Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
domingos
Croentuzjasta
Re: Tribunj-nocleg u Dario Orlovic.

Nieprzeczytany postnapisał(a) domingos » 28.08.2015 09:24

Co chcesz wiedziec odnosnie kwater ? Podstawa to super lokalizacja , wychodzisz z pokoju w gaciach i idziesz na plaze
Pokoje czyste ,schludne i tyle ,podstawa to pogoda i towarzystwo
Z tego co wiem to zapowiadaja fajna pogode na wrzesień
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Teraz euro troche drogie jesli miałbys kupowac ,to sa minimalne roznice ,mozesz wziac zlotowki ,mozesz wyplacac z bankomatu
andrzejzabrze
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzejzabrze » 28.08.2015 09:24

Ja Ci powiem tak. Tam gdzie mozna było płaciłem kartą kredytową.Dodatkowo wziąłem euro z polski i tam wymieniłem. Nie jestem typem człowieka który przelicza jak bedzie lepiej do 4 miejsc na przecinku. Czy to ważne ile wyjdzie kuna :) czy 0,56 lub 0,59. W końcu to są wakacje :)
ikar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ikar » 28.08.2015 09:35

O Dario możesz być spokojny. Porządna firma.
Heike
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Heike » 28.08.2015 09:37

andrzejzabrze napisał(a):Ja Ci powiem tak. Tam gdzie mozna było płaciłem kartą kredytową.Dodatkowo wziąłem euro z polski i tam wymieniłem. Nie jestem typem człowieka który przelicza jak bedzie lepiej do 4 miejsc na przecinku. Czy to ważne ile wyjdzie kuna :) czy 0,56 lub 0,59. W końcu to są wakacje :)

Masz rację :-)
Czyli zabiorę trochę euro z Polski, a resztę się zobaczy na miejscu :)
Jeszcze raz dziękuję :-)
Heike
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Heike » 28.08.2015 09:39

I bardzo dziękuję wszystkim za odpowiedzi dotyczące Dario i noclegów u niego - myślę, że to uspokoi moją żonę :)
andrzej.ch
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzej.ch » 28.08.2015 10:19

witam,trzy dni temu wróciłem ze Srimy,byliśmy w willi SRima u Daria,apartament bardzo polecam,swietna lokalizacja,100m do plaży,blisko sklepy,dla rodzin z dziećmi super,na plaży nie ma tłoku,bo jak poszedłem na plażę w Vodicach to juz po minucie uciekłem,nie było gdzie ręcznika położyć,a wieczorkiem w willi Srima można popływać w basenie,a jeśli chodzi o Daria to mogę tylko potwierdzić ,że to super gość!!!!!
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 28.08.2015 10:42

U daria byłe sześć razy,lecz zawsze jeżdżę do Vodic(gdzie kwateruje),spoko możesz do niego dzwonić(mówi po Polsku),zainstaluj sobie aplikację Viber(to będziesz miał free).Teraz już się sezon kończy to Dario powinien być wolniejszy(mieć więcej czasu :D ) to i kontakt będzie łatwiejszy przez telefon.Tak się bawiliśmy w tym roku u Daria:
IMG_20150702_203157.jpg

IMG_20150705_193538.jpg
Heike
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Heike » 28.08.2015 11:21

Dziękuję wszystkim za pomoc :-) Dzięki Wam żona będzie mogła spokojnie jechać :)
Heike
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Heike » 28.08.2015 11:23

A zdjęcia wyglądają bardzo zachęcająco :-)
Heike
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Heike » 28.08.2015 11:37

Zdjęcia wyglądają bardzo zachęcająco :-)
Słyszałem, że Dario robi też rejsy i nurkowanie dla turystów. Orientujecie się może ile taka przyjemność kosztuje?
domingos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) domingos » 28.08.2015 12:36

Dario mieszka w Vodicach ,Ty bedziesz w Tribunj ,po drugie jesli jedziesz w polowie wrzesnia to mozna powiedziec jest po sezonie,szkola dzieci itp
Nurkowanie ma szwagier i daleko na wyspie ,wiec raczej ten temat odpada
Odnosnie rejsow zdarzalo sie ze Dario byl sternikiem (wypozyczalismy motorowke a Dario mial uprawnienia)
Ogolnie droga impreza za pol dnia czyli 4 godz ok 400zl plus paliwo
Heike
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Heike » 28.08.2015 12:50

domingos napisał(a):Dario mieszka w Vodicach ,Ty bedziesz w Tribunj ,po drugie jesli jedziesz w polowie wrzesnia to mozna powiedziec jest po sezonie,szkola dzieci itp
Nurkowanie ma szwagier i daleko na wyspie ,wiec raczej ten temat odpada
Odnosnie rejsow zdarzalo sie ze Dario byl sternikiem (wypozyczalismy motorowke a Dario mial uprawnienia)
Ogolnie droga impreza za pol dnia czyli 4 godz ok 400zl plus paliwo

Dziękuję za odpowiedź :-)
Faktycznie droga impreza, tym razem chyba odpuszczę...

Pozdrawiam :-)
miro777
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miro777 » 29.08.2015 10:46

Witam,
Mam pytanie do tych co byli w apartamencie Antonio (studio) u Daria w Tribunj. Możecie powiedzieć czy bardzo uciążliwa jest ta konoba przy apartamencie? Jakby ktoś mógł napisać jakieś opinie o samym apartamencie, bo co do Dario to wiem że to porządna Firma. Jedziemy do Tribunj i zastanawiamy się nad noclegiem w tym apartamencie.

Pozdrawiam,
Mirek
domingos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) domingos » 29.08.2015 11:22

Konoba jest po drugiej stronie budynku ,wiec jesli bedziesz w Studio 1 czy 2 to nic nie slychac
Studio dla 2 osob ,aneks kuchenny połaczony z pokojem i tyle
sailor-ro
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) sailor-ro » 29.08.2015 19:31

Witam,
byliśmy w apartamentach Plaza,dokładnie w nr 2.
W skrócie jest tak (nadmieniam, że to drugi pobyt u Dario) :

-blisko plaży, lokalizacja bajka
-widok na morze-no to jest nadużycie, żonę tym skusiłem,ale tak jak na załączonym zdjęciu, fotki z tarasu też mam,nie chcę mi się ich zmniejszać, ale widok ten sam, czyli na oliwki...(jak ktoś chcę to prześlę)
-wyposażenie skromne,wystarczyło,ale czajnika bezprzewodowego brakło, troszkę ubogo ze szklankami, ręczniki (nie mówię o plażowych), też lepiej mieć swoje, bo na 4 osoby,były tylko 2 małe
-wifi, w apartmanie działało
-na tarasie wspólnym dla nr 1 i nr 2, nie można robić grilla, bo właścicielka nie pozwala,
-prosiliśmy o drugi wiatrak, został nam obiecany, że pojutrze będzie, ale ... Dario już się nie pojawił,

natomiast, może to wszystko byłoby do przełknięcia, gdyby nie smród z kanalizy w standardzie, o którym Dario wiedział,ale udał, że to było sprzątane, myte i to dlatego, włączmy wentylator w łazience i zobaczymy, wentylator chodził, w sumie to hałasował, a smród się nie poddawał.
Tak się złożyło, że korespondowałem, z jedną z forumowiczek, która była w Plazy wcześniej i na moje stwierdzenie, że musimy powalczyć z brzydkim zapachem, od razu napisała, a to pewnie jesteście w nr 2, tam musi być włączona cały czas wentylacja i będzie dobrze, niestety nie było,ale to pokazało, że problem jest znany i przemilczany, pewnie zresztą dlatego, Dario już się nie pojawił z wiatrakiem.
Oceńcie to sami, czy jest to w porządku i dodaję, że w zeszłym roku apartman w Vodicach pochwaliłem.

pozdrawiam
M.

ps. pod koniec pobytu, obiło nam się o uszy, że w którymś z apartmanów z tyłu, też coś brzydko zaczyna pachnieć
Załączniki:
IMG_4753.JPG
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 79
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone