Dziękuje za informacje zapisane
Przy poszukiwaniu noclegu będziemy omijać z daleka
khml napisał(a):kasiakalita27@wp.pl napisał(a):khml napisał(a):kasiakalita27@wp.pl napisał(a):A kto do Tribunj po 22 .08. Nikt czyżby za daleki termin
My planujemy pojawić się w Tribunj (okolice) w terminie 21/22 sierpnia z tym, że będzie to nasz "pierwszy raz"
Super bo już myślałam że jedziemy tak późno że nikogo tam nie będzie. Jak ja się strasznie cieszę jeszcze tylko miesiąc i mogę się rozkładać na plaży
"Nikogo nie będzie " ..no wiesz... myślisz, że tam już koniec świata ?
Macie jakiś sprawdzony apartament ?
cuciarita napisał(a):Witajcie,
pod koniec sierpnia wybieramy się na dwa samochody do Chorwacji. Miejscowość Tribanj. Znalazłam kwaterę u DARKO TROŠELJ. Plis powiedzcie czy to ten sam Darko którego opisujecie bardzo pozytywnie?
khml napisał(a):Jeżeli wyjedziemy 16-go to pierwszą część urlopu chcemy spędzić na wyspie Pag, a drugą powiedzmy od 22/23-ego Vodice / Tribunj - termin jest "elastyczny". Wszystko może się zmienić ponieważ nie mamy nic zarezerwowanego i jedziemy w ciemno
kasiakalita27@wp.pl napisał(a):khml napisał(a):kasiakalita27@wp.pl napisał(a):khml napisał(a):kasiakalita27@wp.pl napisał(a):A kto do Tribunj po 22 .08. Nikt czyżby za daleki termin
My planujemy pojawić się w Tribunj (okolice) w terminie 21/22 sierpnia z tym, że będzie to nasz "pierwszy raz"
Super bo już myślałam że jedziemy tak późno że nikogo tam nie będzie. Jak ja się strasznie cieszę jeszcze tylko miesiąc i mogę się rozkładać na plaży
"Nikogo nie będzie " ..no wiesz... myślisz, że tam już koniec świata ?
Macie jakiś sprawdzony apartament ?
Pierwszy raz będziemy u Dario apart Antonio 2 tak zawsze stacjonowaliśmy u Vinki (nie wiem jak to się pisze ) ale babka trochę nas swoim zachowaniem zniechęciła ( nie żeby coś było nie tak ale będąc u niej już 5 razy spodziewaliśmy się zaufania i troszkę lepszego traktowania) a poza tym to trochę daleko do plaży tym bardziej jak dziecku trzeba było dźwigać kupę zabawek ( co już tez na szczęście nam odpadło syn ma 10 lat więc oprócz maski nic nie potrzebuje). Dario wybrałam bo słyszałam super opinie o nim i jego noclegach i szło się z nim dogadać po polsku co jest dużym plusem.
A wy gdzie się zatrzymujecie?
Z napisał(a):Ten opisywany to Dario Orlović
CK-Kondi napisał(a):Z zainteresowaniem i nieukrywaną radością przeczytałem pozytywne opinie o Tribunj, co utwierdziło mnie w przekonaniu o dobrym wyborze miejsca wakacyjnego odpoczynku
Urlop rozpoczynamy od 24 sierpnia. Skład 2+2 (czyli 2 wapniaków i bliźniaki 8 lat chłopiec i dziewczynka).