przyszli goście wpłacający zaliczkę proszę o kontakt ,oczywiście po omówieniu sprawy z Dariem Orlovic,który zgodził sie na taką propozycję.
kangurek773
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kangurek773 » 12.02.2013 21:03

alicja37 napisał(a):Witam

Mam taką nietypową prośbę, sprawę,zarezerwowałam apartament u Daria w Tribunj od 29.06 do 13.07.
Wpłaciłam zaliczkę 200 euro i niestety jak to bywa w pracy u wyzyskiwaczy nie dostanę jednak urlopu w terminach wakacyjnych :( .Pisałam już na ten temat do Daria i nie ma żadnego problemu ze zwrotem zaliczki,ale odesłanie kasy na mój koszt.
Nie dość, że przy wpłacaniu kasy zabrali mi w banku ok 90zł to jeszcze teraz trzeba zapłacić za następny przelew.
W związku z tym mam pytanie w jaki sposób najtaniej przesłać pieniądze z Chorwacji do Polski ?

A moze ktoś z potencjalnych wczasowiczów bedzie wpłacał zaliczkę to można się dogadać z Dariem ,że wpłaci mi pieniążki,przynajmniej nie zapłaci za przelew do Chor ,a ja już nie stracę więcej kasy :D .
Jeśli ktoś ma jakieś podpowiedzi ,ewentualnie przyszli goście wpłacający zaliczkę proszę o kontakt ,oczywiście po omówieniu sprawy z Dariem Orlovic,który zgodził sie na taką propozycję.

a możesz przesłac adres strony internetowej na

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Kinga
dario dalmacja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario dalmacja » 17.02.2013 11:25

alicja37 napisał(a):Witam

Witam Alicja,
Zgada sie z tobie i potwierdzam ze twoja zaliczka moge byc za ktogosz innego, niema sensu stratic 90 zloty jescze raz :(
Tez ta zaliczna mozna byc wazna za jakie inni apartament i inni termin a terminow jest dužo.

Pozdrawiam, Dario :papa:
basiulek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) basiulek » 19.02.2013 15:00

Hej. Ja jestem tu nowa. Właśnie wysłaliśmy zaliczkę na rezerwację naszego pierwszego pobytu w Chorwacji w miasteczku Tribunj. Dużo czytałam waszych relacji z wakacji,oglądałam fotki i spodobało mi się. Kotwicę zarzucamy w Apartamentach Zdenka apartament 2 .Czy ktoś już tam mieszkał? Pozdrowienia :) Już nie mogę się doczekać wyjazdu,jedziemy własnym autkiem,wiem że będzie mie łatwo w drodze z dwóką dziecci ale co tam,niech żyją wakacje:))))
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 19.02.2013 15:47

basiulek napisał(a):Hej. Ja jestem tu nowa. Właśnie wysłaliśmy zaliczkę na rezerwację naszego pierwszego pobytu w Chorwacji w miasteczku Tribunj. Dużo czytałam waszych relacji z wakacji,oglądałam fotki i spodobało mi się. Kotwicę zarzucamy w Apartamentach Zdenka apartament 2 .Czy ktoś już tam mieszkał? Pozdrowienia :) Już nie mogę się doczekać wyjazdu,jedziemy własnym autkiem,wiem że będzie mie łatwo w drodze z dwóką dziecci ale co tam,niech żyją wakacje:))))

Dacie radę.Ja byłem w Antonio,Tribunj fajne miejsce.

Pozdrav
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 19.02.2013 15:54

Polecam smażone kalmary,ostatnia knajpa przy wodzie w kierunku Vodic
basiulek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) basiulek » 20.02.2013 16:15

A orientujecie się czy w apartamentach zdenka jest lodówka,bo na zdjęciach nie było widać. A może ktoś ma fotki?

P.S. I dokładnie kiedy odbywają się wyścigi osiołków? bo ja będę na przełomnie lipca i sierpnia dokładnie od 30.07
Jak powiedziałam synkowi(4 lata) o tym wyścigu to ,chciał się wczoraj pakować Hi Hi :) A swoją drogą to kurcze szkoda że jeszcze tyle czasu zostało do wakacji.A może ktoś jeszcze będzie w podobnym okresie w tym uroczym miasteczku,to jesteśmy otwarci na nowe znajomości:)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 13
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone