moniasia napisał(a):Ja juz dzisiaj zbombardowalam Daria zapytaniami i bede pisac do skutku bo tak bardzo tu zachwalacie i co najwazniejsze ja tez chce zostac tym naganiaczem wiec chce spotkac osobiscie tego super bohatera. Mam nadzieje ze mi cos znajdzie dla naszej 2+3 czyli 5czki. Pozdrawiam wszystkich i czekam na odpowiedz Dario
moniasia napisał(a):Ja juz dzisiaj zbombardowalam Daria zapytaniami i bede pisac do skutku bo tak bardzo tu zachwalacie i co najwazniejsze ja tez chce zostac tym naganiaczem wiec chce spotkac osobiscie tego super bohatera. Mam nadzieje ze mi cos znajdzie dla naszej 2+3 czyli 5czki. Pozdrawiam wszystkich i czekam na odpowiedz Dario
Z napisał(a):Rozmawiałem z Dario, i jest dobra wiadomość,ma jeszcze wolne terminy w Tribunj w różnych lokalizacjach, a w apartamentach przy plaży to chyba dwa nowe apartamenty udostępni(kończy remont).Znajdą się również wolne terminy na apartamenty w domu z basenem(Srima).Wszelkie info na stronie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link .Najszybciej i najpewniej dzwonić bezpośrednio,obsługa w języku Polskim.
dario dalmacja napisał(a):Witam wszytsikih,
rezerwacje na sezon 2019 otwarte, a cene takie same jak ostatnie pare lat.
Apartamenty z basenem i przy samej plažy
zapraszam na priv i pozdrawiam
dario dalmacja napisał(a):Witam wszytsikih,
sito_zabrze napisał(a):dario dalmacja napisał(a):Witam wszytsikih,
Witam. Szukamy apartmanów w Tribunj lub Vodicach.
2+1 i 2+2
4 dorosłe osoby i 3 dzieci ( 4 lata, 4 lata , 10 lat )
Moze być jeden duży apartman ( 2 lub 3 sypialnie ) , salon z kuchnią , łazienka, klima, tv, internet, jak bedzie z basenem to bedzie super. Odległosć do morza max 700m
Lub 2 apartamenty obok siebie na tym samym piętrze. Chcemy być razem.
No i liczimy na dobre ceny
Zapraszam na PW lub na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Termin 15.08.2019 - 28.08.2019 , 13 nocy
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje