Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trasa Stargard - Drage

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
horas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) horas » 09.07.2009 09:40

bardzo dobra trasa :)
sam będę nią jechał ale dopiero 18-07....i nieco dalej bo na Makarską...
szerokości....
arkadiusz
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkadiusz » 09.07.2009 10:21

2 lata temu jechałem ta trasą do Sukosan, prawie cały czas autostrada, tylko ta Słowenia to jakbym jechał Szczecin-Gryfino
nie wiem tylko dlaczego googlemap pokazuje aby objechac Berlin A10 od dołu, a Viamichelin i moja nawigacja od góry
ostatnio jechałem pod Dortmund i w tamtą stronę jechałem dołem a z powrotem górą i stwierdziłem że właśnie górą jest lepiej bo krócej, szybciej i mniejszy ruch

Drage odwiedziłem, fajna mała mieścina z super campingiem i taka kameralna plażą w zatoczce, no i nieopodal dosyć duża góra

w tym roku 1.08 jadę do Marusici k.Omisa, mam nadzieje że będzie gorąco :P

pzdr.Arek
windulek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) windulek » 09.07.2009 10:27

arkadiusz napisał(a):2 lata temu jechałem ta trasą do Sukosan, prawie cały czas autostrada, tylko ta Słowenia to jakbym jechał Szczecin-Gryfino
nie wiem tylko dlaczego googlemap pokazuje aby objechac Berlin A10 od dołu, a Viamichelin i moja nawigacja od góry
ostatnio jechałem pod Dortmund i w tamtą stronę jechałem dołem a z powrotem górą i stwierdziłem że właśnie górą jest lepiej bo krócej, szybciej i mniejszy ruch

Drage odwiedziłem, fajna mała mieścina z super campingiem i taka kameralna plażą w zatoczce, no i nieopodal dosyć duża góra

w tym roku 1.08 jadę do Marusici k.Omisa, mam nadzieje że będzie gorąco :P

pzdr.Arek

Mi map24 pokazywalo górny objazd berlina a google i navi (GARMIN) dolny objazd. Górnym jechałem kiedys fo IKEI i nie było problemów. Tym razem pojazde dolnym jeżeli będzie kiepsko to powrót będzie górnym :) A pogoda powinna być [url]http://www.meteoonline.co.uk/14_day_forecast/Europe/Croatia/Drage/4156537

Pozdr[/url]
windulek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) windulek » 09.07.2009 10:30

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone