bartek1110 napisał(a):W zeszłym roku jechałem, bez zielonej karty w obie strony i nie było problemu, ...
jasio napisał(a):Pokaz mi taka mapę do gps gdzie jest Chorwacja a nie ma Bośni.dasuch napisał(a):Każdy GPS tak pokaże, który nie ma wgranej mapy Bośni.
jasio napisał(a):Pokaz mi taka mapę do gps gdzie jest Chorwacja a nie ma Bośni.dasuch napisał(a):Każdy GPS tak pokaże, który nie ma wgranej mapy Bośni.
dasuch napisał(a):bartek1110 napisał(a):W zeszłym roku jechałem, bez zielonej karty w obie strony i nie było problemu, ...
No to miałeś szczęście. Przejeżdżałem tamtędy kilka razy bez kontroli pasem tranzytowym, ale widziałem samochód na polskich rejestracjach stojący na boku i kontrolowano dokumenty. Ja mam zawsze zielona kartę, którą wydaje mi ubezpieczyciel za darmo. Pozdrav
bartek1110 napisał(a):...ale ubezpieczyciel nie chciał mi wydać zielonej karty, argumentując tym, że w trakcie trwania polisy nie mogą. w tym roku wybieram się już samochodem służbowym, który jest w leasingu i też nie mam zielonej karty, a chce pojechać np. do Sarajewa i to może być ryzykowne
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi