riot.sdc napisał(a):Witam,
pytanie dla "stałych bywalców" Tribunj. Wybieramy się 26.08 (z niedzieli na poniedziałek), planujemy być na miejscu w poniedziałek rano. Jak wyglądają nasze szanse na kwaterę bez wcześniejszej rezerwacji ? Przygotować sobie plan awaryjny z inną mieściną ?:)
arb napisał(a):domingos napisał(a):W Tribunj ciezko sie zgubić
kafarszczak i tak dzwoń do Daria na pół godz przed przyjazdem
Postaw samochod na parkingu przed mostkiem i Dario będzie już czekał
Chyba że Dario pije z Crazy Squadem, albo innym składem Wtedy może być ciężko
domingos napisał(a):riot.sdc napisał(a):Witam,
pytanie dla "stałych bywalców" Tribunj. Wybieramy się 26.08 (z niedzieli na poniedziałek), planujemy być na miejscu w poniedziałek rano. Jak wyglądają nasze szanse na kwaterę bez wcześniejszej rezerwacji ? Przygotować sobie plan awaryjny z inną mieściną ?:)
Będę w Vodicach i Tribunj od 18.08-15.09 mogę się rozejrzeć za wolnymi kwaterami
W razie czego służę pomocą
sandomingo napisał(a):Tuż przy plaży Bristak jest knajpka Sinje More - bardziej jak bałtyckie smażalnie niż konoby (jeśli chodzi o wygląd) ale rybki i kalmary pierwsza klasa (właściciel knajpki ma 3 kutry) i dodatkowo 20-30 kun taniej niż w centrum.
agniesia napisał(a):sandomingo napisał(a):Tuż przy plaży Bristak jest knajpka Sinje More - bardziej jak bałtyckie smażalnie niż konoby (jeśli chodzi o wygląd) ale rybki i kalmary pierwsza klasa (właściciel knajpki ma 3 kutry) i dodatkowo 20-30 kun taniej niż w centrum.
jakie jeszcze polecacie knajpki w Tribunj z przystępnymi cenami ?
alfa466 napisał(a):Byłam dziś na rynku (?) w Tribunji i nie bardzo wiedziałam, jakie ryby kupić. Doradźcie, proszę. Co kupić i jak to przyrządzić.