Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
endriu33
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) endriu33 » 11.08.2015 13:29

Najpierw holowanie do warsztatu z autostrady, potem laweta do Polski więc na bogato:(, jak to stwierdzili w warsztacie motor kaput.
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 11.08.2015 18:57

W pierwszej połowie lipca wymieniałem na promenadzie opodal hotelu Olimpia € = 7.4 całkiem dobry przelicznik. Bez prowizji, z rączki do raczki.
Myśmy mieli €, znajomych spotkaliśmy w Trogirze (zdzwoniliśmy się) on wyjmował ze ściany i twierdził, że lepiej mu się to opłaca od przywożenia €. Zależy też, kiedy i po ile kupiliśmy € w Polsce :)
Odnośnie ubezpieczenia zdrowotnego, Dario opowiadał, że jeden z jego gości dostał ostrego „bulu” żołądka, wezwał mu pogotowie, wystarczyła mu tylko Europejska Karta Ubezpieczenia Zdrowotnego. Nie mniej jednak warto dodatkowo się ubezpieczyć, wiele to nie kosztuje, a czujemy się bezpieczniejsi.

Pozdrav, i uważajcie na słońce :hut: :papa:
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 11.08.2015 20:48

Raschey napisał(a):Sdolas po jakim kursie wymienialiście wtedy na granicy ?

Wymienialiśmy zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link, jeśli dobrze pamiętam to kurs ok 7,50
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 12.08.2015 07:32

bonar napisał(a):W pierwszej połowie lipca wymieniałem na promenadzie opodal hotelu Olimpia € = 7.4 całkiem dobry przelicznik. Bez prowizji, z rączki do raczki.
Myśmy mieli €, znajomych spotkaliśmy w Trogirze (zdzwoniliśmy się) on wyjmował ze ściany i twierdził, że lepiej mu się to opłaca od przywożenia €. Zależy też, kiedy i po ile kupiliśmy € w Polsce :)
Odnośnie ubezpieczenia zdrowotnego, Dario opowiadał, że jeden z jego gości dostał ostrego „bulu” żołądka, wezwał mu pogotowie, wystarczyła mu tylko Europejska Karta Ubezpieczenia Zdrowotnego. Nie mniej jednak warto dodatkowo się ubezpieczyć, wiele to nie kosztuje, a czujemy się bezpieczniejsi.

Pozdrav, i uważajcie na słońce :hut: :papa:

Trza mu było szklankę orechovicy łyknąć i byłaby gitara :D
AdamKce
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamKce » 26.08.2015 20:34

Byłem 10 nocy w tribunj. Polecam. Ciche miasteczko. Jeszcze nigdzie tutaj nie wyczytalem, ale proponuje wejść na górę która znajduje się przy głównej ulicy która leci na VODICE, SZYBENIK. Dojście to około 30minut po ułożonym płocie ( dla mnie to scieżka 0.5m nad ziemią ) u góry jest nawet krzyż, po drodze gaje oliwne, ale z góry widok jest nie zapomniany. Nie widać jednej czy tam dwóch wysp jak z kosciołka widać WSZYSTKIE wyspy jedna za drógą jedna za drógą i tak dalej i całą panorame VODIC, TRIBUNJ, a nawet SZYBENIKA i góry naprawde duże w oddali. Kościółek na górze w Tribunj jest naprawde malutki z widoku z tego PAGÓRKA :D

Troche pokaże, ale reszte musicie zobaczyć na własne oczy :D

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

granat
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) granat » 27.08.2015 14:00

Witajcie, mam prośbę o namiar na te "słynne" na forum apartmany niedaleko plaży . Z góry dzięki
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
andrzejzabrze
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzejzabrze » 27.08.2015 14:58

Tam znajdziesz wszystkie potrzebne informacje.
Heike
Odkrywca
Tribunj-nocleg u Dario Orlovic.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Heike » 28.08.2015 08:15

Witam wszystkich serdecznie :-)

Tak, jak w temacie chciałem zapytać o kwaterę u Dario. On pewnie też to będzie czytał, ale dla spokoju żony chcę poruszyć temat ;)
Już praktycznie dogadałem się z Dario i mam mu zapłacić zaliczkę za pobyt. Z tego, co widziałem to opinie o nim na forum są bardzo dobre, ale są sprzed kilku lat i to odrobinę niepokoi moją żonę ;)
Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć odnośnie jego kwater?
Będę bardzo wdzięczny za pomoc, bo chcę żeby była spokojna i zadowolona już jadąc do Chorwacji ;)

Pozdrawiam serdecznie :)
andrzejzabrze
Odkrywca
Re: Tribunj-nocleg u Dario Orlovic.

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzejzabrze » 28.08.2015 08:40

Niemasz sie co martwić , Dario jest w porządku . Byłem u niego 2 razy. W tym roku byłem w Tribunij w apartamencie Plaza.
Zaliczkę możesz spokojnie wysłać .

Co Cie konkretnie niepokoi ?
Heike
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Heike » 28.08.2015 08:46

Mnie? NIC :D
To moja żona zastanawiała się, czemu ostatnie wpisy są sprzed kilku lat ;)
Po prostu ten typ tak ma :D
My też jedziemy do apartamentu Plaza.
A jeszcze jedno pytanie: czy możesz mi doradzić jakieś konto walutowe, z którego można bezpłatnie dokonać przelewu? Bo chcę wysłać Dario zaliczkę.
Dziękuję za pomoc Andrzeju z Zabrza :-)
andrzejzabrze
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzejzabrze » 28.08.2015 08:49

Ja mam w ing banku konto w eur. Zrobiłem przelew i doszedł chyba w 2 dni .

Pooglądaj jeszcze tego linka.

Wszystkiego sie dowiesz , byle tylko pogoda dopisała.
Heike
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Heike » 28.08.2015 08:57

No właśnie byle pogoda była :-)
A powiedz mi, jak jest z pogodą w tym rejonie w połowie września?
andrzejzabrze
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzejzabrze » 28.08.2015 09:00

Powiem szczerze że niewiem. Rok temu byłem na przełomie czerwca/ lipca a w tym roku na przełomie lipca/sierpnia i pogoda dopisała.Zresztą nawet prognozy na ten termin mogą jeszcze być nieprecyzyjne.
andrzejzabrze
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzejzabrze » 28.08.2015 09:09

Jak bedziesz miał jakieś pytania lub wątpliwosci to pisz. Napewno pomożemy , jak nie ja to ktos inny.
Heike
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Heike » 28.08.2015 09:19

andrzejzabrze napisał(a):Jak bedziesz miał jakieś pytania lub wątpliwosci to pisz. Napewno pomożemy , jak nie ja to ktos inny.

Dziękuję bardzo :-)
Każda rada mile widziana, bo to nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji :)
A lepiej kupić i zabrać euro, czy jechać ze złotówkami?
Bawić się z kontem czy zabrać pieniądze?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 78
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone