Proszę bardzo ceny z Tribunj Sierpień 2012
Jędrula napisał(a):kafarszczak napisał(a):a to pierwsza wizyta ? w Tribunj bo moja i znajomych pierwsza zamierzamy zwiedzić jak najwiecej ciekawych miejsc i nie zmarnować ani chwili każdego dnia
Tak , to moja pierwsza tam wizyta i dokładnie jak @alienacjaa napisała , że to świetna baza wypadowa a na dodatek spokojne miasteczko a to mnie niezmiernie cieszy . Trochę mniej mnie cieszą te betonowe plaże bo jestem ''wyznawcą'' '' Breli - zmu '' ale jakoś sobie poradzimy
tacim napisał(a):Jędrula napisał(a):kafarszczak napisał(a):a to pierwsza wizyta ? w Tribunj bo moja i znajomych pierwsza zamierzamy zwiedzić jak najwiecej ciekawych miejsc i nie zmarnować ani chwili każdego dnia
Tak , to moja pierwsza tam wizyta i dokładnie jak @alienacjaa napisała , że to świetna baza wypadowa a na dodatek spokojne miasteczko a to mnie niezmiernie cieszy . Trochę mniej mnie cieszą te betonowe plaże bo jestem ''wyznawcą'' '' Breli - zmu '' ale jakoś sobie poradzimy
Na lewo (od lądu) za portem masz zwykle plaze i to ladne.
jara napisał(a):Arek napisał(a):alfa466 napisał(a):A może wiecie, kiedy są wyścigi osiołków w Tribunji?
1 sierpnia 2013
A nie w pierwszą niedzielę sierpnia?