My byliśmy w apartamentach z tyłu, nr.3 i nr.4.
Żadnych niemiłych zapachów nie było i nikt z przebywających na dole a także od frontu budynku na zapachy się nie skarżył.
sdolas napisał(a):My byliśmy w apartamentach z tyłu, nr.3 i nr.4.
Żadnych niemiłych zapachów nie było i nikt z przebywających na dole a także od frontu budynku na zapachy się nie skarżył.
AdamKce napisał(a):Byłem w Biserka w ap. nr 3 i też w lazience troche jechalo okno ciagle otwarte na max ale ustawalo, zazwyczaj po deszczu zapach byl. Zatkalismy kratke sciekowa i bylo lepiej
sdolas napisał(a):AdamKce napisał(a):Byłem w Biserka w ap. nr 3 i też w lazience troche jechalo okno ciagle otwarte na max ale ustawalo, zazwyczaj po deszczu zapach byl. Zatkalismy kratke sciekowa i bylo lepiej
Jak w łazience jest kratka i syfon nie jest zalany wodą to śmierdzieć musi, wystarczy zalać wodą i po temacie.
Andrzej3777 napisał(a):Ja byłem na przełomie czerwca i lipca w apartamentach które były zalatwiane przez dario u Jego rodziny marjan1.Powiem szczerze było nas 4 dorosłych i jedno dziecko wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni zarówno apartament jak i Godpodarze super po za tym fajna spokojna dzielnica 5 min do w miarę spokojnej plaźy źal było wyjezdzać.Byłem w Chorwacji chyba z 8 razy ale jak dla nas najlepsza miejscówka na pewno wrócimy.Podzìękowania dla Godpodarzy i fla Dario którego nie poznaliśmy osobiśćie ale moźe kiedyś
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje