Na dwa zapytania jedna odpowiedź
dalmacja-polnocna-od-maslenicy-do-primostenu-t39978.html
Tutaj znajdziecie info o które pytacie.
Pozdrav
vanderson napisał(a):Witajcie.
Postanowiłem zabrać głos w temacie, bo przyznam szczerze że czytając powyższe opinie jestem lekko w szoku.
Jestem właśnie świeżo po urlopie w Chorwacji (wróciłem w ubiegły piątek). Byłem pierwszy raz i to właśnie z tego forum dowiedziałem się o Dario.
W styczniu skontaktowałem się z nim i zarezerwowałem pobyt w apartamencie Marijan w Vodicach. Wszystko przebiegło sprawnie (płatność, wybór terminu i apartamentu). Mario doradził i bez problemu pomógł w realizacji płatności. Jak dla mnie super, bo wolałem za pierwszym razem skorzystać z usług kogoś kto nie jest zupełnie anonimowy.
Co do samego pobytu jestem również zadowolony i nie wiem skąd takie opinie. Apartament bardzo przyjemny, schludny i czysty, jak za te pieniądze uważam że trafiłem bardzo fajnie. Naczynia czyste, pościel przygotowana, reszta również OK... a co do zasłonki w prysznicu, pewnie kwestia przyzwyczajenia, mi to nie przeszkadzało
pozdrawiam wszystkich i życzę udanych urlopów, bo niestety w Polsce obecnie pogoda nie rozpieszcza
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje