Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj Informacje o Miejscowosci od A do Z

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 17.06.2015 13:14

lukaszotwock2 napisał(a):Witam wszystkich forumowiczów.
W ubiegłym roku bylem w Tribunj i w tym roku jadę w to samo miejsce.
Wyjazd 22-06-2015, do 03/04-07-2015.
Jedziemy w 4 osoby dorosłe oraz 2 chłopców 2 lata i 7 lat.
W zeszłym roku rzeczywiscie komary atakowały mocno, a polskie wersje OFF-a słabo działały.
Do zobaczenia na plażach Tribnuj i okolicach.
Udanego urlopu dla wszystkich.
Lukasz

Dlatego kupuję płyn z deet-em i jest spokój,na Karaibach bez tego towaru nie dało się żyć.
Widmo
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Widmo » 17.06.2015 22:12

sandomingo napisał(a):Tak z pamięci to są tam przynajmniej 3 bankomaty - jeden na tyłach Konzuma, drugi obok placyku gdzie sprzedają warzywa i owoce a trzeci to ten, o którym pisze Arek

Fajnie :) ale tak jak u nas cośna styl euronet i darmowe wypłacanie w euro ? Z banku PeKaO mam kartę walutową więc prowizji nie ma za wypłacenie (a tak przynajmniej wyczytałem i w banku mówili :D)

druga sprawa kantor bo nie wszędzie euro zapłacę (chyba że się mylę), Kun z domu nie biorę na miejscu chce wymienić.
sandomingo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sandomingo » 17.06.2015 22:13

Kantor jest też po drugiej stronie ulicy tuż obok Konzuma
Widmo
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Widmo » 17.06.2015 22:17

no to gites malines wszystko w jednym miejscu :)
sandomingo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sandomingo » 17.06.2015 22:30

Dokładnie, w sumie takie jest Tribunj:)
paulr
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulr » 17.06.2015 22:46

Do konzuma jest tez przyczepiony bank:-) a po 2 stronie ulicy kantor parowanie kursów to przejscie 5m:-)
msladzio
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) msladzio » 18.06.2015 11:13

My do Dario od 26. 06 Też pierwszy raz
monika313
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) monika313 » 18.06.2015 13:06

Byłam w 2012 roku u Dario :) bardzo polecam. Miejscowość bardzo fajna :)
Widmo
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Widmo » 18.06.2015 23:51

monika313 napisał(a):Byłam w 2012 roku u Dario :) bardzo polecam. Miejscowość bardzo fajna :)

Przynajmniej jadę i wiem że od jutra będę w "dobrych rękach" :)
kirik
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kirik » 21.06.2015 23:21

witam, my się wybieramy do Tribunj będziemy 6 lipca , dwoje dzieci 7 I 15 lat
Lula
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lula » 22.06.2015 07:53

Czy znacie jakies urokliwe, male plaze , zatoczki o ktorych mało kto wie, w okolicy Tribunj na ktore warto sie wybrac/podjechać? Cos w stronę Srimy może?
Ja polecam Sovlje, za kazdym razem jak jestesmy w Cro to tam jedziemy na 1 dzien plazowania
khml
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) khml » 21.07.2015 09:34

kasiakalita27@wp.pl napisał(a):A kto do Tribunj po 22 .08. Nikt czyżby za daleki termin :(

My planujemy pojawić się w Tribunj (okolice) w terminie 21/22 sierpnia :) z tym, że będzie to nasz "pierwszy raz" :wink:
kasiakalita27@wp.pl
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasiakalita27@wp.pl » 23.07.2015 10:56

khml napisał(a):
kasiakalita27@wp.pl napisał(a):A kto do Tribunj po 22 .08. Nikt czyżby za daleki termin :(

My planujemy pojawić się w Tribunj (okolice) w terminie 21/22 sierpnia :) z tym, że będzie to nasz "pierwszy raz" :wink:

Super bo już myślałam że jedziemy tak późno że nikogo tam nie będzie. Jak ja się strasznie cieszę jeszcze tylko miesiąc i mogę się rozkładać na plaży
khml
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) khml » 24.07.2015 13:52

kasiakalita27@wp.pl napisał(a):
khml napisał(a):

Super bo już myślałam że jedziemy tak późno że nikogo tam nie będzie. Jak ja się strasznie cieszę jeszcze tylko miesiąc i mogę się rozkładać na plaży

"Nikogo nie będzie " 8O ..no wiesz... myślisz, że tam już koniec świata :wink: ?

Macie jakiś sprawdzony apartament ?
piotrekbeti
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrekbeti » 25.07.2015 09:40

Naprawdę jestem wkurzony po tegorocznym urlopie. Byliśmy kolejny raz w u Buby w Tribunj. Rok temu było OK. Teraz pojechaliśmy w 2 auta, namówiliśmy znajomych, gospodyni była miła tylko 1 dnia. Zwyczajowo dostała nasze alkohole, dała pet a winem, talerz rybek. Skasowała Euro za pobyt. Ale nas nie zameldowała mimo iż skasowała nas za Taxe po3E dziennie. Zapłaciliśmy po 5E dziennie extra za klimatyzacje. A cały czas sprawdzała z pretensjami dlaczego aż tyle z niej korzystamy, a przez dwa tygodnie palma 35-39 stopni, o 24tej było 29-30stopni. Chorwatom się po prostu w dupach poprzewracało, nie wiedzą już ile mają Euro kasować, ceny w diabły podnieśli, niestety odradzam ten Apartman mimo iż go wcześniej polecałem
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwackie ABC

Tribunj Informacje o Miejscowosci od A do Z - strona 16
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies