Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trasa Trutnov-Brno

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tetrus
Autostopowicz
Trasa Trutnov-Brno

Nieprzeczytany postnapisał(a) tetrus » 31.07.2005 20:51

Witam
Czy ktos jechal ta trasa i moglby mi powiedziec, czy warto ja wybrac i jaki jest stan drogi?

Pozdrawiam
tetrus
Archangel
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Archangel » 01.08.2005 20:07

mam ten sam problem którędy jechaćale w kierunku Brna z Trutnowa to kawał drogi i wyjdzie na to samo co jak byś jechał ta trasa co ja planujęw kierunku na Hradec Kralove Pardubice Havlickuv Brod Jihlava Znojmo droga na Brno od trutnova jest długa i mozolna
M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) M. » 01.08.2005 20:31

Niecały tydzień temu wracałem z HR przez Znojmo,Havl.Brod,Pardubice,Hradec Kralove,Trutnov i Lubawkę.
Akurat odcinek o który pytasz bez komplikacji.Dwa objazdy za Znojmem i w okolicy Morawskich Budziejowic.Trzeci w Chrudim zignorowałem ,pojechałem przez miejscowość i skręcając w lewo objachałem bocznymi ulicami.
Archangel
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Archangel » 06.08.2005 23:05

mam pytanie do M czy jadac tamtedy nie potrzeba winiety wedlug moich ustalen to nie trzeba ale jak jest inaczej to prosze o pomoc
M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) M. » 07.08.2005 07:53

Archangel masz rację.Nie potrzeba.
www.dalnice.com/doprava/poplatky/mapa_plac_useky.htm

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone