Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 29.08.2015 23:07

My byliśmy w apartamentach z tyłu, nr.3 i nr.4.
Żadnych niemiłych zapachów nie było i nikt z przebywających na dole a także od frontu budynku na zapachy się nie skarżył.
AdamKce
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamKce » 30.08.2015 08:49

Byłem w Biserka w ap. nr 3 i też w lazience troche jechalo okno ciagle otwarte na max ale ustawalo, zazwyczaj po deszczu zapach byl. Zatkalismy kratke sciekowa i bylo lepiej
sailor-ro
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) sailor-ro » 30.08.2015 11:01

sdolas napisał(a):My byliśmy w apartamentach z tyłu, nr.3 i nr.4.
Żadnych niemiłych zapachów nie było i nikt z przebywających na dole a także od frontu budynku na zapachy się nie skarżył.

Poniżej treść wiadomości od jednej z foumowiczek, która była w Plazie w lipcu, jest to odpowiedź na moją wiadomość, w której napisałem, że coś brzydko pachnie, nie określając który apartman mamy:

Re: ap. Plaza
Wysłano: 14.08.2015 21:21
Od: XXXXX
Do: sailor-ro

To znaczy ze jesteście w ap 2 tam musi byc wlaczana wentylacja w lazience caly czas i bedzie ok sprawdzone rozwiazanie :-)
dario dalmacja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario dalmacja » 30.08.2015 13:57

Witam Marcin,

bardzo prepraszam jeszeli ten pobyt w tym apartamentu nie byl udany :(
Mysle dla niektore rzecie poprostu zle rozumialisme...chodzi o wiatraku dla ktorego mnie zapitalesz pierwszego dnia jak prijechalesz jeszeli bedzie zagoronce.
Jak bylsme na tarasie i gadali to jak dobrze zrozumialem cie, mialesz mnie dac znac czli ten wiatrak napewno bezdie potrzebny ..jak juz 16.8. sie pogoda zepsula na 2 dnie a temperature troche spadle myslalem že ten wiatrak nie jest potrzebny.
Že zadzwonilesz do mnie albo wislalesz sms to napweno bym zakupil ten wiatrak, tez samo chodzi o rencznikah ktore moja žona zapomniala podac bo piszesz ze sa byli tylko 2.
To jest nasza wina no kiedie poprostu sie zdaža i dlatego przysko mnie.
Tez szkoda co cie nie spotkalem pužniej bo mozna by mnie powiedzal ze to brakuje w apartamentu, ja do tego domu prijadze co dzennie najmniej 2 razy.. i napewno nie ominalem ciebie, a nie apartamentu na wyzgledu na ten zapach.
Jak bylem z tobie w apartamentu tam naprawde byl jakie zapach ale nie wiedzalem czli to od jest od jakie kanalizacji albo jakiego plynu do szpratania...do teraz nikt mnie o tym nicz nie mowil.
Dzisaj bylem u goscie w tym apartamentu i zapitalem ich czli czucz tam jakie zapach?
Powiedzili že nicz zlego jest, jasne že tam tez chodzi o tym že lazienka niema okna i wentilator trzeba byc odpaloni.
Wydok na morze z tarasu jest takie jak wydac na zdjelcah ktore sa na moje stronie internetowe.
Dlaczego nie wolno odpalac grilla na tym tarasie...dlatego co tam pare drzewa juz osuszone bo grill goscie postawiali bardzo bylsko tyh drzew, ale dlatego grilla mozna odpalac pare metrow dalej.

Jescze raz prepraszam tobie i twojej rodzinni jeszeli sie tam nie podobalo, mysle že mialisme wiecej korisponedcji že by problem byl rozwiazani.

Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje že znowu wendrujesz naszym cieplym kraju, jak mowil Krzysztof Baczynski! :papa:
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 30.08.2015 19:40

AdamKce napisał(a):Byłem w Biserka w ap. nr 3 i też w lazience troche jechalo okno ciagle otwarte na max ale ustawalo, zazwyczaj po deszczu zapach byl. Zatkalismy kratke sciekowa i bylo lepiej

Jak w łazience jest kratka i syfon nie jest zalany wodą to śmierdzieć musi, wystarczy zalać wodą i po temacie.
AdamKce
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamKce » 31.08.2015 18:47

sdolas napisał(a):
AdamKce napisał(a):Byłem w Biserka w ap. nr 3 i też w lazience troche jechalo okno ciagle otwarte na max ale ustawalo, zazwyczaj po deszczu zapach byl. Zatkalismy kratke sciekowa i bylo lepiej

Jak w łazience jest kratka i syfon nie jest zalany wodą to śmierdzieć musi, wystarczy zalać wodą i po temacie.

Myślisz, że tak nie zrobiłem :D ?? Nie pomogło.
Andrzej3777
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej3777 » 31.08.2015 20:25

Ja byłem na przełomie czerwca i lipca w apartamentach które były zalatwiane przez dario u Jego rodziny marjan1.Powiem szczerze było nas 4 dorosłych i jedno dziecko wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni zarówno apartament jak i Godpodarze super po za tym fajna spokojna dzielnica 5 min do w miarę spokojnej plaźy źal było wyjezdzać.Byłem w Chorwacji chyba z 8 razy ale jak dla nas najlepsza miejscówka na pewno wrócimy.Podzìękowania dla Godpodarzy i fla Dario którego nie poznaliśmy osobiśćie ale moźe kiedyś :D
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 01.09.2015 06:16

Andrzej3777 napisał(a):Ja byłem na przełomie czerwca i lipca w apartamentach które były zalatwiane przez dario u Jego rodziny marjan1.Powiem szczerze było nas 4 dorosłych i jedno dziecko wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni zarówno apartament jak i Godpodarze super po za tym fajna spokojna dzielnica 5 min do w miarę spokojnej plaźy źal było wyjezdzać.Byłem w Chorwacji chyba z 8 razy ale jak dla nas najlepsza miejscówka na pewno wrócimy.Podzìękowania dla Godpodarzy i fla Dario którego nie poznaliśmy osobiśćie ale moźe kiedyś :D

To w tym samym okresie co ja,lecz my byliśmy u Daria i pamiętam że latał jak poparzony aby każdemu wszystko załatwić,dlatego jeśli ktoś jedzie do niego do Vodic i chce się integrować to bardziej polecam przed sezonem,w sezonie to nie wiem kiedy on ma czas na sen :D .
sdolas
Cromaniak
Re: Tribunj-nocleg u Dario Orlovic.

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 04.09.2015 20:17

Z
Zabawa wystrzałowa sądząc po kalibrze :)

My też w lipcu byliśmy pierwszy raz w Cro, właśnie u Dario w ap. Plaza.
Tutaj znajdziesz skromny opis.
Heike
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Heike » 04.09.2015 21:45

Piękne zdjęcia i Tribunj wygląda na piękne miasteczko :-)
Apartament Plaza już zarezerwowany, wyjazd 17 września.
Dziękuję wszystkim za pomoc :-)
Heike
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Heike » 04.09.2015 21:45

sdolas napisał(a):Z
Zabawa wystrzałowa sądząc po kalibrze :)

My też w lipcu byliśmy pierwszy raz w Cro, właśnie u Dario w ap. Plaza.
Tutaj znajdziesz skromny opis.

Dziękuję :-)
andrzejzabrze
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzejzabrze » 04.09.2015 21:51

Napisz jak wrócisz. Spokojnej drogi i udanego pobytu.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 04.09.2015 22:37

Wpisy są sprzed kilku lat, bo ówczesna administracja Forum uznała, że wątek Joli o apartamentach Dario i wakacjach w Tribunj i Vodicach jest kryptoreklamą i przeniosła te wpisy do śmieci. Jednak posty zawarte w tym wątku potwierdzają, że Dario jest solidnym gościem i bez obaw można mu wysłać zaliczkę. Moje pierwsze chorwackie wakacje były właśnie w Tribunj, w jednym z Jego apartamentów.

Pozdrav Dario. :D

Ja nie chciałem w tym wątku zamieszczać postu. Znowu manipulacja.
Dawigs
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dawigs » 05.09.2015 00:06

.
Ostatnio edytowano 08.09.2015 21:31 przez Dawigs, łącznie edytowano 1 raz
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 07.09.2015 20:44

Z góry sorry za off, ale takie opisy to powinny być umieszczane w wątku "bank kwater".
Wszędzie mnóstwo wątków gdzie ludziska opisują gdzie byli a w banku kwater pustki.
Jak się szuka czegoś konkretnego to potem nie sposób znaleźć i potem starzy bywalcy narzekają że ciągle te same pytania.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 80
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone