Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.09.2015 20:59

sdolas napisał(a):Z góry sorry za off, ale takie opisy to powinny być umieszczane w wątku "bank kwater".
Wszędzie mnóstwo wątków gdzie ludziska opisują gdzie byli a w banku kwater pustki.
Jak się szuka czegoś konkretnego to potem nie sposób znaleźć i potem starzy bywalcy narzekają że ciągle te same pytania.

Jeśli opis będzie zgodny z regulaminem Banku kwater - to na pewno się tam znajdzie :idea:
Dawigs
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dawigs » 08.09.2015 21:32

sdolas napisał(a):Z góry sorry za off, ale takie opisy to powinny być umieszczane w wątku "bank kwater".
Wszędzie mnóstwo wątków gdzie ludziska opisują gdzie byli a w banku kwater pustki.
Jak się szuka czegoś konkretnego to potem nie sposób znaleźć i potem starzy bywalcy narzekają że ciągle te same pytania.

Usunąłem wpis.

Pozdrawiam.
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 09.09.2015 10:17

Dawigs napisał(a):Usunąłem wpis.

Pozdrawiam.

Mam nadzieję ze dodasz ten wpis do banku kwater bo tam na prawdę takich wpisow brakuje.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.09.2015 10:03

A ja Chorwatów do konca nie zrozumiem ;)
I nie mam pretensji do Dario,bron Boże.Bo w prawdzie ma ten apt w swojej ofercie ale chyba należy do kogos z rodziny czy znajomych.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
czyli nie wszystko od niego zależy.
Apt nr 2 dla 6 osób,ze zdjęć wygląda na wysoki standard a połozenie( +taras) rewelacja.
Na dwa dni przed terminem wyjazdu od 5 września-pusty.Cena wywoławcza 90 euro ,dla 6 osób do przyjęcia.
Tyle,że my jedziemy w 4 osoby.
Proponuję 60 euro czyli 15 euro/osoba.
Jak na wrzesień wg mnie cena OK.
Dario pisze -cena ostateczna-80 euro.
Dla nas a raczej drugiego małżeństwa -za drogo.
Rezygnujemy.
Ostatecznie-apt stoi od 5.09 do 15.09 pusty(śledzę z ciekawości rezerwacje)
Czyli Chorwat nie zarobił za 10 dni -900 euro,nie zarobił 800 euro i nie zarobił 600 euro.
Zarobił 0 euro.
I tego właśnie nie bardzo pojmuję. ;)
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 14.09.2015 14:24

Coś link nie działa,napisz może nazwę apartamentów,tak łatwiej będzie znaleźć.Kiedyś miałem podobne akcje z wklejanymi linkami od Daria.
paulr
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulr » 14.09.2015 15:32

Link mi normalnie działa i kieruje do Angeli
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.09.2015 20:29

U mnie też nie działa.Ale fakt -Angela.
Tyle,że chodzi bardziej o elastyczność a nie konkretny apt.Liczenie,że we wrześniu zapełni się apt 6+2 za cenę wywoławczą troche takie naiwne.
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 14.09.2015 21:14

Rozmawiałeś czy tylko mailowo ?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.09.2015 10:10

Fejsbukowo.Kontakt przyjemny,bez żadnych zgrzytów.Po prostu okopaliśmy sie po dwóch stronach.
Pisałem,żadnych pretensji do Dario nie mam.Nie doszło do kompromisu i tyle.
Angela (apt 2)stała pusta od ostatnich dni sierpnia do dzisiaj.
A dzisiaj bym opuszczał zostawiając 600 euro. ;)

W zasadzie wpisy na przyszłość dla właściciela i następne sezony.Lepiej zarobic mniej ale coś niż nic. ;)
paulr
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulr » 17.09.2015 11:33

hepik napisał(a):Fejsbukowo.Kontakt przyjemny,bez żadnych zgrzytów.Po prostu okopaliśmy sie po dwóch stronach.
Pisałem,żadnych pretensji do Dario nie mam.Nie doszło do kompromisu i tyle.
Angela (apt 2)stała pusta od ostatnich dni sierpnia do dzisiaj.
A dzisiaj bym opuszczał zostawiając 600 euro. ;)

W zasadzie wpisy na przyszłość dla właściciela i następne sezony.Lepiej zarobic mniej ale coś niż nic. ;)

Może jest tak że on tylko pośredniczy biorąc sobie jakaś prowizję, obniżając cenę obniża swoją prowizję przez co jego zysk jest wtedy mniejszy lub wcale. I to mu się nie opłaca bo woli byś przyjechał do niego:D
Oczywiście to tylko gdybanie.... :)
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 17.09.2015 12:49

Obawiam się że tak właśnie jest,Dario nie może zejść poniżej jakiejś ceny ponieważ musiałby do Twojego wyjazdu dołożyć z własnej kieszeni.
dario dalmacja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario dalmacja » 30.12.2015 10:27

Drodzie prijatczieli i goscie,
dužo zdrowia, usmiechu, spelniena marzen u 2016. roku zyca Dario z rodzinna :D
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 30.12.2015 10:33

I wzajemnie Dario
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.12.2015 11:38

Hvala Dario :idea:

I wzajemnie :idea: :idea:
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 30.12.2015 12:46

Wszystkiego dobrego ...
i samych Tylko dobrych cen w 2016 :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 81
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone