FUX napisał(a):W Tribunj byłem wielokrotnie. Morzem...
I raz wstąpiliśmy na kawę na starówkę, z której nic nie wyszło...
Pisałem, że nie byłeś u Dario, nie że nie byłeś w Tribunj.
FUX napisał(a):W Tribunj byłem wielokrotnie. Morzem...
I raz wstąpiliśmy na kawę na starówkę, z której nic nie wyszło...
rey napisał(a):A ja mam już klepniętą rezerwację w lipcu w Antonio (apartament 3). To będzie mój trzeci pobyt w Tribunj (oczywiście u Daria). Byłem już na Podvyrth i w Apartamencie 5. Miasteczko fantastyczne, gospodarz także choć kibicuje Hajdukowi
bonar napisał(a):rey napisał(a):A ja mam już klepniętą rezerwację w lipcu w Antonio (apartament 3). To będzie mój trzeci pobyt w Tribunj (oczywiście u Daria). Byłem już na Podvyrth i w Apartamencie 5. Miasteczko fantastyczne, gospodarz także choć kibicuje Hajdukowi
Dlaczego zdziwiony, Sime, syn Dario to drugi Ronaldo, takze napastnik
Co zdecydowalo, ze 3-ci raz do tego samego Gospodarza ? Przekornie pytam z ciekawosci
pozdrav
rey napisał(a):bonar napisał(a):rey napisał(a):A ja mam już klepniętą rezerwację w lipcu w Antonio (apartament 3). To będzie mój trzeci pobyt w Tribunj (oczywiście u Daria). Byłem już na Podvyrth i w Apartamencie 5. Miasteczko fantastyczne, gospodarz także choć kibicuje Hajdukowi
Dlaczego zdziwiony, Sime, syn Dario to drugi Ronaldo, takze napastnik
Co zdecydowalo, ze 3-ci raz do tego samego Gospodarza ? Przekornie pytam z ciekawosci
pozdrav
Oczywiscie oprócz uroku miejsca jade tam z uwagi nä super gospodarza. A zaznaczam, że nigdy nie byłem u niego W
Vodicach na tych słynnych baletach ........ hmm a właściwie to czemu nie byłem? Bo chyba nie dlatego, ze kibicuje Legii?
alicja37 napisał(a):Witam
Mam taką nietypową prośbę, sprawę,zarezerwowałam apartament u Daria w Tribunj od 29.06 do 13.07.
Wpłaciłam zaliczkę 200 euro i niestety jak to bywa w pracy u wyzyskiwaczy nie dostanę jednak urlopu w terminach wakacyjnych .Pisałam już na ten temat do Daria i nie ma żadnego problemu ze zwrotem zaliczki,ale odesłanie kasy na mój koszt.
Nie dość, że przy wpłacaniu kasy zabrali mi w banku ok 90zł to jeszcze teraz trzeba zapłacić za następny przelew.
W związku z tym mam pytanie w jaki sposób najtaniej przesłać pieniądze z Chorwacji do Polski ?
A moze ktoś z potencjalnych wczasowiczów bedzie wpłacał zaliczkę to można się dogadać z Dariem ,że wpłaci mi pieniążki,przynajmniej nie zapłaci za przelew do Chor ,a ja już nie stracę więcej kasy .
Jeśli ktoś ma jakieś podpowiedzi ,ewentualnie przyszli goście wpłacający zaliczkę proszę o kontakt ,oczywiście po omówieniu sprawy z Dariem Orlovic,który zgodził sie na taką propozycję.
alicja37 napisał(a):Witam
Mam taką nietypową prośbę, sprawę,zarezerwowałam apartament u Daria w Tribunj od 29.06 do 13.07.
Wpłaciłam zaliczkę 200 euro i niestety jak to bywa w pracy u wyzyskiwaczy nie dostanę jednak urlopu w terminach wakacyjnych .Pisałam już na ten temat do Daria i nie ma żadnego problemu ze zwrotem zaliczki,ale odesłanie kasy na mój koszt.
Nie dość, że przy wpłacaniu kasy zabrali mi w banku ok 90zł to jeszcze teraz trzeba zapłacić za następny przelew.
W związku z tym mam pytanie w jaki sposób najtaniej przesłać pieniądze z Chorwacji do Polski ?
A moze ktoś z potencjalnych wczasowiczów bedzie wpłacał zaliczkę to można się dogadać z Dariem ,że wpłaci mi pieniążki,przynajmniej nie zapłaci za przelew do Chor ,a ja już nie stracę więcej kasy .
Jeśli ktoś ma jakieś podpowiedzi ,ewentualnie przyszli goście wpłacający zaliczkę proszę o kontakt ,oczywiście po omówieniu sprawy z Dariem Orlovic,który zgodził sie na taką propozycję.
basiulek napisał(a):Hej. Ja jestem tu nowa. Właśnie wysłaliśmy zaliczkę na rezerwację naszego pierwszego pobytu w Chorwacji w miasteczku Tribunj. Dużo czytałam waszych relacji z wakacji,oglądałam fotki i spodobało mi się. Kotwicę zarzucamy w Apartamentach Zdenka apartament 2 .Czy ktoś już tam mieszkał? Pozdrowienia Już nie mogę się doczekać wyjazdu,jedziemy własnym autkiem,wiem że będzie mie łatwo w drodze z dwóką dziecci ale co tam,niech żyją wakacje:))))
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje