napisał(a) dario dalmacja » 31.01.2017 10:16
Witam,
tylko pare informacji do goscie ktori szukaja apartamente i piszu maile obojetnie czli do mnie czli do innih wlasciciela.
Jaka zapitanya sa najlepsza i kedie goscz dostanie szypku odpowiedz i ofertu....to sa maile gdzie jest napiszany
- konkretnie termin prijazdu (jeszeli jest mozliowscz presunac termin za 2-3 dnie tez napiszac)
- iloscz osob od kazdie rodzinne (ille doroslyh ille dzieci i rok dzieci)... sa maile takie... szukam apartamentu dla 10 osob, potem ja odpiszuje ille doroslyh ille dzieci? ...gošć pisze..6 doroslyh 4 dzieci, to znowu ja..ille dzieci maju lat? Gošć..dwojka dzieci 15 lat a dwojka 18 lat?
No,ok može byc dziecko 18 lat ale to dziecko potrzebuje normalnie ložko, tak
Kedie minu i dwa dnie že by dostac glownie info ktori jest potrzebny i podac ofertu.
Tez dobrze by bylo napiszac odlegloscz do plaže, jak sie napisze blysko plaže to mi nie wiemi czli to "blysko" jest 50 metrow albo 500 metrow, dla niektore i 500 metrow bylsko, a niektroim 100 metrow zadaleko ...
I na koncu cena czensto jest wažna, znalescz apartament full wypas na samej plažy že by bylo tanio to czienkso jak z wszytsikim w zyciu..dobrze i tanie, trudno
Mam nadzieje že pomoglem z tyh pare informacji,
Pozdrawiam