aro_40 napisał(a):Mam nadzieję, że pamiętacie o remoncie 1-ki między Tychami a BB i korkach???
Harvat napisał(a):aro_40 napisał(a):Mam nadzieję, że pamiętacie o remoncie 1-ki między Tychami a BB i korkach???
No własnie, ktoś wspominał że gdzieś jest opisane jak to objechać ale nie moge znaleźć tego wątku ma ktoś w ulubionych ? Szczerze próbuję namierzyć to miejsce i jedyne o jakim znalazłem informację to remont w Goczałkowicach gdzie ruch jest puszczony jedna jednią dwukierunkowo.
aro_40 napisał(a):
PROPONOWANA TRASA:
...
Krzysztof66 napisał(a):Ostatniego czerwca br. jechałem ze Zwardonia na Bratysławę. Za Piestanami autostrada zwęża się do jednego pasa na odcinku kilku kilometrów. Później przez jakiś mostek całość tylko po jednym pasie. W sobotę 30 czerwca br. ok. 14 ruch był płynny. Dalej na 86 żadnych utrudnień. W Chorwacji /to już 1.07 ok. 10 rano/ na A4 przed Sw. Heleną ruch tylko po jednej stronie autostrady aż do cestariny. Też nie było kłopotów z płynnością ruchu. Na Lucko także spoko.
eltori napisał(a):Krzysztof66 napisał(a):Ostatniego czerwca br. jechałem ze Zwardonia na Bratysławę. Za Piestanami autostrada zwęża się do jednego pasa na odcinku kilku kilometrów. Później przez jakiś mostek całość tylko po jednym pasie. W sobotę 30 czerwca br. ok. 14 ruch był płynny. Dalej na 86 żadnych utrudnień. W Chorwacji /to już 1.07 ok. 10 rano/ na A4 przed Sw. Heleną ruch tylko po jednej stronie autostrady aż do cestariny. Też nie było kłopotów z płynnością ruchu. Na Lucko także spoko.
Czy to znaczy, że od Piestan, czy raczej za tym mostkiem do granicy z HUN jedzie się już tylko jednym pasem?
Harvat napisał(a):aro_40 napisał(a):
PROPONOWANA TRASA:
...
Powiem Wam że obserwuję od trzech dni natężenie ruchu na Targeo i wynika z niego że zatory około 1 - 1,5 km tworzą się głównie na wlocie do Tych w miejscu gdzie S1 łączy sie z 86, a później na wlocie do Pszczyny. Innych miejsc nie zaobserwowałem więc czy rzeczywiście jest sens kombinować i to objeżdżać ?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi