kafarszczak napisał(a):Witam w przyszlym miesiącu dokladnie 9 sierpnia wybieram sie 1 raz ze znajomymi do Chorwacji a dokładniej do Dario którego z tego co czytam bardzo ludzi chwali mam nadzieje ze to dobry wybór , czytam duzo forum itp ale chcialbym zostać potraktowany osobiscie i chcialbym uzyskac jak najwiecej informacji o Miejscowości Tribunj o Plażach które tam są i miejscach które odwiedzić trzeba w pierwszej kolejności oraz czy znajde jakąś dobrą dyskoteke w pobliżu Tribunj wszystkie niezbedne informacje są mile widziane i chętnie dowiem sie czegoś więcej od tych którzy juz byli w Tribunji, Fotki mile widziane również Pozdrawiam
kafarszczak napisał(a):a co to dokladniej ta marina ? hehe myśle ze wszystko co w okolicy postaram sie odwiedzić zeby skorzystac na tym wyjeździe jak najwiecej Dario chętnie wymieni sie jeżeli zaproponuje mu Polska wódke ? slyszalem ze jego specjały to wina i orzechówki
kafarszczak napisał(a):a co to dokladniej ta marina ? hehe myśle ze wszystko co w okolicy postaram sie odwiedzić zeby skorzystac na tym wyjeździe jak najwiecej Dario chętnie wymieni sie jeżeli zaproponuje mu Polska wódke ? slyszalem ze jego specjały to wina i orzechówki
kafarszczak napisał(a):powiedzcie mi czy warto jest zabrać coś cieplejszego do ubrania ze sobą czy to w ogóle mija sie z celem ponieważ tam ciągle jest gorąco a wieczorami jest akurat tak ze nie trzeba nic ubierac nie wiadomo jak grubego
kafarszczak napisał(a):przy tym kursie euro co jest to faktycznie lepiej bedzie zabrac PLN i wymienic na kuny, mam pytanko jeszcze odnośnie ubezpieczenia podczas pobytu w Chorwacji, trzeba wykupic sobie jakies w podróży oraz na pobyt tam w razie czego czy jak to z tym ubezpieczeniem jest