Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 21.07.2015 07:42

sdolas napisał(a):Tylko pytanie jak działa ?
Co jaki czas trzeba podmieniać butelki ?

Zależnie od tempa rozpuszczania się lodu :D
Raschey
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raschey » 04.08.2015 14:34

1.Mam pytanie o opinie na temat Studio 1 w Antonio. Bo mam mieszane uczucia po zdjęciach ze strony.
2.Właśnie, może ma ktoś jakieś zdjęcia oprócz tych co są na stronie.
3.Łóżeczko się tam zmieści ?
4.Jak plaża, zejście do wody. Nada się dla 2 latka ? Do plaży z tego co czytam blisko.
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 04.08.2015 16:48

Z ap. Antonio bliżej jest do plaży Zamalin.
Jest kawałek do przejścia.
Zdecydowanie bliżej do plaży jest z ap. Plaża no i sama plaża jest bardziej przyjazna dzieciom, jest nawet brodzik bla maluchów.
AdamKce
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamKce » 04.08.2015 20:59

Był ktoś w BISERKA u DARIO w TRIBUNJ ?? Google mapy nie widzą tego adresu... jak tam dojechać ?
Raschey
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raschey » 05.08.2015 13:08

AdamKce
tribunj-super-miejsce-i-tanio-15-m-od-morza-t23543-975.html?hilit=biserka#p1556203
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Mógł by ktoś mi na mapie zaznaczyć gdzie jest Antonio ?

Obrazek

1. Plaża Bristak (przy apartamentach Plaża) - żwirkowa, bardzo łagodna, odpowiednia dla rodzin z dziećmi. Brak drzew i krzewów. Znajduje się przy uliczce, kończącej się ślepym zaułkiem. Przy plaży restauracja, lodziarnia, stoisko z naleśnikami.

2. Plaża Zamalin - plaża, początkowo betonowo-kamienista a od około połowy długości kamienista z zacisznymi mikroskopijnymi zatoczkami, znajdująca się u zbiegu ulic Podvrh i Zamalin. Ogólnodostępny natrysk ze słodką wodą. Dosyć dużo drzew i miejsc zacienionych Przy plaży kilka punktów gastronomicznych, cukiernia i lodziarnia.

3. Plaża Sowlje - betonowo(nadbrzeża)-żwirowa(dno) plaża, usytuowana w zatoce o tej samej nazwie, osłonięta od wiatru. Ogólnodostępne natryski ze słodką wodą, kilka niedużych knajpek. Jej wadą jest dosyć duża odległość od centrum Tribunj, tj. około 2km.

Sdolas ile jest do tej plaży 1 dla dzieci z Antonio ? Widziałeś to Studio 1 może ? Warunki ok ?
Jakiś lokal tam jest podobno obok. Nie przeszkadza hałas ? To ta konoba Antonio na którą tak ludzie narzekali na forum ? Czy tylko zbieżne nazwy ?
Czy może bliżej do tej plaży z app Biserka ?
Opis Antonio od wczasowicza: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Chyba będę skłaniał się jednak w stronę Biserka przez ten lokal.
Ewidentnie najbardziej mi pasują app Plaża ale nie ma nic w moim terminie. Tak to jest jak człowiek do ostatniej chwili nie wie czy urlop dostanie ...
paulr
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulr » 05.08.2015 14:07

AdamKce napisał(a):Był ktoś w BISERKA u DARIO w TRIBUNJ ?? Google mapy nie widzą tego adresu... jak tam dojechać ?

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

byłem 2 lata pod rząd:)
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 05.08.2015 17:32

Raschey napisał(a):Sdolas ile jest do tej plaży 1 dla dzieci z Antonio ? Widziałeś to Studio 1 może ? Warunki ok ?
Jakiś lokal tam jest podobno obok. Nie przeszkadza hałas ? To ta konoba Antonio na którą tak ludzie narzekali na forum ? Czy tylko zbieżne nazwy ?
Czy może bliżej do tej plaży z app Biserka ?
Opis Antonio od wczasowicza: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Chyba będę skłaniał się jednak w stronę Biserka przez ten lokal.
Ewidentnie najbardziej mi pasują app Plaża ale nie ma nic w moim terminie. Tak to jest jak człowiek do ostatniej chwili nie wie czy urlop dostanie ...

Poczytaj trochę co napisał Bonar o tych apartamentach bo tam był, masz wątpliwości to zapytaj go.
Opisał apartament w tym wątku
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link znajdziesz odległość do plaży o którą pytasz.
Powyższy przytoczony opis plaży jest nieprawdziwy, drzewa są i to całkiem zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 05.08.2015 23:05

Raschey napisał(a):Jakiś lokal tam jest podobno obok. Nie przeszkadza hałas ? To ta konoba Antonio na którą tak ludzie narzekali na forum ? Czy tylko zbieżne nazwy ?
Opis Antonio od wczasowicza
...

W „starym” forum cro.pl był temat „czarna lista kwater nie polecanych”. Jako że chcieliśmy pojechać na Ciovo a z opisu „polskiego wczasowicza” wywnioskowałem, że coś jest nie tak. Po rozeznaniu tematu zaliczkowaliśmy ten apartament i podczas pobytu w rozmowie z gospodarzem potwierdziło się to cośmy przeczuwali. (wódka, imprezy nie zważając na innych gości i dzieci które bez nadzoru rodziców dosłownie grali w piłkę pod drzwiami innych lokatorów)
W temacie "Wróciłem z Ciovo" (można wygooglować) opisałem zaistniałą sytuację.

W tym przypadku też rozmawiałem z Dario odnośnie sytuacji o której pisał wyżej cytowany wczasowicz. W Chorwacji tak jest, gdy słońce chyli się ku zachodowi, wówczas jest odpowiedni czas na biesiadowanie. Dorośli biesiadują a młodzi układają swoje małe dzieci do snu. W tym konkretnym dniu, (opisanym przez „wczasowicza”) właściciel konoby Nautilus miał uroczystość rodzinną i rzeczywiście tego jednego dnia do godz. 24.00 było głośno.
W tym przypadku, wyjątek nie był regułą!

Nie warto powtarzać czegoś co nie jest prawdą, ludzie różne opowiadają sytuacje, niesprawdzone i nieprawdziwe!

Turystyka jest szczególną gałęzią gospodarki z której Chorwaci czerpią większość swoich dochodów i nie pozwolą sobie na to, by turysta wyjechał od nich niezadowolony.

Tak więc, kolejny raz przychodzi mi prostować nieprawdziwe opinie wyrażane przez polskich turystów.

Wszystkim wczasowiczom, życzę udanego urlopu :hut:

Pozdrav Bonar :papa:
waldekwo
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldekwo » 06.08.2015 09:25

Witam.
Nie zakładając nowego tematu chciałem złożyć podziękowanie dla Daria.
Wróciłem z Tribunj kilka dni temu (mieszkaliśmy w Apartamencie który Dario znalazł dla nas u swojego przyjaciela przy ulicy Zagrebackiej) i było super. Jeżeli ktoś wybiera się do Tribunj lub Vodice to polecam kontakt do Daria- to naprawdę konkretny gość. Wszystko było załatwione i wakacje minęły spokojnie.
Jeszcze raz wielkie dzięki Dario i do zobaczenia. :papa:
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 06.08.2015 18:13

Tacy są już urlopowicze :lol: , zasadniczo dzielący się na tych z małymi dziećmi i ... pozostałych.
Ci z dziećmi zasadniczo wolą spokój, chodzą wcześniej spać a ci pozostali imprezują, niektórzy czasem w nadmiarze.
Takich niestety też trzeba akceptować bo było nie było też są na urlopie.
Też doświadczyliśmy kilka głośnych wieczorów, czy nawet nocy :wink:
Ale czy to źle świadczy o właścicielach apartamentu, czy z powodu imprezowego charakteru niektórych wypoczywających trzeba od razu źle oceniać jakąś miejscówkę ?

Mimo że to nie łatwe polecam trochę wyrozumiałości.
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 06.08.2015 18:38

sdolas napisał(a):Tacy są już urlopowicze :lol: , zasadniczo dzielący się na tych z małymi dziećmi i ... pozostałych.
Ci z dziećmi zasadniczo wolą spokój, chodzą wcześniej spać a ci pozostali imprezują, niektórzy czasem w nadmiarze.
Takich niestety też trzeba akceptować bo było nie było też są na urlopie.
Też doświadczyliśmy kilka głośnych wieczorów, czy nawet nocy :wink:
Ale czy to źle świadczy o właścicielach apartamentu, czy z powodu imprezowego charakteru niektórych wypoczywających trzeba od razu źle oceniać jakąś miejscówkę ?

Mimo że to nie łatwe polecam trochę wyrozumiałości.

A ja biorę zatyczki do uszu,włączam klimę i mam gdzieś,no chyba że to ja imprezuję na dole to wtedy kłopotów ze snem nie mam :D .
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 06.08.2015 18:52

Gorzej jak apartament jest bez klimy.
banalna77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) banalna77 » 06.08.2015 23:49

W tamtym roku byłam w Antonio 1 w Tribunj u Daria, .. i napisze tak ...w tym roku też wracamy w to miejsce:) Konoba , która jest tuż za murkiem tarasu to tylko plus:) Naprawde, nie jest uciążliwa, a nawet bardzo przyjemnie posiedzieć na tarasie i sluchać muzyczki , która dochodzi , bardzo klimatyczna:) Naprawde sąsiedztwo tej konoby nie jest męczące, ..sama miejscówka bardzo urokliwa, można poczuć się po paru dniach jak mieszkaniec tej uliczki, bo mieszka się nie w apartamencie w domu , tylko to jest tak jakby u nas w Polsce kamienica , ma to też plusy, nie ma klimatyzacji , ale naprawde nie jest potrzebna , bo mury grube i uliczki wąskie i nie czuć temperatury:) A wieczorami poprostu sielanka, knajpki na wysepce i muzyka na żywo... nie ma lepszej lokalizacji, a byłam już kilka razy w Chorwacji i naprawde to miejsce oczarowało mnie:) Polecam :)
Minia 1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Minia 1 » 07.08.2015 15:21

AdamKce napisał(a):Był ktoś w BISERKA u DARIO w TRIBUNJ ?? Google mapy nie widzą tego adresu... jak tam dojechać ?

Byłem w tym roku super miejscówka, skrótem klika minut do morza, bardzo mili gospodarze. Musisz dojechać do ulicy Zirjanskiej od strony centrum po 200 metrach po prawej stronie.
endriu33
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) endriu33 » 07.08.2015 22:01

Gdzieś wcześniej była mowa o apartamencie Marijan w Vodicach u Cioci Mario. Bylismy tam kilka dni temu i polecam ten apartament bez najmniejszego wahania. jest tam wszystko co człekowi potrzebne od podstawowych potrzeb do bardziej wybrednych typu pralka, toster, suszarka, duża lodówka że o klimie nie wspomnę. Czysto, schludnie i miło ze strony gospodarzy. Do plaży niedługi spacerek (moje dzieci ani razu nie jęknęły, że daleko). Kilka domów dalej tutejszy Panoramiks ;), posiadający tutejsze specyjały ;). Poza tym cicha okolica, z dala od słyszalnych z dala discotłuków, czyli dla rodzin idealne. Polecam tą miejscówkę razem z całą moją rodziną (mieszkaliśmy w ap. 1 ale nasi współlokatorzy w tym czasie, a byli to sami polacy też byli zadowoleni)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 76
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone