tomiusz napisał(a):Witam wszystkich cromaniaków sprawdzałem na forum ale nie ma nigdzie opisanej trasy z wrocławia na Rijeke dlatego prosze o pomoc jaką trase wybrać planuje wyjazd pod koniec sierpnia Z góry dziekuje za wszelkie rady i wskazówki pozdrawiam Tomiusz
wsar napisał(a):Witam, z Wrocawia masz najbliżej przez Boboszów (Międzylesie), dalej na Mohelnice (szybka trasa przez Olomouc, Brno), przejście przez Mikulov, Wiedeń, Graz, Maribor i dalej jak jest Tobie wygodnie... Pozdrawiam
Opcja 1 to dokładnie to samowsar napisał(a):Witam, z Wrocawia masz najbliżej przez Boboszów (Międzylesie), dalej na Mohelnice (szybka trasa przez Olomouc, Brno), przejście przez Mikulov, Wiedeń, Graz, Maribor i dalej jak jest Tobie wygodnie... Pozdrawiam
szaki17 napisał(a):Opcja 1 to dokładnie to samowsar napisał(a):Witam, z Wrocawia masz najbliżej przez Boboszów (Międzylesie), dalej na Mohelnice (szybka trasa przez Olomouc, Brno), przejście przez Mikulov, Wiedeń, Graz, Maribor i dalej jak jest Tobie wygodnie... Pozdrawiam
tomiusz napisał(a):patrzyłem teraz na mapę i chce spróbować z boboszowa przez jakieś małe miejścowości dojechać do Svitavy w czechach i prosto do brna czy ktoś jechał w ten sposób czy jednak lepiej głównymi drogami na Olomouc i dalej brno pozdrawiam tomiusz i z góry dziekuje za rady
wsar napisał(a):tomiusz napisał(a):patrzyłem teraz na mapę i chce spróbować z boboszowa przez jakieś małe miejścowości dojechać do Svitavy w czechach i prosto do brna czy ktoś jechał w ten sposób czy jednak lepiej głównymi drogami na Olomouc i dalej brno pozdrawiam tomiusz i z góry dziekuje za rady
Kolego odpuść sobie Svitavy chyba, że chcesz jechać przez wioski i małe miasteczka (niby krócej, ale...). Od Boboszowa kieruj się na Mohelnice. Droga od granicy to tylko ok 30 km po "landówce", ale potem do samej granicy masz po 2 pasy w jednym kierunku.
misio 5822 napisał(a):Tez lece z Wrocka tyle ze w czerwcu wyjezdzam ok 20 wieczorem i mam ten sam dylemat czy ciagnac na Switavy czy nadłozyc drogi i przez Olomuniec. Orientuje sie ktos moze ile wychodzi dalej przez Olomuniec. Bo w sumie to chyba leciec lepsza droga(mimo ze dalej) niz wioskami(tak mysle)