spinka28 napisał(a):Witam
W lipcu wybieramy się do Tribunj. Poproszę o namiary do Dario.
Z góry dziękuję
spinka 28 JEDZIECIE W KOŃCU?
Kati-a napisał(a):Witam jestem tu świeżakiem, ale już nie mogę się doczekać wyjazdu do Tribunji - a wszystko przez Wasze opisy i relacje. Czy ktoś z Was mieszkał może w apartamentach pod adresem Gornja Riva 53?? Czytam tyle o Dario i myślałam o kwaterach Antonio, bo zależy nam na pobycie właśnie na wysepce, ale pozostała część grupy mnie przegłosowała. Byli za kwaterami pod wskazanym adresem. Tyle tylko, że zastanawiamy się, co nas tam czeka
kasiakalita27@wp.pl napisał(a):A kto będzie w sierpniu od 22 w Tribunj i co możecie napisać o apartamencie Antonio 2 od Daria
Janusz Bajcer napisał(a):Kati-a napisał(a):Witam jestem tu świeżakiem, ale już nie mogę się doczekać wyjazdu do Tribunji - a wszystko przez Wasze opisy i relacje. Czy ktoś z Was mieszkał może w apartamentach pod adresem Gornja Riva 53?? Czytam tyle o Dario i myślałam o kwaterach Antonio, bo zależy nam na pobycie właśnie na wysepce, ale pozostała część grupy mnie przegłosowała. Byli za kwaterami pod wskazanym adresem. Tyle tylko, że zastanawiamy się, co nas tam czeka
Witam.
Mieszkałem na wysepce w "Antonio" pod adresem Gornja Riva 66
Wasze zakwaterowanie też jest na wysepce z widokiem na Marinę.
MalaGosia napisał(a):Szukam kwatery dla 2 dorosłych i 11-latki d 28.06-11.07.2015 , czy ktoś w tym czasie wybiera się do Tribunj i czy znacie jakieś fajne kwatery najlepiej blisko plaży?
Namiary proszę na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Z góry dzięki i pozdrawiam.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje