qbara napisał(a):Czesć, jestem tu nowy - wybieramy sie w sierpniu w dwie rodziny do Chorwacji 2+2 i 2+3. Szukamy czegos w środkowej Dalmacji, w miarę blisko plaży żeby małych dzieciaczków nie ganiać i koniecznie z klimatyzacją. Jak macie coś sprawdzonego to będę wdzieczny za namiary. Mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!
sdolas napisał(a):Wakacje 2016 zarezerwowane
Ponownie będzie nas gościł jeden z najbardziej sympatycznych i gościnnych Chorwatów
Pozdrav Dario
Ponownie jedziemy do tych samych apartamentów co w zeszłym roku w Tribunj.
Gdyby ktoś nie był pewien gdzie jechać, szukał apartmana blisko plaży, albo wręcz na plaży, takiego dla rodzin z dziećmi, w spokojnej, niezatłoczonej mieścinie, to zerkajcie do banku kwater, tam jest mój opis z zeszłego roku, lub pytajcie na PW
sdolas napisał(a):Zależy kto z kim jakie ma kontakty
Ja tam nie jadę do Dario, tylko na wakacje a korzystam z jego gościnności
endriu33 napisał(a):Gdzieś wcześniej była mowa o apartamencie Marijan w Vodicach u Cioci Mario. Bylismy tam kilka dni temu i polecam ten apartament bez najmniejszego wahania. jest tam wszystko co człekowi potrzebne od podstawowych potrzeb do bardziej wybrednych typu pralka, toster, suszarka, duża lodówka że o klimie nie wspomnę. Czysto, schludnie i miło ze strony gospodarzy. Do plaży niedługi spacerek (moje dzieci ani razu nie jęknęły, że daleko). Kilka domów dalej tutejszy Panoramiks , posiadający tutejsze specyjały . Poza tym cicha okolica, z dala od słyszalnych z dala discotłuków, czyli dla rodzin idealne. Polecam tą miejscówkę razem z całą moją rodziną (mieszkaliśmy w ap. 1 ale nasi współlokatorzy w tym czasie, a byli to sami polacy też byli zadowoleni)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje