Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
paulr
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulr » 28.06.2015 15:53

sdolas napisał(a):A jakiś targ, stragan ... warzywka owoce, czy to już tylko Konzum lub Vodice ?

Przyjedziesz zobaczysz... Targ maly byl obok (Zgadnij) na K:-) ale np owoce w konzumie byly tansze.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.06.2015 16:47

sdolas napisał(a):A jakiś targ, stragan ... warzywka owoce, czy to już tylko Konzum lub Vodice ?

Mały targ jest na placu przed Konzumen.
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 29.06.2015 06:34

yuri napisał(a):Ponawiam moją prośbę może ktoś pomoże :)
Witam, ja też prosiłbym o namiary na Daria z góry dziękuję :). adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

wpisz w google vodice dario orlovic :D
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 29.06.2015 12:31

GosiaM napisał(a):Witam,

szukam miejsca na wakacje na 4-osobowej rodziny ( 2 dzieci: 3 i 6 lat ), zastanawiam się nad wyspą RAB ( miasto Lopar?).
Czy ktoś ma sprawdzone namiary na kwaterę w rozsądnej cenie ?
Albo może być inne miejsce ( nie znam jeszcze Chorwacji)?
Zależy mi najbardziej na miejscu gdzie wieczorami można pochodzić , pozwiedzać ( czyli mała wioska z 1 uliczką odpada) oraz aby plaża była przyjazna dla dzieci. Nie chce też ogromnego miasta z zatłoczoną plażą.
Bardzo proszę o rady.
Więc najlepiej miejsce + kwaterę, albo chociaż samo miejsce :)
Na jakiej stronie najlepiej szukać bezpośredniego kontaktu do właściciela domu ?

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

dla mnie "miejsce gdzie wieczorami mozna pozwiedzać" wyklucza sie z "nie chce dużego miasta" - to jesli chodzi o cro którą znam :wink: ale że przez Daria nie zajechałam dalej niz Vodice (poza Brelą odwiedzoną dzięki Z :mrgreen: to chyba nie powinnam się wypowiadać :lol: poza tym jestem chyba uzalezniona od šibensko kninska županiji :oczko_usmiech:
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 02.07.2015 10:57

lalalala przebieram nóżkami :D
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 05.07.2015 06:25

Niestety my już jutro wracamy do domu od Daria,urlop się kończy a wyjazd zaliczam do bardzo udanych :D ,obskoczyliśmy Czarnogórę i Chorwację.
paulr
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulr » 20.07.2015 09:55

Mam pytanie do tych co są/ byli w apartamentach plaza. Bo teraz upal jak nie wiem a jak tam wyglada sprawa braku klimatyzacji da sie wytrzymac czy jednak bardzo gorąco? Mialem tam jechac ale wlasnie ze wzgledu na brak klimy zrezygnowalem ale byc moze w przyszlym roku:-)
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 20.07.2015 11:04

My właśnie wróciliśmy. Byliśmy w apartamentach Plaża ale w tych klimatyzowanych.
Podpytywaliśmy tych co byli na dole bez klimy.
Trudno jednoznacznie stwierdzić czy klima jest konieczna czy nie.
Jedni jej nie potrzebowali, inni zaś mówili że wiatrak nie jest wystarczający.
Każdy ma inne poczucie i akceptację temperatury.
alexia.x
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) alexia.x » 20.07.2015 11:15

sdolas napisał(a):My właśnie wróciliśmy. Byliśmy w apartamentach Plaża ale w tych klimatyzowanych.

Witaj, my za tydzień wybieramy się 1 raz do Cro do apartamentów Plaza bez klimy
Powiedz proszę co jest na wyposażeniu, bo zupełnie nie wiem co niezbędnego brać
Mamy plan gotować sami
1. czy kuchnia jest wystarczająco wyposażona, żeby ugotować coś niekomplikowanego i pomyć po tym :) (gąbka, płyn, naczynia do gotowania, smażenia) ?
2. jest grill ?
3. wiatrak, o którym piszesz na wyposażeniu ?
4. jak z vi-fi ?
będę wdzięczna za informacje
pozdrawiam
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 20.07.2015 11:29

alexia.x napisał(a):Witaj, my za tydzień wybieramy się 1 raz do Cro do apartamentów Plaza bez klimy
Powiedz proszę co jest na wyposażeniu, bo zupełnie nie wiem co niezbędnego brać
Mamy plan gotować sami
1. czy kuchnia jest wystarczająco wyposażona, żeby ugotować coś niekomplikowanego i pomyć po tym :) (gąbka, płyn, naczynia do gotowania, smażenia) ?
2. jest grill ?
3. wiatrak, o którym piszesz na wyposażeniu ?
4. jak z vi-fi ?
będę wdzięczna za informacje
pozdrawiam

1. Nam nie brakowało prawie niczego. Jednak jak Dario pisał nie w każdym apartamencie jest czajnik elektryczny więc za 30 zł kupiliśmy taki 0,7l mały turystyczny. Przydały się jeszcze plastikowe kubki ( Ikea ) do napojów bo miejscowe akurat były małe. Garnki do gotowania są, trochę trzeba przywyknąć do gotowania na płycie elektrycznej. Płyn jest, gąbka, mydło było, ręczniki w łazience. Jak pytałem Dario o wyposażenie to pisał że nie ma czajnika i piwa w lodówce dla facetów :mrgreen: :lol:
2. Jest, nawet z rusztem na ryby, tylko niestety większość użytkowników nie myje rusztu po sobie
3. Wiatrak był, ale czy jest w każdym apartamencie to nie wiem.
4. Wi-fi jest i działa bardzo sprawnie, nawet oglądaliśmy sobie TVPstreem przy śniadaniu :)
Jak masz jakieś wątpliwości to pisz do Dario, cierpliwy facet, na pewno odpowie :)

Też byliśmy pierwszy raz w Cro.
Tak nam się ten apartament podobał, usytuowanie, plaża, drzewka na niej, woda :lol: .... że na pewno jeszcze tam wrócimy.
Idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, dzieciaki same chodziły do apartamentów bez obawy o ruch uliczny, w wodzie siedziały niemal cały czas a my jednocześnie odczuliśmy to że wypoczywamy :lol:
Ostatnio edytowano 20.07.2015 11:50 przez sdolas, łącznie edytowano 1 raz
alexia.x
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) alexia.x » 20.07.2015 11:46

dziękuję :)
ikar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ikar » 20.07.2015 14:01

sdolas napisał(a):My właśnie wróciliśmy. Byliśmy w apartamentach Plaża ale w tych klimatyzowanych.

My z tych którym wiatrak wystarczył.
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 20.07.2015 18:58

Witajcie.
Brak klimatyzacji w kwaterach na parterze wspaniale sprawdza się wiatrak i ustawione przed nim butelki z zamrożoną wodą.
Patent sprawdzony w ap Antonio w Tribunj :)
Załączniki:
wiatrak.jpg
matkapolka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) matkapolka » 20.07.2015 19:51

O właśnie,gdzieś mi to po głowie chodziło ale nie wiedziałam czy ma to sens :roll: a tu proszę,jednak działa :D
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 20.07.2015 19:53

Tylko pytanie jak działa ?
Co jaki czas trzeba podmieniać butelki ?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 75
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone