mietas69 napisał(a):Mi wychodzi że jadąc tą 84 jest dalej o 30 km i dłuzej o 20 minut niż przez Dolga Vas i Mursko Sredisce .A jak wam wychodzi ta trasa ,bo chodzi mi o tankowanie .Zawsze tankuję w Dolga Vas lub Ina Mursko Sredisce .Czy starczy mi paliwa i jak czasowo czy tak jak pokazuje GM czy inaczej ,będę jechał w niedzielę 3 września ,zawsze jeżdziłem przez Mursko
mietas69 napisał(a):Mi wychodzi że jadąc tą 84 jest dalej o 30 km i dłuzej o 20 minut niż przez Dolga Vas i Mursko Sredisce .A jak wam wychodzi ta trasa ,bo chodzi mi o tankowanie .Zawsze tankuję w Dolga Vas lub Ina Mursko Sredisce .Czy starczy mi paliwa i jak czasowo czy tak jak pokazuje GM czy inaczej ,będę jechał w niedzielę 3 września ,zawsze jeżdziłem przez Mursko
Lawliet napisał(a):mietas69 napisał(a):Mi wychodzi że jadąc tą 84 jest dalej o 30 km i dłuzej o 20 minut niż przez Dolga Vas i Mursko Sredisce .A jak wam wychodzi ta trasa ,bo chodzi mi o tankowanie .Zawsze tankuję w Dolga Vas lub Ina Mursko Sredisce .Czy starczy mi paliwa i jak czasowo czy tak jak pokazuje GM czy inaczej ,będę jechał w niedzielę 3 września ,zawsze jeżdziłem przez Mursko
Ja jadę przy okazji nad Balaton, w innym przypadku nie ma zbytnio sensu zawracać sobie głowy tą trasą.
mietas69 napisał(a):W czerwcu jechałem do Chorwacji tam przez Mursko Sredisce z powrotem przez Lenti bo miałem nocleg w Fonix Fogado i czas na przejechanie tych odcinków jest lepszy przez Dolga Vas ,około 10 do 15 minut i nie m TYCH DZIUR KTÓRE są w Lenti
markid napisał(a):Na około 20 km drogi przez Lenti od zjazdu z 86 do wjazdu na M70 - tylko jakieś 4 km są w kiepskim stanie - okolice Kutfei i Lovaszi. Reszta jest nowa (od 86 do Lenti) lub w przyzwoitym stanie.
Tak. W Bratysławie musisz zjechać na drogę nr 2, kierunek Rajka, potem drogą nr 150 do Mosonmagyaróvár i przecinasz autostradę wjeżdżając na drogę nr 86.
janos napisał(a):Tak. W Bratysławie musisz zjechać na drogę nr 2, kierunek Rajka, potem drogą nr 150 do Mosonmagyaróvár i przecinasz autostradę wjeżdżając na drogę nr 86.
Hej, a czy jadąc D2 z Bratysławy na przejście od razu wpadamy na M15 z obowiązkiem winiety? Czy może pierwszy odcinek do zjazdu nr 14 na Rajkę jest bezpłatny? Czy ktoś to rozkminiał?
mietas69 napisał(a):W czerwcu jechałem do Chorwacji tam przez Mursko Sredisce z powrotem przez Lenti bo miałem nocleg w Fonix Fogado i czas na przejechanie tych odcinków jest lepszy przez Dolga Vas ,około 10 do 15 minut i nie m TYCH DZIUR KTÓRE są w Lenti
mietas69 napisał(a):Jechałem z Ina Gorican autostradą a potem przez Lenti i chodzi mi o ten odcinek za rondem w Lenti aż do Fonix Fogado.
mietas69 napisał(a):Jechałem z Ina Gorican autostradą a potem przez Lenti i chodzi mi o ten odcinek za rondem w Lenti aż do Fonix Fogado.Dalej już jest fajna droga .Teraz będę jechał we wrześniu 3 i słyszałem że w Dolga Vas jest jakieś święto ,nie wiem czy to prawda bo chciałem tankować w Cakovcu na shelu .Jakby ktoś wiedział coś o tym święcie w Dolga Vas to niech da znać
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi