Pawel44 napisał(a):Tylko że Rysio tej dobrej woli nie pokazuje niby skasował posty z "zakazanymi" stronami , niedawno skasował kilka postów ( m.in. mój, ostatni był Bonara ok. godz.16 ) będące tylko głosem w dyskusji , nie naruszające zakazu reklamy ( jednak skorzystał z prawa usunięcia bez podania przyczyn, tzn. bo mu były nie wygodne, rozumiem to ( na wszelki wypadek zrobiłem printscreen'a) jednak dalej pozostawił adresy mailowe , adres na FB , tel. Kulturalna dyskusja na agrumenty z Rysiem widać nie ma sensu .Rysio jest zwolennikiem agrumentu siły .
Zakończę jak ostatnio : z koniem nie będę się kopać , a z drugiej strony widać ,że prawda kole w oczy (Rysia)
Rysio napisał(a):
Z 11 postów większość związana jest z pouczaniem modów lub mnie,
Rysio napisał(a):Pawel44 napisał(a):Tylko że Rysio tej dobrej woli nie pokazuje niby skasował posty z "zakazanymi" stronami , niedawno skasował kilka postów ( m.in. mój, ostatni był Bonara ok. godz.16 ) będące tylko głosem w dyskusji , nie naruszające zakazu reklamy ( jednak skorzystał z prawa usunięcia bez podania przyczyn, tzn. bo mu były nie wygodne, rozumiem to ( na wszelki wypadek zrobiłem printscreen'a) jednak dalej pozostawił adresy mailowe , adres na FB , tel. Kulturalna dyskusja na agrumenty z Rysiem widać nie ma sensu .Rysio jest zwolennikiem agrumentu siły .
Zakończę jak ostatnio : z koniem nie będę się kopać , a z drugiej strony widać ,że prawda kole w oczy (Rysia)
Pawel44 napisał(a):Rysio napisał(a):Pawel44 napisał(a):Tylko że Rysio tej dobrej woli nie pokazuje niby skasował posty z "zakazanymi" stronami , niedawno skasował kilka postów ( m.in. mój, ostatni był Bonara ok. godz.16 ) będące tylko głosem w dyskusji , nie naruszające zakazu reklamy ( jednak skorzystał z prawa usunięcia bez podania przyczyn, tzn. bo mu były nie wygodne, rozumiem to ( na wszelki wypadek zrobiłem printscreen'a) jednak dalej pozostawił adresy mailowe , adres na FB , tel. Kulturalna dyskusja na agrumenty z Rysiem widać nie ma sensu .Rysio jest zwolennikiem agrumentu siły .
Z 11 postów większość związana jest z pouczaniem modów lub mnie, więc widzę że słowo pisane jest dla Ciebie zbyt trudne. Jeśli się ze mną nie zgadzasz pozostaje Ci założyć bloga albo konkurencyjną stronę do naszej. To wszystko co mam Tobie do przekazania i proponuję Ci zakończyć dyskusję chyba że chcesz poznać co znaczy argument siły. W tym względzie Bocian ma rację.
OVER.
Nie wiem tylko dlaczego te 11 postów o "pouczaniu" przypisujesz mi. Nie rozumiem też dlaczego ani jednym swoim słowem nie odniesiesz się do treści , które w moich kilku ( a nie 11) postach zawarłem .Czy naprawdę nie można ci zadać pytania , nawet jeśli ono jest niewygodne ?
Jako Adm. też jesteś użytkownikiem forum , zakończę więc cytatem z "biblii" tego forum :
"Do innych forumowiczów zwracaj się z szacunkiem, nawet jeśli cię denerwują. Ludzie są różni i nie każdy ma podobne poczucie humoru"
Pawel44 napisał(a):Nie wiem tylko dlaczego te 11 postów o "pouczaniu" przypisujesz mi. Nie rozumiem też dlaczego ani jednym swoim słowem nie odniesiesz się do treści , które w moich kilku ( a nie 11) postach zawarłem .Czy naprawdę nie można ci zadać pytania , nawet jeśli ono jest niewygodne ?
Jako Adm. też jesteś użytkownikiem forum , zakończę więc cytatem z "biblii" tego forum :
"Do innych forumowiczów zwracaj się z szacunkiem, nawet jeśli cię denerwują. Ludzie są różni i nie każdy ma podobne poczucie humoru"
rak.jolanta napisał(a):Witam was ,
prześlijcie mi proszę informajcę o Dario. cennik namiar i fotki mile widziane.
mail.: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję.