Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bratek123
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bratek123 » 30.12.2015 15:09

Wszystkiego dobrego i do zobaczenia w sierpniu :lol: :papa:
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 30.12.2015 15:28

Hvala Dario :idea:

W Nowym 2016 Roku wszystkiego najlepszego dla całej rodzinki Chucka Norisa z Vodic :)
qbara
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) qbara » 01.01.2016 23:14

Czesć, jestem tu nowy - wybieramy sie w sierpniu w dwie rodziny do Chorwacji 2+2 i 2+3. Szukamy czegos w środkowej Dalmacji, w miarę blisko plaży żeby małych dzieciaczków nie ganiać i koniecznie z klimatyzacją. Jak macie coś sprawdzonego to będę wdzieczny za namiary. Mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 02.01.2016 08:30

qbara napisał(a):Czesć, jestem tu nowy - wybieramy sie w sierpniu w dwie rodziny do Chorwacji 2+2 i 2+3. Szukamy czegos w środkowej Dalmacji, w miarę blisko plaży żeby małych dzieciaczków nie ganiać i koniecznie z klimatyzacją. Jak macie coś sprawdzonego to będę wdzieczny za namiary. Mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!

W Tribunj szukasz?
qbara
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) qbara » 02.01.2016 11:20

Szukam jakiegos fajnego w miare spokojnego miejsca. Nie znam Chorwacji az tak dobrze. Bylismy tam raptem raz. Zdaje sie wiec na Wasze sugestie. W miare blisko do plazy jak juz pisalem gdyz jedziemy z malymi dziecmi.
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 02.01.2016 12:48

Zajrzyjcie do banku kwater, masa szczegółów.
W tym wątku tez są namiary których szukacie.
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 13.01.2016 22:06

Wakacje 2016 zarezerwowane :lol:
Ponownie będzie nas gościł jeden z najbardziej sympatycznych i gościnnych Chorwatów :D
Pozdrav Dario :wink:
Ponownie jedziemy do tych samych apartamentów co w zeszłym roku w Tribunj.

Gdyby ktoś nie był pewien gdzie jechać, szukał apartmana blisko plaży, albo wręcz na plaży, takiego dla rodzin z dziećmi, w spokojnej, niezatłoczonej mieścinie, to zerkajcie do banku kwater, tam jest mój opis z zeszłego roku, lub pytajcie na PW
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 14.01.2016 07:04

sdolas napisał(a):Wakacje 2016 zarezerwowane :lol:
Ponownie będzie nas gościł jeden z najbardziej sympatycznych i gościnnych Chorwatów :D
Pozdrav Dario :wink:
Ponownie jedziemy do tych samych apartamentów co w zeszłym roku w Tribunj.

Gdyby ktoś nie był pewien gdzie jechać, szukał apartmana blisko plaży, albo wręcz na plaży, takiego dla rodzin z dziećmi, w spokojnej, niezatłoczonej mieścinie, to zerkajcie do banku kwater, tam jest mój opis z zeszłego roku, lub pytajcie na PW

Ja u Daria w tym roku tylko cztery dni przy powrocie chcę spędzić,w sezonie nie chcę jeździć do niego,ponieważ sam nie ma czasu po tyłku się podrapać :D.
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 14.01.2016 18:39

Zależy kto z kim jakie ma kontakty :wink:
Ja tam nie jadę do Dario, tylko na wakacje a korzystam z jego gościnności :wink:
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 14.01.2016 18:46

sdolas napisał(a):Zależy kto z kim jakie ma kontakty :wink:
Ja tam nie jadę do Dario, tylko na wakacje a korzystam z jego gościnności :wink:

A u mnie wręcz przeciwnie,mogę sobie pozwolić na trzy tygodnie urlopu,więc przy zjeździe z Peljesaca na parę dni kotwiczę u niego i wtedy do domu gnam na raz :D
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 14.01.2016 19:16

Takich to podziwiam
1300km samemu i to na raz :) i nie chodzi mi o Cro bo tam się dobrze jedzie ale najgorsze to przebić się przez PL :roll:
paulr
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulr » 15.01.2016 02:24

No widzisz zeszlego roku bylo tak gorące ze ze Świętochłowic do Tribunj nie liczac bramek i granicy zatrzymalismy sie raz na stacji by zatankowac i raz w chorwacji na szybkie siku. Przy temperaturze na dworze 40 stopni okolo 1100km mozna powiedziec ze zrobilem z 15 minutami postoju
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 15.01.2016 18:50

[quote="sdolas"]Takich to podziwiam
1300km samemu i to na raz :) i nie chodzi mi o Cro bo tam się dobrze jedzie ale najgorsze to przebić się przez PL :roll:[/quCzy jadę w tamtą stronę czy z powrotem to zawsze wyjeżdżam max. o 3 rano, więc do 7 zawsze mam zaliczoną Polskę lub Chorwację a później idzie dobrze,dodam że zawsze jeżdżę w środku tygodnia,tylko w tym jakoś tak wyszło że w tamtą stronę jadę w piątek(dziecko gimnazjum kończy).
dario dalmacja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario dalmacja » 23.01.2016 19:38

Tylko informacja že dom na Srima z baseniem jest dostepny za ten sezon.... :papa:
AnnaK
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnnaK » 28.01.2016 22:22

endriu33 napisał(a):Gdzieś wcześniej była mowa o apartamencie Marijan w Vodicach u Cioci Mario. Bylismy tam kilka dni temu i polecam ten apartament bez najmniejszego wahania. jest tam wszystko co człekowi potrzebne od podstawowych potrzeb do bardziej wybrednych typu pralka, toster, suszarka, duża lodówka że o klimie nie wspomnę. Czysto, schludnie i miło ze strony gospodarzy. Do plaży niedługi spacerek (moje dzieci ani razu nie jęknęły, że daleko). Kilka domów dalej tutejszy Panoramiks ;), posiadający tutejsze specyjały ;). Poza tym cicha okolica, z dala od słyszalnych z dala discotłuków, czyli dla rodzin idealne. Polecam tą miejscówkę razem z całą moją rodziną (mieszkaliśmy w ap. 1 ale nasi współlokatorzy w tym czasie, a byli to sami polacy też byli zadowoleni)

Witam,
Jestem początkująca i to mój pierwszy post :) na forum - aczkolwiek czytam od dawna.
Zastanawiam się nad rezerwacją Apartamentu nr 1 plus studio u Marijan. Jedziemy w dwie rodziny.
Czy możesz coś więc napisać odnośnie otoczenia budynku. Czy jest miejsce na grilowanie, ogród itp. Jaka jest najbliższa plaża, czy są zatłoczone. Trochę się obawiam tej odległości od plaży, jakieś Twoje opinie.... Jeśli można to proszę o odpowiedź na priv.
Anna
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 82
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone