Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Travel Island

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
CoolSwimmer
Odkrywca
Travel Island

Nieprzeczytany postnapisał(a) CoolSwimmer » 13.02.2010 11:38

Witam serdecznie mam pytanie czy ktoś juz zamawiał kwatery przez firme Travel Islands ja wlasnie zrobilem przelew i kontakt sie urwał :)
mimo tego ze w czwartek przeslalem im scan zaplaty i tp duperele .
narazie żadnego odzewu emailowego.

http://www.chorwacja-apartamenty-hotele.pl/
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 13.02.2010 11:42

CoolSwimmer napisał(a):Witam serdecznie mam pytanie czy ktoś juz zamawiał kwatery przez firme Travel Islands

forum/viewtopic.php?t=18401&highlight=

:wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.02.2010 11:42

A po co przez nich zamawiać skoro jest full bezpośrednich kwater poszukaj sobie na stronie:
http://www.apartmani-hrvatska.com/

do wyboru do koloru i bez pośredników i nabijania im kiesy.
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 13.02.2010 11:44

zebik napisał(a):A po co przez nich zamawiać skoro jest full bezpośrednich kwater

Teraz to już po wszystkim :wink:

CoolSwimmer napisał(a):ja wlasnie zrobilem przelew i kontakt sie urwał :)
CoolSwimmer
Odkrywca
:)

Nieprzeczytany postnapisał(a) CoolSwimmer » 13.02.2010 12:50

Ok Zebik jade 15 lipca prosze udowodnij mi że sie mylilem i znajdz mi kwatere w polowie lipca dla 2 osob do 40 euro? ja szukalem i nieznalazlem oczywiscie z widokiem na morze:)
Mojej Żonie sie niechce gotować i wynajelismy (sobe) za 37 euro z fajnym tarasem z widokiem na morze, lodoweczka, łazienka i to nam wystarczy obiecalem żonie ze nie bede pakował słoików do auta oczywiczcie kupie trochce polskiej wedliny bo słyszałem od Janusza że Chorwackie sa do ........

Zebik pokasz klase i mi znajdz kewatere w Primostnie czekam z niecierpliwością Paweł
Pozdrawiam
Użytkownik usunięty
Re: :)

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.02.2010 12:58

CoolSwimmer napisał(a):Ok Zebik jade 15 lipca prosze udowodnij mi że sie mylilem i znajdz mi kwatere w polowie lipca dla 2 osob do 40 euro? ja szukalem i nieznalazlem oczywiscie z widokiem na morze:)
Mojej Żonie sie niechce gotować i wynajelismy (sobe) za 37 euro z fajnym tarasem z widokiem na morze, lodoweczka, łazienka i to nam wystarczy obiecalem żonie ze nie bede pakował słoików do auta oczywiczcie kupie trochce polskiej wedliny bo słyszałem od Janusza że Chorwackie sa do ........

Zebik pokasz klase i mi znajdz kewatere w Primostnie czekam z niecierpliwością Paweł
Pozdrawiam

30 sekund szukania
http://www.dovolena-chorvatsko.cz/primosten_skoric.htm
40 euro za 2 osoby 50 metrów od plaży.
Tylko nie mów, że za mały i widok nie taki do 40 euro za 2 osoby jest w Primostenie i okolicach pełno kwater.

Ps. jakby klasa zależała od znalezionej kwatery to mieliby ją wszyscy na tym forum :D

A tu masz ode mnie w promocji za 30 Euro
http://www.apartmani-hrvatska.com/osobn ... ektID=4228

Tu masz jeszcze taniej bo 28 Euro
http://www.apartmani-hrvatska.com/osobn ... ktID=14774

I setki innych powodzenia życzę bo czasu na to straciłem 3 minuty
CoolSwimmer
Odkrywca
nie:(

Nieprzeczytany postnapisał(a) CoolSwimmer » 14.02.2010 16:40

No to klops :oops: :oops: :oops: 8O

tyle stron zobaczylem i nieznalalem nic takiego:( szkoda to juz po ptokach teraz pewnie mi juz kasy nie oddadza:)
Hvala przyjacielu :)
Użytkownik usunięty
Re: nie:(

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.02.2010 16:46

CoolSwimmer napisał(a):Hvala przyjacielu :)

Nie ma sprawy :D :D
CoolSwimmer
Odkrywca
Moj Pokoik

Nieprzeczytany postnapisał(a) CoolSwimmer » 15.02.2010 06:09

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne