Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
paulr
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulr » 18.04.2016 09:10

Z brakiem opini czasem lepiej niz jak sa jakoes negatywne. Wiekszosc chce wyładowac swoją flustrację na cos i smaruje negatywne opinie itp. A jak wszystko ok to szkoda czasu;-) a co do Tribunj to w ciagu ostatnich 2 lat pełno tam informacji wolne pokoje wiec i pewnie nawet w szczycie sezonu bezproblemu sie znajdzie na miejscu;-)
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 24.04.2016 17:41

rr73, Bogdan i Stanisław, tutaj znajdziecie odpowiedź.
https://www.cro.pl/dalmacja-polnocna-od-maslenicy-do-primostenu-t39978.html#p1122773

Pytającemu mnie o kwaterę (ewentualnie) na Ciovo z czystym sumieniem polecam ap Cornelia Okrug Gornji ul. Kneza Domagoja 3
Filmik pokazuje odległość do plaży zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Pozdrav :papa:
Hellmutos
Plażowicz
Tribunj - początek czerwca - jechać w ciemno,czy rezerwować?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hellmutos » 02.05.2016 17:30

Witam Wszystkich Sympatyków Chorwacji.
Po 10 latach przymierzania się do wyjazdu do Chorwacji, wyjazdu z każdym rokiem odkładanego z powodu zmian pracodawcy, zmiany stanu cywilnego, narodzin dwójki fantastycznych dzieci - nadeszła ta chwila, jedziemy, w tym roku, po raz pierwszy...a w zasadzie, no własnie - nie jedziemy - lecimy.
Przylatujemy 30 maja do Zadaru o 10:50 rano. Z Zadaru autokarem jedziemy do Tribunj.

Pytanie moje brzmi:
1.Czy zaklepać kwaterę za pośrednictwem internetu? Koszt najtańszych apartamentów zaczyna się od 30E za dzień dla czteroosobowej rodziny.
Czy może na początku czerwca, kiedy sezon jeszcze nie jest w pełni jechać w ciemno i spróbować znaleźć coś na miejscu?
Wymagania nasze są równie małe jak zawartość portfela. Całe życie spędzaliśmy wakacje na kempingach i nie potrzebne nam extra warunki hotelowe z klimatyzacja, tarasem czy widokiem na morze.
2. Czy w Tribunj ( w całej Chorwacji także) można liczyć na tanie pokoje w niższym standardzie, których to ogłoszeń nie ma w internecie? Wolę mieszkać skromniej, a za zaoszczędzone kuny popłynąć na Kornati :D
3. Na co zwrócić uwagę, żeby nie przepłacić (ukryte koszta, podatek miejscowy, dodatkowe opłaty za klimę itp.).
Za pomoc serdecznie dziękuję. Mam świadomość, że podobne tematy wielokrotnie się powtarzają i proszę mi wierzyć, że zanim napisałem post próbowałem przebrnąć choć przez część postów tego forum. Za wszelkie wskazówki - dzięki.
paulr
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulr » 03.05.2016 10:36

W Tribunj nawet w najwiekszym sezonie byly wolne apartamenty. Wiec w czerwcu tym bardziej beda. Jak bedziesz rozmawiac bezposrednio z włascicielem to masz szanse na jakies targowanie. Chorwaci wiedza ze w czerwcu mało ludzi i moze im zależeć i gdzies jakies kilka e da sie urwac.
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 03.05.2016 19:47

Hellmutos zerknij na PW
tommie7687
Autostopowicz
Szukam kwatery w Tribunj

Nieprzeczytany postnapisał(a) tommie7687 » 08.05.2016 20:26

Witam.
Chcemy wybrać się w lipcu w 5 osób do Chorwacji do miasteczka Tribunj koło Vodice. Czy ktoś może ma namiar na jakąś fajną kwaterę w tym miejscu? Byłbym bardzo wdzięczny. :roll:
tomek
Clis
Odkrywca
Re: Szukam kwatery w Tribunj

Nieprzeczytany postnapisał(a) Clis » 08.05.2016 20:49

U Daria widzę wolne miejsca na lipiec ;) dalmacia-apartments.
opona
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) opona » 09.05.2016 20:08

Szukam kwatery w terminie 10-20.08 na 5 dorosłych i jedno dziecko 6 miesięcy. Jakby ktoś miał jakieś namiary to bardzo bym prosił bo niestety u Daria jest pełne obłożenie.
Clis
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Clis » 09.05.2016 21:37

Zobacz tu, może coś znajdziesz. Nic nie reklamuje ;)
apartamentychorwacja
gro21
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gro21 » 17.05.2016 11:37

Witam wszystkich:-) Poszukuję sprawdzonego noclegu na 10 dniowy pobyt w Tribunj w czerwcu, czy możecie podesłać jakieś namiary? Nie oczekuję luksusów- chcialabym jedynie,aby plaża była blisko.
Pozdrawiam :-)
paulr
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulr » 17.05.2016 12:08

W środku lipca bylo pełno tabliczek ze wolne apartamenty i rok i 2 lata temu. W czerwcu pewnie ludzi jeszcze mniej to moze na miejscu coś wybrać. Weź tylko pod uwagę ze masz 2 plaże żwirkowa z łagodnym zejściem do wody w jednej czeaci (zachodnia)miasta i kamienie i od razu dużo głebiej z 2 strony miasta(wschodnia).
gro21
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gro21 » 17.05.2016 12:28

Dziękuje za odpowiedz:-) Przypuszczam,że będą wolne apartamenty, ale jestem w ciąży i po kilkunastogodzinnej trasie z Krakowa wolałabym nie jechać w tzw. ciemno:-) Interesuje mnie ta wschodnia część miasta:-) Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi i namiary :-)
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 17.05.2016 13:54

Temat „Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza” liczy sobie 85 stron, czy przeczytałaś w całości?

Tutaj znajdziesz wiele podpowiedzi.
dalmacja-polnocna-od-maslenicy-do-primostenu-t39978.html#p1122773

pozdrav
Oldzia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Oldzia » 19.05.2016 20:59

Witam, czy był ktoś w apartamencie Marijan? Jak wrażenia?
Andrzej3777
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej3777 » 20.05.2016 13:43

Oldzia napisał(a):Witam, czy był ktoś w apartamencie Marijan? Jak wrażenia?
Witam ja byłem w zeszłym roku bardzo ładny fajny apartament mili Gospodarze dom na uboczu spokojna okolica 5 min do plaży,w tym roku znowu tam jadę pozdrawiam. :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 85
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone