Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
paulapat
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulapat » 12.01.2013 16:39

Witam, zastanawiam się nad rezerwacją apartamentu Zdenka od Daria. Czy ktoś może tam był? Proszę o opinie i jeśli można to jakieś zdjęcia budynku i apartamentów na maila. Z góry dziękuje :)
domingos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) domingos » 14.01.2013 11:26

W domu Zdenka bylem u znajomych,zdjec nie posiadam.
Dom w cichej zabudowie domkow ,jest ogrod z drzewami ,grill,dobre miejsce parkingowe w cieniu
Do plazy zwirowej jakies 100-150metrow.
W apartamentach czysto i ladnie,kuchnia dobrze wyposazona
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 14.01.2013 13:59

domingos napisał(a):W domu Zdenka bylem u znajomych,zdjec nie posiadam.
Dom w cichej zabudowie domkow ,jest ogrod z drzewami ,grill,dobre miejsce parkingowe w cieniu
Do plazy zwirowej jakies 100-150metrow.
W apartamentach czysto i ladnie,kuchnia dobrze wyposazona

Kiedy będziecie?,właśnie pakuję się do Kliniki
paulapat
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulapat » 14.01.2013 19:00

Dziękuję za odpowiedź. Rezerwacja zrobiona, zaliczka przelana :) Teraz zostało tylko czekać do lata :)
Przygoda
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Przygoda » 15.01.2013 17:34

też poproszę o namiary na Dario, jedziemy pierwszy raz do Cro z dziecmi i nie mogę sobie pozwolić na wyjazd w ciemno...pozdrawiam
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 15.01.2013 17:54

poszło :papa:
Przygoda
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Przygoda » 15.01.2013 18:49

Dzięki wielkie, doszło...nawet sam Dario się na maila odezwał...normalnie szok :)) ...już czuję, że to będą wakacje życia :)))))) pozdrawiam
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 15.01.2013 19:12

Coś mi się zdaje, że strzeliłem sobie w piętę.
:(
Polecałem namiary do Daria, a teraz moi znajomi dostali odpowiedź od Daria, że ma już rezerwację w tym terminie :)
Dario, jak to się stało :?: Fajna paczka zebrała się (8dorosłych+7dzieci), Sylwia jest niepocieszona :(

Trudno, pojadą na Ciovo :)
pozdrav
Ostatnio edytowano 16.01.2013 17:21 przez bonar, łącznie edytowano 1 raz
Ivaada
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ivaada » 15.01.2013 20:38

Witam

Szukam apartamentu dla 7 osób (4 dorosłe i troje dzieci). Rejon w zasadzie dowolny. Ze względu na dzieci, interesuje nas w miarę przyjazna plaża:).
Prosimy o jakieś namiary na e-maila.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdr.
magul
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) magul » 15.01.2013 21:32

Witam,

Czy i ja mogę poprosić o namiary?

Dziękuję i pozdrawiam
magul
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) magul » 15.01.2013 22:16

Dziękuję,
Już dostałam maila od Daria. A czy ktoś z Was, kto już był w apartamentach Daria, może polecić, które miejsce byłoby najlepsze dla rodziny z dziećmi, w tym z małym 8 miesięcznym szkrabem?
Pozdrawiam
dario dalmacja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario dalmacja » 16.01.2013 17:06

bonar napisał(a):Coś mi się zdaje, że strzeliłem sobie w piętę.
Polecałem namiary do Daria, a teraz moi znajomi dostali odpowiedź od Daria, że ma już pełną rezerwację.
Dario, jak to się stało :?: Fajna paczka zebrała się (8dorosłych+7dzieci), Sylwia jest niepocieszona :(

Trudno, pojadą na Ciovo :)
pozdrav

Witaj Bonar,
Mozna byc za takie numer osob i w tym terminu rezerwacja byla pelna, cziensko jest zmiesczic tille osob zeby wszysticki byli zadowoleny :) inaczej jest duze wolnych terminow...
Pozdrawiam wszysticki i zapraszam do pieknej Dalmacji :) ( kontakt na koperte w awatarze)
I jak kto che sluhac fajne muziki Chorwatske to zapraszam na RADIO.CRO.PL :papa:
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 16.01.2013 17:38

dario dalmacja napisał(a):
bonar napisał(a):Coś mi się zdaje, że strzeliłem sobie w piętę.
Sylwia jest niepocieszona :(
Trudno :)
pozdrav

Witaj Bonar,
w tym terminu rezerwacja byla pelna, cziensko jest zmiesczic tille osob zeby wszysticki byli zadowoleny :)
inaczej jest duze wolnych terminow...
Pozdrawiam wszysticki i zapraszam do pieknej Dalmacji :) ( kontakt na koperte w awatarze)
I jak kto che sluhac fajne muziki Chorwatske to zapraszam na RADIO.CRO.PL :papa:

Dario, mój błąd poprawiony

pozdrav
gregorr
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) gregorr » 23.01.2013 13:16

a cóż to,strony poznikały? :wink:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 23.01.2013 13:27

Zgodnie z zapowiedzią :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone