Pierwszy dzień minał bardzo szybko. Zwiedzilismy na szybko dwie plaże oraz okolice. Wieczorem spotkaliśmy się na piwku z naszymi kompanami z podróży
widok na marinę
wejście do Antonio
monika313 napisał(a):Po drodze na plażę Bristak był KONZUM w którym robiliśmy zakupy aby nie odwodnić się na plaży . A że grzało mocno to tendencja była taka, że ile wypiłeś tyle wypociłeś więc to baru obok trzeba było biegać dosyć często... bo napoje zakupione w sklepie szybko się nagrzewały i trzeba było je szybko wypijać. Biegaliśmy na zmianę raz dzieciaki po lody raz dorośli po pivko
Janusz Bajcer napisał(a):monika313 napisał(a):Po drodze na plażę Bristak był KONZUM w którym robiliśmy zakupy aby nie odwodnić się na plaży . A że grzało mocno to tendencja była taka, że ile wypiłeś tyle wypociłeś więc to baru obok trzeba było biegać dosyć często... bo napoje zakupione w sklepie szybko się nagrzewały i trzeba było je szybko wypijać. Biegaliśmy na zmianę raz dzieciaki po lody raz dorośli po pivko
No to teraz wiem dlaczego horyzont na zdjęciach taki pochyły
Ania W napisał(a):Cześć Monika.
Chętnie dołączę się do Twojej podróży.
Miło się patrzy na fotki z pięknej Chorwacji.
Dobrze, że pozostały wspomnienia, ja jeszcze nie mogę się wyleczyć z powakacyjnej chandry.
Pozdrawiam serdecznie.
Lula napisał(a):Witam, czy to oznacza ze mozna się przeplynąc z Tribunj do wodospadow i z powrotem za darmo
Bylismy juz na samych wodospadach, wiec sam kurs stateczkiem to juz atrakcja
monika313 napisał(a):wróciliśmy 24.07 i też nie mogę się wyleczyć z tęsknoty za Chorwacją.
monika313 napisał(a):To był mój pierwszy raz w Chorwacji
monika313 napisał(a): żałuje że nie zdecydowaliśmy się tam jechać kilka lat wcześniej
No ale lepiej późno niż wcale
Ania W napisał(a):monika313 napisał(a):wróciliśmy 24.07 i też nie mogę się wyleczyć z tęsknoty za Chorwacją.
My wróciliśmy z Pł Peljesac 16.07 i pozostała niemała kolekcja zdjęć, którą oglądam jak mi smutno i źle.monika313 napisał(a):To był mój pierwszy raz w Chorwacji
Oooo, to pamięta się długo ten pierwszy raz.monika313 napisał(a): żałuje że nie zdecydowaliśmy się tam jechać kilka lat wcześniej
No ale lepiej późno niż wcale
To fakt, lepiej późno niż później.
Ja już powoli zaczynam planować kolejne wakacje. Może to będzie Riviera Zadar lub któraś z wysp.
Fajnie, że są na forum relacje, można czymś się zainspirować.
Powrót do Nasze relacje z podróży