adam11 napisał(a):wojan czy mógłbyś podać namiar na ten nocleg
adam11 napisał(a):.... jak dokładnie dojechać do tego hoteliku jadąc od stronyNagykanizsa , nazwę hotelu , i czy w cenie jest śniadanie .. i jaka cena za 3 osobowy pokój i 4 osobowy z przelicznikiem na Polski ) Pozdrav Adam Hvala
Piotrek_B napisał(a):adam11 napisał(a):.... jak dokładnie dojechać do tego hoteliku jadąc od stronyNagykanizsa , nazwę hotelu , i czy w cenie jest śniadanie .. i jaka cena za 3 osobowy pokój i 4 osobowy z przelicznikiem na Polski ) Pozdrav Adam Hvala
Adaś wyręcze Wojana bo on pewnie usypia
Trafić do tego lokalu jest bardzo prosto i to nie ważne z której strony jedziesz do Letenye. Poniżej masz fotkę przejścia granicznego w Letenye i zaznaczone miejsce gdzie jest ten pensjonat:
Jak widzisz nie ma możliwości przeoczyć
Niestety ten lokal nie ma strony www. Czy śniadanie jest w cenie tego nie wiem ale jest na dole bardzo przyjemna knajpka gdzie jadłem śniadanie będąc w drodze do HR - ceny mają bardzo przyzwoite.
Spać nie spałem byłem tylko w środku. Co do cen to dzis dokładnie nie pamiętam ale mają takie jak wszędzie w Letenye czyli ok. 12000-15000 HUF za 4 osoby.
Z miejscami w Letenye nie ma generalnie żadnych problemów bo trochę lokali tam jest.
Mogę Ci polecić miejsce gdzie zazwyczaj śpie w tranzycie. Lokal fajny z fajną knajpką, akceptują kart płatnicze. Jest to kilka kilometrów za Nagykanizsą przy głównej drodze do granicy: www.istvanfogado.hu
Pozdrav
wojan napisał(a):....w Letenye jest wiele pensjonatów....
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi