Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 18.05.2015 05:16

Z tego co wiem apartament Plaza funkcjonuje od tego roku,więc nic się nie dowiesz(nikogo tam nie było).
piotrekbeti
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrekbeti » 21.05.2015 20:59

Buba Tribunj. Może ktoś z forum jedzie w lipcu do nich? Bo mają tylko 3 apartmany a 2 wynajmujemy,a ciekawe czy się trafi Czech Włoch czy Niemiec obok?
man10
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) man10 » 21.05.2015 22:21

Witajcie
Klika dni temu pytałem o namiary na jakieś fajne kwatery dla dwóch rodzin. Priorytet to dwie oddzielne sypialnie i dwie łazienki. Dostałem kilka odpowiedzi, jednak albo termin był zajęty, albo kwatera nie odpowiadała wszystkim zainteresowanym. Znalazłem Apartamenty Pirović - Turanj. Wszystko super - duży ładny, wolny w wybranym terminie, cena też ujdzie. I wtedy przeczytałem o Jadrańskiej magistrali oddzielającej dom od plaży. Czy ta magistrala to rzeczywiście taki dramat?
Poproszę szanownych Forumowiczy o opinię - ktoś był, ktoś mieszkał, ktoś przeprawiał się przez magistralę?
Pozdrawiam serdecznie.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.05.2015 22:33

man10 napisał(a):Witajcie
Klika dni temu pytałem o namiary na jakieś fajne kwatery dla dwóch rodzin. Priorytet to dwie oddzielne sypialnie i dwie łazienki. Dostałem kilka odpowiedzi, jednak albo termin był zajęty, albo kwatera nie odpowiadała wszystkim zainteresowanym. Znalazłem Apartamenty Pirović - Turanj. Wszystko super - duży ładny, wolny w wybranym terminie, cena też ujdzie. I wtedy przeczytałem o Jadrańskiej magistrali oddzielającej dom od plaży. Czy ta magistrala to rzeczywiście taki dramat?
Poproszę szanownych Forumowiczy o opinię - ktoś był, ktoś mieszkał, ktoś przeprawiał się przez magistralę?
Pozdrawiam serdecznie.

Witam
Turanj to nie Tribunj

turanj.jpg

Magistrala to droga nr 8

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
man10
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) man10 » 21.05.2015 22:40

Janusz, w panice napisałem w niewłaściwym wątku... Zaraz się przeniosę. Nie zmienia to jednak faktu, że ta magistrala biegnąca przez Turanj, nie daje mi spokoju.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.05.2015 22:43

man10 napisał(a):Janusz, w panice napisałem w niewłaściwym wątku... Zaraz się przeniosę. Nie zmienia to jednak faktu, że ta magistrala biegnąca przez Turanj, nie daje mi spokoju.

chorwacja-2006-relacja-z-pobytu-t13524-30.html#p163037

Mało o Turanj na forum niestety ....
man10
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) man10 » 21.05.2015 22:48

Chyba jednak podziękuję panu za rezerwację i poszukam jeszcze czegoś innego, w spokojniejszym miejscu. Dwójka chłopaków na plaży przy drodze, to słabo to widzę.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.05.2015 22:58

man10 napisał(a):Chyba jednak podziękuję panu za rezerwację i poszukam jeszcze czegoś innego, w spokojniejszym miejscu. Dwójka chłopaków na plaży przy drodze, to słabo to widzę.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
man10
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) man10 » 22.05.2015 19:44

Streetowałem. Prawdę mówiąc - nie o take plaże ja myślałem. Szukam dalej.
man10
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) man10 » 23.05.2015 21:25

Ok, teraz we właściwym wątku. Apartament Megi w Tribunj. Właściciel Davor Milaković. Wygląda że wszystko nam pasuje. Czy może ktoś ewentualnie był tam, lub w okolicy? Samo dojście do morza i plaża wyglądają całkiem dobrze. Może ktoś podzieli się swoimi uwagami i doświadczeniem?
wojtole
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtole » 23.05.2015 22:00

Do plaży z tego miejsca jest około 5-7 minut. Moi znajomi mają kwatery tuż obok, jakieś 100m bliżej plaży apartamenty i od nich idzie się 4-5 minut. Jaka cena tych Apartamentów Megi? Bo może mógłbym polecić ich kwatery, są tani i standard mają bardzo dobry.
dario dalmacja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario dalmacja » 24.05.2015 13:16

piotrekbeti napisał(a):Buba Tribunj. Może ktoś z forum jedzie w lipcu do nich? Bo mają tylko 3 apartmany a 2 wynajmujemy,a ciekawe czy się trafi Czech Włoch czy Niemiec obok?

Dlatego u mnie sa tylko Polaci i takich problemow niema :D juz zostalo wolyh terminow možecie smialo piszac.
Pozdrawiam :papa:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 24.05.2015 13:17

dario dalmacja napisał(a):
piotrekbeti napisał(a):Buba Tribunj. Może ktoś z forum jedzie w lipcu do nich? Bo mają tylko 3 apartmany a 2 wynajmujemy,a ciekawe czy się trafi Czech Włoch czy Niemiec obok?

Dlatego u mnie sa tylko Polaci i takich problemow niema :D juz zostalo wolyh terminow možecie smialo piszac.

Pozdrav Dario :D
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 24.05.2015 15:41

dario dalmacja napisał(a):

Dario jak przyjadę to Cię przeszkolę z języka Polskiego(jak w zeszłym roku) :D
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 28.05.2015 13:21

Z ;) ja go przeegzaminuje i doucze po Tobie :lol: :lol: :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 69
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone