Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
matkapolka
Globtroter
Jak odsprzedać rezerwację?

Nieprzeczytany postnapisał(a) matkapolka » 18.06.2015 21:43

Zarezerwowałam ap.2+2 dla siebie oraz studio dla dwóch osób u jednej osoby ale mieszkania są w różnych miejscach,a potwierdzenie rezerwacji mam na jednej kartce,znajomi zrezygnowali i myślę jak to sprzedać(100e zaliczki- 350 całość-10 nocy)A my dziś zostaliśmy postawieni na ostrzu noża i nie wiem czy będziemy mogli pojechać,okaże się niebawem,jak sprzedać rezerację dwóch różnych ap. na jednym potwierdzeniu?
matkapolka
Globtroter
Re: Jak odsprzedać rezerwację?

Nieprzeczytany postnapisał(a) matkapolka » 18.06.2015 21:49

Aaaa, my mamy 10 nocy za 500e,dwa pokoje,kuchnia taras łazienka,morze-30m. Tribunj:)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2015 21:57

Nie bardzo rozumiem, ale może pod linkiem uzyskasz pomoc?

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
matkapolka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) matkapolka » 19.06.2015 10:26

Przepraszam jak napisałam chaotycznie,
Zarezerwowałam u Dario w Tribunj dwa mieszkania i zaliczkowałam 250euro,dostałam od niego potwierdzenie na maila,jedno mieszkanie dla nas,drugie dla znajomych,znajomi zrezygnowali i nie jadą, potwierdzenie mamy wspólne na jednej kartce,więc pytam jak to odsprzedać,gdyby na każde mieszkanie była osobna rezerwacja to problemu by nie było:)Może uda się odzyskać choć część kasy.
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 19.06.2015 10:43

matkapolka napisał(a):Przepraszam jak napisałam chaotycznie,
Zarezerwowałam u Dario w Tribunj dwa mieszkania i zaliczkowałam 250euro,dostałam od niego potwierdzenie na maila,jedno mieszkanie dla nas,drugie dla znajomych,znajomi zrezygnowali i nie jadą, potwierdzenie mamy wspólne na jednej kartce,więc pytam jak to odsprzedać,gdyby na każde mieszkanie była osobna rezerwacja to problemu by nie było:)Może uda się odzyskać choć część kasy.

Jak u Daria...to spróbuj w tym wątku.>>>https://www.cro.pl/tribunj-super-miejsce-i-tanio-15-m-od-morza-t23543-1065.html :idea:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.06.2015 11:06

matkapolka napisał(a):Przepraszam jak napisałam chaotycznie,

Najlepiej napisz do Daria i wyjaśnij sytuację.
Boya
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Boya » 19.06.2015 11:32

Witam,
pytaliśmy Daria o apartamenty w lipcu, ponieważ nie ma już dla nas nic wolnego, polecił nam kwaterę u znajomego MATE. Czy ktoś z was był może w tych apartamentach i może coś o nich powiedzieć?
matkapolka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) matkapolka » 19.06.2015 11:42

Napisałam maila,ale chyba nie ma czasu bo nie odpisuje,no nic poczekamy,zobaczymy,
dario dalmacja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario dalmacja » 20.06.2015 09:58

matkapolka napisał(a):Napisałam maila,ale chyba nie ma czasu bo nie odpisuje,no nic poczekamy,zobaczymy,

Witaj Marta,
Nie dostalem žadnego maila, wislij jescze raz maila albo zadzwon do mnie.
Wolnych terminow w lipcu jescze zostalo, no niestety kedies ten wolny termin i apartament, a i cena nie pasuju do wszystikih.
Marta mozesz podziekowac Zbihu (Z) bo on mnie poinformowal že na forum piszalesz :)
Dlatego prosze goscie jeszeli maju problem albo ich czos interesuje to najlepiej niech zadzwonie na chwile bo sezon sie zaczel i nie jestem na komputeru 24 godzinne i nie moge odpiszac odrazu :(
Pozdrawiam, Dario :papa:
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 20.06.2015 12:05

Aż musiałem tyłek na dół ruszyć :D
Widmo
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Widmo » 20.06.2015 20:10

a ja mnie interesuje w której konobie sobie rybkę zamówić (zapewne już przetestowane, więc wolę w sprawdzonej) i przede wszystkim jaką... całkiem inny wybór niż u nas, a nie znam się kompletnie na tych rybkach :D
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 21.06.2015 06:27

Orada i brancin to chyba dwie najbardziej popularne ryby podawane w knajpach, i sądzę że ciężko wskazać która lepsza(każda ma swoich zwolenników).
ivonka7
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ivonka7 » 22.06.2015 11:47

Szukam miejsca blisko morza (najlepiej dom bezpośrednio nad morzem) z łagodnym zejściem do wody. Proszę o namiary na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 22.06.2015 12:19

ivonka7 napisał(a):Szukam miejsca blisko morza (najlepiej dom bezpośrednio nad morzem) z łagodnym zejściem do wody. Proszę o namiary na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

To masz takich może z pięć w Tribunj,w tym jeden u Daria-Plaża
ivonka7
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ivonka7 » 22.06.2015 12:33

Plaza u Daria jest zbyt blisko portu. Nie musi być to Tribunj.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 73
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone