bluesman napisał(a):Hm... a tak z ciekawości nie lubisz papczeć na mapę, zobaczyć gdzie sa przejścia graniczne to przecież proste ? ...
Co kol. bluesman miał na myśli? Co ma kolega Bianchi zrobić na mapę?
pozdro
fℓу
Rafer napisał(a):fotograf123 napisał(a):Jak patrzysz..?
Od Bratysławy do Szambotley autostrada a z tamtąd to już moment do Cro....
fakt zacząłem sprawdzać od dołu i patrze i patrze autostrad nie ma a kiedy ostatnio jechałeś tą trasą są jakieś korki ja mam strasznie złe wspomnienia po przejeździe przez Wiedeń 2-3 godz w korku
ogólnie mam jeszcze jedną trasę raczej taką widokową przez Słowację ale stracę pewnie dużo czasu tylko że jest plus zrobiłbym nocleg nad Balatonem a potem 6 godz i jestem an miejscu
https://goo.gl/maps/FxzhdkTTxfR2
alemusial napisał(a):Cześć, ja wybieram się w czerwcu w sobotę do Omisia, jedziemy z kolegą busem, 2 rodziny, 3 dzieci. Dzieci dobrze śpią w nocy w samochodzie więc trasę z Krakowa chcemy pokonać za 1 razem bez noclegu. Wujek Gugel podpowiada tę trasę przez Rużomberk, Zwoleń,Sahy, M0 wokół Budapesztu, dalej wzdłuż Balatonu do Letenye. Co o tym sądzicie? Dużo osób chce radzi jechać przz BB, Zwardoń, Bratysława, Szombathely. Dodam, że pierwszy raz na Cro jadę, wcześniej do Włoch też bez noclegu ale trasa przez Czechy i Austrię nie była rewelacyjna, poza tym w przeciwnym kierunku korek za korkiem mijałem.
gizmus1978 napisał(a):Hej kochani a jechał ktoś Katowice-Zadar dokładnie Nin?może ktoś polecić najlepszą a przede wszystkim sprawdzona trasę. Gdzie po drodze muszę kupić winiety
el_grego napisał(a):Panowie i Panie - mam zagwozdkę, może ktoś na podstawie swojego organoleptycznego doświadczenia mi powie która mapa online jest bliższa prawdy jeśli chodzi o czas przejazdu...
Wybrałem tą samą trasę, w obu opcjach te same ustawienia dla auta osobowego i rodzaj trasy optymalna - bezpłatna a różnica w czasach pomiędzy wujkiem google a targeo masakryczna.
Rafer napisał(a):A co myślicie o tej alternatywnej trasie ale przez Czechy,Austrię i Słowenię bezpłatnymi ??
https://goo.gl/maps/2V3TkCyj13w
na razie jest to moja trasa nad którą się najbardziej zastanawiam poza tą przez Słowację i Węgry,
trasa przez Węgry jak patrze to nie ma za dużo autostrad
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi