ciapus4 napisał(a):No to jeszcze jedno, trzeba będzie tankować powóz w trasie, pewnie też lepiej kartą, czy w gotówką, a orientuje się ktoś czy płatność kartą sa brane jakieś prowizje, czy tylko przewalutownie, jak płacę w czechach to przewalutowanie jest bezpośrednio na korony, czy najpierw euro potem korona ?
ciapus4 napisał(a):Tak właśnie myślałem, a może ktoś ma konto w PEKAO i kartę Master Card ?
dids76 napisał(a):8O mam lajtowy weekend ale i tak witki opadają
jara napisał(a):ciapus4 napisał(a):Tak właśnie myślałem, a może ktoś ma konto w PEKAO i kartę Master Card ?dids76 napisał(a):8O mam lajtowy weekend ale i tak witki opadają
Słuchaj ziomku z Łodzi
Jak Userowi dids76 wszystko opadnie, a szczególnie ręce, którymi naparza w klawisze, to bardzo wielu ludzi nie dotrze do Chorwacji, bo nikt tak jak On nie wytłumaczy jak jechać. Więc uszanuj innych, wejdź na stronę PEKAO i poczytaj, co oni tam proponują i jaki regulamin u nich obowiązuje.
jara napisał(a):dids76 napisał(a):jara napisał(a):dids76 napisał(a):jara masz u mnie litra
Właśnie dlatego że nie pijesz
Zawsze w plecy
Zamiast przez Słowację jedź prze Czechy i masz do odbioru w Raciborzu
I co? Do baku se wleję
ciapus4 napisał(a):No, dobra ogarnę się , a jak tam w morzu te różne dziwne zwierza, trzeba mieć na nogach, szczególnie dla dzieci jakieś butki
golibroda napisał(a):Łódź, Siewierz, Pyrzowice, Ostrava, Brno, Wiedeń, Graz i dalej ......
Masz dobrą trasę na Częstochowę potem już same autostrady. Szybko i wygodnie. Choć nie tanio
Daj e-mail to wyślę Ci trasę AM (sprawdzona w 2013 roku) z Łodzi do Baska Voda (Riviera Makarska) z objazdem Słowenii. Trzeba tylko zmodyfikować kawałek drogi ze względu na otwarcie całego A1 na południu do granicy z Czechami (Pyrzowice-Ostrawa).
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi