Witam serdecznie
urlop już minął ... ale zauroczenie Chorwacją nie minie i zostanie już na zawsze
Z Chorwacji wróciliśmy 24 lipca a już chciałoby się tam wrócić. No ale trudno teraz trzeba oglądać zdjęcia wspominać i planować następny wyjazd oczywiście do Chorwacji ....
Zacznę jak wszyscy: szukanie celu wyjazdu, zakupy na wyjazd, odliczania dni, godzin i minut no i oczywiście dzień wyjazdu
Mam nadzieję, że te kilka zdań komuś pomoże w wyborze miejscowości na pierwszy raz do Chorwacji, bo to był nasz pierwszy raz
A więc planowanie
Urlop 2011 spędziliśmy w Bułgarii. Było dobrze ale po powrocie stwierdziliśmy że Bułgaria OK ale nie koniecznie w hotelu ALL Inclusive (trunki średnie, konieczność biegania na jedzenie nom stop takie same, tłok na plaży ... ale były też plusy: ładna pogoda, w miarę dobre piwo w knajpkach, ciepłe morze, ładne widoki, stare urokliwe miasteczka ....) no ale nie o Bułgarii tylko o Chorwacji mam pisać.
Już od kilku lat końcem roku a początkiem następnego zaczynam szukać urlopu. Po rozmowach doszliśmy do porozumienia : w tym roku Chorwacja
No i machina ruszyła
Pamiętam, że kilka lat temu szukałam miejscówki w Chorwacji i trafiłam chyba na cro.pl (niestety wygrała Italia) . W każdym bądź razie dzięki cro.pl spędziliśmy 10 bardzo miłych, fajnych, gorących dni w Tribunj i okolicach
Forum cro.pl przeglądałam, czytałam, otwierałam, zamykałam aż trafiłam na Vodice i Tribunj u Dario. Przeczytałam chyba wszystkie informacje o apartamentach u Dario i zdecydowaliśmy TRIBUNJ .