odwrotna strona, ale mam nadzieję że sie przyda
bukmacher3 napisał(a):Przepraszam że tak piszę ale przeglądam forum i nie mogę znaleźć informacji czy jadąc z Bratysławy drogą E65/E75 mogę po stronie węgierskiej pojechać do zjazdu na drogę 86 tak jak to było kiedyś... Nie chcę jechać dalej M86.
romuald22 napisał(a):bukmacher3 napisał(a):Przepraszam że tak piszę ale przeglądam forum i nie mogę znaleźć informacji czy jadąc z Bratysławy drogą E65/E75 mogę po stronie węgierskiej pojechać do zjazdu na drogę 86 tak jak to było kiedyś... Nie chcę jechać dalej M86.
Możesz.
Np: TAK
bukmacher3 napisał(a):Dzięki, czyli jak dobrze rozumiem, że jak nie zjadę wcześniej na Słowacji to od przejścia SV/HU ten odcinek M15 do dawnego zjazdu na starą drogę 86(około 12km) jest płatny?
tomeki napisał(a):Możesz jechać do samego przejscia S/HU i po 300 metrach masz zjazd na prawo na Rajkę. Ja tak jeżdzę bez węgierskiej winiety. Niektórzy twierdzą, że na te 300 metrów potrzebna winieta.
romuald22 napisał(a):bukmacher3 napisał(a):Przepraszam że tak piszę ale przeglądam forum i nie mogę znaleźć informacji czy jadąc z Bratysławy drogą E65/E75 mogę po stronie węgierskiej pojechać do zjazdu na drogę 86 tak jak to było kiedyś... Nie chcę jechać dalej M86.
Możesz.
Np:
tommek82 napisał(a):romuald22 napisał(a):bukmacher3 napisał(a):Przepraszam że tak piszę ale przeglądam forum i nie mogę znaleźć informacji czy jadąc z Bratysławy drogą E65/E75 mogę po stronie węgierskiej pojechać do zjazdu na drogę 86 tak jak to było kiedyś... Nie chcę jechać dalej M86.
Możesz.
Np:
Czy ta trasa - która jak mniemam pozwala na jeżdżenie po HU bez winiety - znacznie wydłuża podróż przez Węgry jak w przypadku korzystania z płatnej autostrady?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi