Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gregorr
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) gregorr » 23.01.2013 13:46

cieszę się bardzo,może wreszcie uda się wrócić do normalności,z poszanowaniem regulaminu i odrobiną dobrej woli za strony wszystkich..pozdrawiam! :lol:
Pawel44
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pawel44 » 23.01.2013 17:03

Tylko że Rysio tej dobrej woli nie pokazuje niby skasował posty z "zakazanymi" stronami , niedawno skasował kilka postów ( m.in. mój, ostatni był Bonara ok. godz.16 ) będące tylko głosem w dyskusji , nie naruszające zakazu reklamy ( jednak skorzystał z prawa usunięcia bez podania przyczyn, tzn. bo mu były nie wygodne, rozumiem to ( na wszelki wypadek zrobiłem printscreen'a) jednak dalej pozostawił adresy mailowe , adres na FB , tel. Kulturalna dyskusja na agrumenty z Rysiem widać nie ma sensu .Rysio jest zwolennikiem agrumentu siły .
Zakończę jak ostatnio : z koniem nie będę się kopać , a z drugiej strony widać ,że prawda kole w oczy (Rysia) :papa:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 23.01.2013 18:02

Pawel44 napisał(a):Kulturalna dyskusja na agrumenty z Rysiem widać nie ma sensu .Rysio jest zwolennikiem agrumentu siły .

Nie ma. To nieugięty dziadyga :mrgreen:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 23.01.2013 18:09

ja to się nawet boję na zlotach do Niego odzywać...
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 23.01.2013 19:15

Pawel44 napisał(a):Tylko że Rysio tej dobrej woli nie pokazuje niby skasował posty z "zakazanymi" stronami , niedawno skasował kilka postów ( m.in. mój, ostatni był Bonara ok. godz.16 ) będące tylko głosem w dyskusji , nie naruszające zakazu reklamy ( jednak skorzystał z prawa usunięcia bez podania przyczyn, tzn. bo mu były nie wygodne, rozumiem to ( na wszelki wypadek zrobiłem printscreen'a) jednak dalej pozostawił adresy mailowe , adres na FB , tel. Kulturalna dyskusja na agrumenty z Rysiem widać nie ma sensu .Rysio jest zwolennikiem agrumentu siły .
Zakończę jak ostatnio : z koniem nie będę się kopać , a z drugiej strony widać ,że prawda kole w oczy (Rysia) :papa:

Z 11 postów większość związana jest z pouczaniem modów lub mnie, więc widzę że słowo pisane jest dla Ciebie zbyt trudne. Jeśli się ze mną nie zgadzasz pozostaje Ci założyć bloga albo konkurencyjną stronę do naszej. To wszystko co mam Tobie do przekazania i proponuję Ci zakończyć dyskusję chyba że chcesz poznać co znaczy argument siły. W tym względzie Bocian ma rację.

OVER.

Ps. Jara, przecież gadaliśmy . Nie pamiętasz :?: :mrgreen:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 23.01.2013 19:28

żart :lol:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 23.01.2013 20:56

Rysio napisał(a):
Z 11 postów większość związana jest z pouczaniem modów lub mnie,

Po części tekst do mnie...

Żeś mod lub Ty, to nie znaczy, że piszesz z sensem...
Ale może to wytyczne góry, że forum i Dario dobrze sie pozycjonowali...
:roll:

:papa:

Resztę możemy sobie przy okazji przez telefon wyjaśnić po niedzieli, jak emocje opadną.
Pawel44
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pawel44 » 24.01.2013 10:21

Rysio napisał(a):
Pawel44 napisał(a):Tylko że Rysio tej dobrej woli nie pokazuje niby skasował posty z "zakazanymi" stronami , niedawno skasował kilka postów ( m.in. mój, ostatni był Bonara ok. godz.16 ) będące tylko głosem w dyskusji , nie naruszające zakazu reklamy ( jednak skorzystał z prawa usunięcia bez podania przyczyn, tzn. bo mu były nie wygodne, rozumiem to ( na wszelki wypadek zrobiłem printscreen'a) jednak dalej pozostawił adresy mailowe , adres na FB , tel. Kulturalna dyskusja na agrumenty z Rysiem widać nie ma sensu .Rysio jest zwolennikiem agrumentu siły .

Z 11 postów większość związana jest z pouczaniem modów lub mnie, więc widzę że słowo pisane jest dla Ciebie zbyt trudne. Jeśli się ze mną nie zgadzasz pozostaje Ci założyć bloga albo konkurencyjną stronę do naszej. To wszystko co mam Tobie do przekazania i proponuję Ci zakończyć dyskusję chyba że chcesz poznać co znaczy argument siły. W tym względzie Bocian ma rację.

OVER.

Nie wiem tylko dlaczego te 11 postów o "pouczaniu" przypisujesz mi. Nie rozumiem też dlaczego ani jednym swoim słowem nie odniesiesz się do treści , które w moich kilku ( a nie 11) postach zawarłem .Czy naprawdę nie można ci zadać pytania , nawet jeśli ono jest niewygodne ?
Jako Adm. też jesteś użytkownikiem forum , zakończę więc cytatem z "biblii" tego forum :
"Do innych forumowiczów zwracaj się z szacunkiem, nawet jeśli cię denerwują. Ludzie są różni i nie każdy ma podobne poczucie humoru" :papa:
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 24.01.2013 12:01

Pawel44 napisał(a):
Rysio napisał(a):

OVER.

Nie wiem tylko dlaczego te 11 postów o "pouczaniu" przypisujesz mi. Nie rozumiem też dlaczego ani jednym swoim słowem nie odniesiesz się do treści , które w moich kilku ( a nie 11) postach zawarłem .Czy naprawdę nie można ci zadać pytania , nawet jeśli ono jest niewygodne ?
Jako Adm. też jesteś użytkownikiem forum , zakończę więc cytatem z "biblii" tego forum :
"Do innych forumowiczów zwracaj się z szacunkiem, nawet jeśli cię denerwują. Ludzie są różni i nie każdy ma podobne poczucie humoru" :papa:

No to kończ Waść wstydu oszczędż,jak trafisz do Lory to powodzenia życzę.
gregorr
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) gregorr » 24.01.2013 13:00

myślę,że pomysł z "wycinaniem stron" jest bardzo smaczny... :D
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 24.01.2013 13:28

Pawel44 napisał(a):Nie wiem tylko dlaczego te 11 postów o "pouczaniu" przypisujesz mi. Nie rozumiem też dlaczego ani jednym swoim słowem nie odniesiesz się do treści , które w moich kilku ( a nie 11) postach zawarłem .Czy naprawdę nie można ci zadać pytania , nawet jeśli ono jest niewygodne ?

Widzę że historii forum nie prześledziłeś bo już w tym temacie pisałem, ale z racji tego że dziś mi się chce i mam wystarczająco dużo czasu to napiszę, by zakończyć wszelkie dalsze dyskusje w tym temacie.

Zdecydowałem, że istniejące tematy w tym ten o Dario, które zawierają linki bądź są zawoalowaną formą reklamy a powstały przed wrześniem 2012 roku pozostaną na forum. Sam na forum wrzuciłem całą masę linków zanim zapadła decyzja o zakazie ich umieszczania. Gdybym chciał działać zgodnie z zasadą zero linków to musiałbym skasować 95% relacji i innych tematów związanych z kwaterami, campami itp.

Skąd mogę wiedzieć czy ktoś jutro nie wstawi gdzieś linka do mojego tematu sprzed 5 czy 10 lat gdzie namiar podałem? Mam tamten temat również usunąć? Nie nie na tym rzecz polega i tematy te pozostaną.

Informuję jednocześnie, że takie tematy jak ten śledzę na bieżąco i jeśli uznam, że jest on sztucznie podbijany przez wpisy tych samych userów typu "och ach" zniknie i nawet powodów nie podam, bo są one zapisane w regulaminie działu i zasadach forum w skrócie (ze szczególnym uwzględnieniem w razie wątpliwości ostatniego punktu).
rak.jolanta
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rak.jolanta » 24.01.2013 19:52

Witam was ,
prześlijcie mi proszę informajcę o Dario. cennik namiar i fotki mile widziane.
mail.: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 24.01.2013 19:53

Wolne miejsca dopiero w zimie 2029.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.01.2013 20:39

rak.jolanta napisał(a):Witam was ,
prześlijcie mi proszę informajcę o Dario. cennik namiar i fotki mile widziane.
mail.: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję.

Fotek i opisu Tribunj szukaj w relacjach >>> spis-tresci-t25746-150.html#p1102146
dario dalmacja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario dalmacja » 26.01.2013 23:11

Za uzytkownika Pkost....w awatarze niemasz koperte i nie moge cie odpiszac :(
Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 11
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone