Tomek W napisał(a):Od 2010 roku jeździłem z Grodu Gryfa przez Niemcy, Austrię i Słowenię. W tym roku odpuszczam gdyż: (1) Niemcy i Austria to fanatycy kowidowi, (2) jest tam droższe paliwo i (3) żona chce zobaczyć Węgry . Pozdro i powodzenia!
sheliak napisał(a):A tak z czystej ciekawoci się zapytam... Czy wybiera się ktoś z rejonów Szczecin, Stargard, Gryfino do cro w okolicy 9.07?
madziaimaciek napisał(a):Tomek W napisał(a):Od 2010 roku jeździłem z Grodu Gryfa przez Niemcy, Austrię i Słowenię. W tym roku odpuszczam gdyż: (1) Niemcy i Austria to fanatycy kowidowi, (2) jest tam droższe paliwo i (3) żona chce zobaczyć Węgry . Pozdro i powodzenia!
Ma to sens a jeżeli to nie tajemnica, jaką trasą lecisz?
Pozdrav
Ikser napisał(a):Siema Marcin . Ja też Stargard. Starówka dokładnie Lece 17 Lipiec przez Czechy z noclegiem w Austrii
koziol007 napisał(a):W ubiegłym roku jechałem, Barlinek-Zawidów-Czeskie Budziejowice-Linz-Orebić.
Wyjazd był w poniedziałek około godziny 15-16.
Trasa płynna bez żadnego stania gdziekolwiek - ale wiadomo była korono-ściema, dlatego może było lepiej na trasie.
W tym roku na 99% także ta sama trasa z miejscem docelowym Vrboska(Hvar).
madziaimaciek napisał(a):koziol007 napisał(a):W ubiegłym roku jechałem, Barlinek-Zawidów-Czeskie Budziejowice-Linz-Orebić.
Trasa płynna bez żadnego stania gdziekolwiek - ale wiadomo była korono-ściema, dlatego może było lepiej na trasie.
To jechałeś jeszcze inną trasą, prze Pragę. Czy po drodze mijales płatne 2 tunele ?
koziol007 napisał(a):madziaimaciek napisał(a):koziol007 napisał(a):W ubiegłym roku jechałem, Barlinek-Zawidów-Czeskie Budziejowice-Linz-Orebić.
To jechałeś jeszcze inną trasą, prze Pragę. Czy po drodze mijales płatne 2 tunele ?
Z tego co na pewno pamiętam to ASFINAG Mautstelle Bosruck i kosztował 6 euro, czy jechałem przez drugi to już niestety nie pamiętam
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi