empire13 napisał(a):Nie znam trasy od Krakowa do okolic Popradu.
Całkiem dobrej jakości droga krajowa - zarówno w Polsce, jak i na Słowacji.
empire13 napisał(a):Nie znam trasy od Krakowa do okolic Popradu.
Damiannn28 napisał(a):Ok dziękuję. A jakieś inne opcje według ciebie lepsze ?
Damiannn28 napisał(a):damianisko5 napisał(a):Damiannn28 . Jechałem w tym i w zeszłym roku 86 przez Lenti do Tornyiszentmiklós i dalej do przejścia w Letenye/Gorican, droga dobrej jakości, wielokrotnie opisywana w tym wątku. Z powrotem tak samo kierunek na Bratysławę. Oczekujesz porady a wygląda na to, że w ogóle nie czytasz postów.
Od ciebie nie oczekuję niczego, jak ktoś chce pomóc to pomoże. Jak sprawia ci to taki problem to nie odpisuj i oszczędź sobie i wszystkim innym gorzkich żalów.
mariusz_sn napisał(a):No to zobaczę jak to będzie, podobno przez S6 ładniejsze widoczki a wracając przez Węgry jak to mówią być w Rzymie i papieża nie zobaczyć więc Balaton muszę zaliczyć
Myślałem nad Budapesztem, choć może być gdzie indziej
Drodzy pytanie moje co do drogi, rozważam wszystkie opcje mogą być opłaty za autostrady lub nie, jestem ciekawy ile można zaoszczędzić czasu przez opłaty lub bez, godzinka jazdy dłużej czy krócej nie robi mi różnicy bo i tak chcę rozłożyć drogę.
dzwonektm napisał(a):Cześć wszystkim.
Mój pierwszy wyjazd z rodzinką do cro.
,,,,,,,,,,,,,,,
dzwonektm napisał(a):Zawsze jechaliśmy ze znajomymi przez Wiedeń autostradami bez noclegu. (...) W tym roku chciałbym rozłożyć wyjazd na dwa dni z noclegiem.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi