man10 napisał(a):Witajcie
Klika dni temu pytałem o namiary na jakieś fajne kwatery dla dwóch rodzin. Priorytet to dwie oddzielne sypialnie i dwie łazienki. Dostałem kilka odpowiedzi, jednak albo termin był zajęty, albo kwatera nie odpowiadała wszystkim zainteresowanym. Znalazłem Apartamenty Pirović - Turanj. Wszystko super - duży ładny, wolny w wybranym terminie, cena też ujdzie. I wtedy przeczytałem o Jadrańskiej magistrali oddzielającej dom od plaży. Czy ta magistrala to rzeczywiście taki dramat?
Poproszę szanownych Forumowiczy o opinię - ktoś był, ktoś mieszkał, ktoś przeprawiał się przez magistralę?
Pozdrawiam serdecznie.
man10 napisał(a):Janusz, w panice napisałem w niewłaściwym wątku... Zaraz się przeniosę. Nie zmienia to jednak faktu, że ta magistrala biegnąca przez Turanj, nie daje mi spokoju.
man10 napisał(a):Chyba jednak podziękuję panu za rezerwację i poszukam jeszcze czegoś innego, w spokojniejszym miejscu. Dwójka chłopaków na plaży przy drodze, to słabo to widzę.
piotrekbeti napisał(a):Buba Tribunj. Może ktoś z forum jedzie w lipcu do nich? Bo mają tylko 3 apartmany a 2 wynajmujemy,a ciekawe czy się trafi Czech Włoch czy Niemiec obok?
dario dalmacja napisał(a):piotrekbeti napisał(a):Buba Tribunj. Może ktoś z forum jedzie w lipcu do nich? Bo mają tylko 3 apartmany a 2 wynajmujemy,a ciekawe czy się trafi Czech Włoch czy Niemiec obok?
Dlatego u mnie sa tylko Polaci i takich problemow niema juz zostalo wolyh terminow možecie smialo piszac.
Pozdrawiam
dario dalmacja napisał(a):piotrekbeti napisał(a):Buba Tribunj. Może ktoś z forum jedzie w lipcu do nich? Bo mają tylko 3 apartmany a 2 wynajmujemy,a ciekawe czy się trafi Czech Włoch czy Niemiec obok?
Dlatego u mnie sa tylko Polaci i takich problemow niema juz zostalo wolyh terminow možecie smialo piszac.
Pozdrawiam
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje