Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj Informacje o Miejscowosci od A do Z

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
alfa466
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) alfa466 » 04.08.2013 18:10

Tak nie do końca zrozumiałam, jak zwiedzić wodospady KRKa na pieszo. Dokąd mam jechać na ten autobus? Też trzeba rano?
Romano300
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Romano300 » 04.08.2013 18:25

.,
Ostatnio edytowano 06.08.2013 01:01 przez Romano300, łącznie edytowano 1 raz
domingos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) domingos » 05.08.2013 09:07

riot.sdc napisał(a):Witam,
pytanie dla "stałych bywalców" Tribunj. Wybieramy się 26.08 (z niedzieli na poniedziałek), planujemy być na miejscu w poniedziałek rano. Jak wyglądają nasze szanse na kwaterę bez wcześniejszej rezerwacji ? Przygotować sobie plan awaryjny z inną mieściną ?:)

Będę w Vodicach i Tribunj od 18.08-15.09 mogę się rozejrzeć za wolnymi kwaterami
W razie czego służę pomocą :)
kafarszczak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kafarszczak » 05.08.2013 19:37

mam prośbe, mianowicie w mojej i kolegi nawigacji nie ma ulic Tribunj, czy ktos ma może mape Tribunj z Ulicami która moglby wkleić zebym potem odnalazł sie na miejscu jak dojade ?;) bo nie bede dzwonił do Dario specjalnie zeby mnie pokierował co i jak :)
sandomingo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sandomingo » 05.08.2013 20:40

Wejdź sobie na www.tz-tribunj.hr a potem zakładka explore i masz dokładną mapę.
domingos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) domingos » 06.08.2013 07:06

W Tribunj ciezko sie zgubić :)
kafarszczak i tak dzwoń do Daria na pół godz przed przyjazdem
Postaw samochod na parkingu przed mostkiem i Dario będzie już czekał :)
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 06.08.2013 07:10

domingos napisał(a):W Tribunj ciezko sie zgubić :)

Chyba że Dario pije z Crazy Squadem, albo innym składem :D Wtedy może być ciężko ;)
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 06.08.2013 13:12

arb napisał(a):
domingos napisał(a):W Tribunj ciezko sie zgubić :)

Chyba że Dario pije z Crazy Squadem, albo innym składem :D Wtedy może być ciężko ;)

Dario pije tylko wodę,zawalony robotą jest :D a tak na poważnie jak zrzucę filmy z kamery to będzie na youtubie można zapoznać się z filmami które będą prowadziły do Daria apartamentów w Tribunj i Vodicach od tablicy miasta Vodice po zjechaniu zjazdem Pirovac,mam nadzieję że ułatwi to wielu osobom dojazd.
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 06.08.2013 13:45

Wrzuć wrzuć, takie rzeczy bardzo się przydają (tak samo np. street view na google maps). Ja mam filmiki z dojazdu do kwatery na Podvrh, ale zdaje się że tam Dario już nie organizuje wynajmu. Szkoda bo wjazd tam jest świetny i za pierwszym razem po 20 godzinach w samochodzie byliśmy tak posrani jadąc tam że głowa mała... A potem już śmigaliśmy jak po Polsce ;)

W każdym razie pozdrowienia dla Daria i wszystkich odpoczywających w Tribunj!

kafarszczak - wjedź do Tribunj a potem nie sposób nie trafić na parking przy mostku. Don't worry! Zresztą na steet view masz wszystko czarno na białym!!!
riot.sdc
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) riot.sdc » 06.08.2013 19:51

domingos napisał(a):
riot.sdc napisał(a):Witam,
pytanie dla "stałych bywalców" Tribunj. Wybieramy się 26.08 (z niedzieli na poniedziałek), planujemy być na miejscu w poniedziałek rano. Jak wyglądają nasze szanse na kwaterę bez wcześniejszej rezerwacji ? Przygotować sobie plan awaryjny z inną mieściną ?:)

Będę w Vodicach i Tribunj od 18.08-15.09 mogę się rozejrzeć za wolnymi kwaterami
W razie czego służę pomocą :)

będę wdzięczny za wstępne rozeznanie w wolnej chwili ;) po cichu liczę już też na koniec sezonu ?
agniesia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) agniesia » 06.08.2013 21:09

sandomingo napisał(a):Tuż przy plaży Bristak jest knajpka Sinje More - bardziej jak bałtyckie smażalnie niż konoby (jeśli chodzi o wygląd) ale rybki i kalmary pierwsza klasa (właściciel knajpki ma 3 kutry) i dodatkowo 20-30 kun taniej niż w centrum.

jakie jeszcze polecacie knajpki w Tribunj z przystępnymi cenami ?
Wojteksw
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wojteksw » 06.08.2013 21:19

Knajpek tam jest pod dostatkiem, byłem 1 sierpnia podczas dorocznych wyścigów na osiołkach, impreza przednia.
Na każdym miejscu jedzenia pod dostatkiem, wszędzie tłumy.
Obrazek
Centralne miejsce w porcie.
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 07.08.2013 07:09

agniesia napisał(a):
sandomingo napisał(a):Tuż przy plaży Bristak jest knajpka Sinje More - bardziej jak bałtyckie smażalnie niż konoby (jeśli chodzi o wygląd) ale rybki i kalmary pierwsza klasa (właściciel knajpki ma 3 kutry) i dodatkowo 20-30 kun taniej niż w centrum.

jakie jeszcze polecacie knajpki w Tribunj z przystępnymi cenami ?

Grill-fisch na końcu przy plaży
alfa466
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) alfa466 » 07.08.2013 07:39

Byłam dziś na rynku (?) w Tribunji i nie bardzo wiedziałam, jakie ryby kupić. Doradźcie, proszę. Co kupić i jak to przyrządzić.
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 07.08.2013 07:46

alfa466 napisał(a):Byłam dziś na rynku (?) w Tribunji i nie bardzo wiedziałam, jakie ryby kupić. Doradźcie, proszę. Co kupić i jak to przyrządzić.

Jaką rybkę kupić

Jakie ryby kupować
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwackie ABC

Tribunj Informacje o Miejscowosci od A do Z - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone