A jeszcze- dziurawe i za małe prześcieradło w sypialni
Kurz w każdym możliwym kącie
O zamrażalniku w lodówce nawet nie wspomnę
Najłatwiej i najszybciej przyszło Panu zebrać kasę...
Jeszcze raz- zdecydowanie odradzam!
Mikusiowa napisał(a):A jeszcze- dziurawe i za małe prześcieradło w sypialni
anakin napisał(a):Mikusiowa napisał(a):A jeszcze- dziurawe i za małe prześcieradło w sypialni
Tak mi to trochę Zuzką zalatuje...
Tylko prętów i pocisków brak...
Mikusiowa napisał(a):Na pewno będą zadowoleni ci którzy u siebie w domu mają podobne " standardy"
Ja syfu nie toleruję
anakin napisał(a):Mikusiowa napisał(a):Na pewno będą zadowoleni ci którzy u siebie w domu mają podobne " standardy"
Ja syfu nie toleruję
Teraz to obrażasz tych, którzy do Dario jeżdżą.
Osobiście nie byłem i pewnie się nie wybiorę, ale skoro dziewięć osób na dziesięć jest z pobytu zadowolona ( a z tego co czytam tak jest), to ewidentnie Twoje oczekiwania były zanadto wygórowane a i opinia po powrocie mało obiektywna.
Tak na marginesie to oczywiście masz prawo mieć swoje zdanie w tej kwestii.
Weź jednak pod uwagę, że inni mają prawo mieć je w d.....
anakin napisał(a):Mikusiowa napisał(a):A jeszcze- dziurawe i za małe prześcieradło w sypialni
Tak mi to trochę Zuzką zalatuje...
Tylko prętów i pocisków brak...
msladzio napisał(a):Powiem tak. Cena za ap.plaza (przed remontem,bo wtedy tam byłem) jest równa temu czego można byłoby sie spodziewać za tą cenę.Co do Dario to napewno nie jest przereklamowany i nie ma tzw.naciągaczy.Niektórzy myślą że za 400 euro będą mieli all inclusiv
Mikusiowa napisał(a):....
Zasłonkę przynaiósł Pan po kilku prośbach. Miał Pan ją przyciąć - zapomniał Pan....
sdolas napisał(a):Mikusiowa napisał(a):....
Zasłonkę przynaiósł Pan po kilku prośbach. Miał Pan ją przyciąć - zapomniał Pan....
Ręce i gacie mi opadły
Najserdeczniejsze pozdrowienia dla jaśnie Wielmożnej Pani Katarzyny von ....
A tak całkiem serio ...
Zarzucasz w tym wątku, jak to bodaj nazwałaś "Dario zachwyt".
Ja osobiście polecam Dario nie dlatego że mam z tego jakieś profity, a tylko dlatego że pojechałem do jego apartamentów z forumowego polecania i byłem bardzo zadowolony. Polecałem jego apartamenty i nadal będę, bo wiem ilu nowych forumowiczów szuka sprawdzonych miejsc, a te apartamenty wbrew temu co piszesz wato polecić.
Zdecydowana większość opinii jest pozytywna.
Inny temat To Twój niewłaściwy sposób rozwiązywania sporu.
Wybacz ale ja to ocenię jednym właściwym słowem ... piaskownica.
Jeśli po przyjeździe na miejsce, cokolwiek nie odpowiada w apartamencie, to w ten sam dzień się to wyjaśnia z właścicielem !
Albo dochodzi do porozumienia albo z apartamentów się rezygnuje jeśli warunki rażąco odbiegają od tych z oferty.
Na pewno nie robi się tak jak Ty to zrobiłaś, że wróciłaś już z trzeciego pobytu u tego właściciela i piszesz na forum o swoim niezadowoleniu z warunków.
Takie rzeczy załatwia się pierwszego dnia z właścicielem na miejscu.
Udanego kolejnego pobytu
vanderson napisał(a):Witajcie.
Postanowiłem zabrać głos w temacie, bo przyznam szczerze że czytając powyższe opinie jestem lekko w szoku.
Jestem właśnie świeżo po urlopie w Chorwacji (wróciłem w ubiegły piątek). Byłem pierwszy raz i to właśnie z tego forum dowiedziałem się o Dario.
W styczniu skontaktowałem się z nim i zarezerwowałem pobyt w apartamencie Marijan w Vodicach. Wszystko przebiegło sprawnie (płatność, wybór terminu i apartamentu). Mario doradził i bez problemu pomógł w realizacji płatności. Jak dla mnie super, bo wolałem za pierwszym razem skorzystać z usług kogoś kto nie jest zupełnie anonimowy.
Co do samego pobytu jestem również zadowolony i nie wiem skąd takie opinie. Apartament bardzo przyjemny, schludny i czysty, jak za te pieniądze uważam że trafiłem bardzo fajnie. Naczynia czyste, pościel przygotowana, reszta również OK... a co do zasłonki w prysznicu, pewnie kwestia przyzwyczajenia, mi to nie przeszkadzało
pozdrawiam wszystkich i życzę udanych urlopów, bo niestety w Polsce obecnie pogoda nie rozpieszcza
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje