predatortata napisał(a):Napiszcie mi prosze czy jak kupie bilety wejścia na Plitvicke jeziora są one całodzienne?.Będziemy tam kolo 11.00 a o 14.00 musze 10 km dalej odebrac klucze do pokoju.Chcialbym zwiedzic z rodzina połowe parku krajobrazowego odebrać klucze i wrócić jeszcze spokojnie dokończyć zwiedzanie.
raffiu napisał(a): W skrócie: Z Wrocławia na Kłodzko potem przejście w Boboszowie, dalej na Ołomuniec i
Droga ma takie zalety, że:
1.zdecydowana większość pokonujesz autostradami, co oszczędza Twój czas
kozak napisał(a):raffiu napisał(a): W skrócie: Z Wrocławia na Kłodzko potem przejście w Boboszowie, dalej na Ołomuniec i
Kwestia gustu chmmm przez Boboszów ? i to z Wrocławia ?
Odradzam i polecam Chałupki. Wtedy naprawdę większość trasy masz autostradami
Oczywiście wybór należy do Ciebie ale popatrz na mapę i wszystko stanie się jasne.
P.S. Poza tym krętej paskudnej drobi na Boboszów tam nie znajdziesz więc kompromisem będzie w jedną Boboszów w 2gą Chałupki a po powrocie krótki komentarz.
Sam jechałem tu i tam i .. Boboszów omijam wieelkim łukiem
kozak napisał(a):raffiu napisał(a): W skrócie: Z Wrocławia na Kłodzko potem przejście w Boboszowie, dalej na Ołomuniec i
Kwestia gustu chmmm przez Boboszów ? i to z Wrocławia ?
Odradzam i polecam Chałupki. Wtedy naprawdę większość trasy masz autostradami
Oczywiście wybór należy do Ciebie ale popatrz na mapę i wszystko stanie się jasne.
P.S. Poza tym krętej paskudnej drobi na Boboszów tam nie znajdziesz więc kompromisem będzie w jedną Boboszów w 2gą Chałupki a po powrocie krótki komentarz.
Sam jechałem tu i tam i .. Boboszów omijam wieelkim łukiem
Rajkub napisał(a):Kozak, z Wrocławia przez Chałupki ????????