joajer napisał(a):Jak wpisuję miejsce to najdalej 200km i to z punktem przelotowym.
I jeszcze muszę sprawdzić czy aby trasa odpowiada moim oczekiwaniom bo może prowadzić zupełnie inaczej.
Za to jak posiadasz Garmina z możliwością wpisania wielu punktów przelotowych możesz już lepiej ustalić trasę( Ty a nie Garmin)
Najlepszy jest garmin do którego możemy przelać trasę stworzoną w komputerze na bazie mapy Garmina.
Te wszystkie zwykłe Garminy to nie są te co to potrafią, nieważne czy kosztował 300 czy 800zł.
Polecam Zumo ale koszt przekracza 2000zł
I tu sedno sprawy. Polecasz Garminka za ponad 2000zl, bo ma wszysto co potrzeba. Wszystko pasuje z pewnością super sprzęt ... poza ceną.
Ja mam Asus MyPal A696 (nie najnowszy model ale nie będę co roku zmieniał) i AM6.2.0 Europa (jej koszt obecnie ok 360zł). Wprowadziłem całą trasę (ponan 1250km)i program się nie wylożył. Dodatkowo z uwagi na objazd autostrady w Słowenji i nie tylko - dodałem 9 punków przelotowych, program pomyślał pomielił i ... mam całą moja trasę, którą zapisałem i czekam na termin wyjazdu, gdzie znów wczytam wcześniej zaplanowaną trasę i w drogę.
Oczywiście nie chcę wkładać kija w mrowisko i broń b..e nakłaniać na zakup innej nawi.
Proponuję założyć stosowne sub fora dla urzytkowników innych nawigacji, gdzie będzie można się np. wymieniać plikami zapisanych tras.
Kurcze a może sam założę...