Marlowe1994 napisał(a):No zakładając ze sie tak pojedzie ale sa chyba tacy co jada gdzies tam daleko na poludnie to wtedy droga moze nie isc do Zagrzrbia tylko pionowo na dol przez Bosnie.
Można przez Bośnię, ale raczej nie będzie to szybka trasa.
marekkowalak napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):W Czechach i austrii też nie ma szkód a remonty w Czechach nie są dla mnie uciążliwe. Wole pobujać sie na szkodach górniczych na Sląsku na autostradzie niż jechać na kielce i dalej na południe.
Dlaczego na Kielce? Ja jeżdżę normlanie Bursztynową na Łódź, Pyrzowice, Gliwice i dopiero w Żorach zjeżdżam na Cieszyn i na Żylinę.
dids76 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):No zakładając ze sie tak pojedzie ale sa chyba tacy co jada gdzies tam daleko na poludnie to wtedy droga moze nie isc do Zagrzrbia tylko pionowo na dol przez Bosnie.
Można przez Bośnię, ale raczej nie będzie to szybka trasa.
Marlowe1994 napisał(a): Z Warszawy nie widzę sensu jechania insczej niz na ostrawe.
Marlowe1994 napisał(a):Wole pobujać sie na szkodach górniczych na Sląsku na autostradzie niż jechać na kielce i dalej na południe
Marlowe1994 napisał(a):No to juz dla mnue tym bardziej jak juz jadę autostrada to bez sensu jest w Żorach odbijac z dobrej drogi.
Marlowe1994 napisał(a):A jakie sa argumenty za tym zeby jechać przez slowacje i węgry a nie czechy i Austrie? Widoki? Czas? Pieniadze?
Marlowe1994 napisał(a):No zakładając ze sie tak pojedzie ale sa chyba tacy co jada gdzies tam daleko na poludnie to wtedy droga moze nie isc do Zagrzrbia tylko pionowo na dol przez Bosnie.
Marlowe1994 napisał(a): na chorwacji.
Marlowe1994 napisał(a):Z tego co czytam to w sumie argumenty czysto subiektywne typu lepiej mi sie jedzie. Porównując plasko i prosto do dobrej trasy ktorą znam z fajnymi widokami w austrii i nuestraszne mi radary to ta droga bardziej mi pasuje.
Ta bośnia to chyba poki co jeszcze nie do konca bezpieczna szczegolnie w tych czasach.
Marlowe1994 napisał(a):Z tego co czytam to w sumie argumenty czysto subiektywne typu lepiej mi sie jedzie. Porównując plasko i prosto do dobrej trasy ktorą znam z fajnymi widokami w austrii i nuestraszne mi radary to ta droga bardziej mi pasuje.
Ta bośnia to chyba poki co jeszcze nie do konca bezpieczna szczegolnie w tych czasach.
Marlowe1994 napisał(a):
Marlowe1994 napisał(a):Ta bośnia to chyba poki co jeszcze nie do konca bezpieczna szczegolnie w tych czasach.
te kiero napisał(a):Dokładnie jak pan, panie marlowe piszesz, nie pchaj się przez Bośnię, tam wojna jeszcze trwa...
.