napisał(a) sailor-ro » 29.08.2015 19:31
Witam,
byliśmy w apartamentach Plaza,dokładnie w nr 2.
W skrócie jest tak (nadmieniam, że to drugi pobyt u Dario) :
-blisko plaży, lokalizacja bajka
-widok na morze-no to jest nadużycie, żonę tym skusiłem,ale tak jak na załączonym zdjęciu, fotki z tarasu też mam,nie chcę mi się ich zmniejszać, ale widok ten sam, czyli na oliwki...(jak ktoś chcę to prześlę)
-wyposażenie skromne,wystarczyło,ale czajnika bezprzewodowego brakło, troszkę ubogo ze szklankami, ręczniki (nie mówię o plażowych), też lepiej mieć swoje, bo na 4 osoby,były tylko 2 małe
-wifi, w apartmanie działało
-na tarasie wspólnym dla nr 1 i nr 2, nie można robić grilla, bo właścicielka nie pozwala,
-prosiliśmy o drugi wiatrak, został nam obiecany, że pojutrze będzie, ale ... Dario już się nie pojawił,
natomiast, może to wszystko byłoby do przełknięcia, gdyby nie smród z kanalizy w standardzie, o którym Dario wiedział,ale udał, że to było sprzątane, myte i to dlatego, włączmy wentylator w łazience i zobaczymy, wentylator chodził, w sumie to hałasował, a smród się nie poddawał.
Tak się złożyło, że korespondowałem, z jedną z forumowiczek, która była w Plazy wcześniej i na moje stwierdzenie, że musimy powalczyć z brzydkim zapachem, od razu napisała, a to pewnie jesteście w nr 2, tam musi być włączona cały czas wentylacja i będzie dobrze, niestety nie było,ale to pokazało, że problem jest znany i przemilczany, pewnie zresztą dlatego, Dario już się nie pojawił z wiatrakiem.
Oceńcie to sami, czy jest to w porządku i dodaję, że w zeszłym roku apartman w Vodicach pochwaliłem.
pozdrawiam
M.
ps. pod koniec pobytu, obiło nam się o uszy, że w którymś z apartmanów z tyłu, też coś brzydko zaczyna pachnieć
- Załączniki:
-